Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε μαλάκα πόσες φορές θα σου πώ ότι δεν πρέπει να βάζεις τα προσωπικά σου στοιχεία αέρα πατέρα....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
προτου γινεις τελειως ρομπα,εχεις ενα λεπτο να γκουγκλαρεις τις καταδικες σε βαθμο κακουργηματος για τα 3 αδικηματα του λαυρεντιαδη κατ αρχην

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προτου γινεις τελειως ρομπα,εχεις ενα λεπτο να γκουγκλαρεις τις καταδικες σε βαθμο κακουργηματος για τα 3 αδικηματα του λαυρεντιαδη κατ αρχην

για να μας τις δείξεις εσύ ... προσοχη τις καταδίκες όμως όχι τις κατηγορίες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗς
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟς
ειμαι ανθρωπος με απλη λογικη  κ χωρις αναγκη κανενα κομμα κ κανενα μαλακα,,,,,
μονο ετσι θα λυθει το προβλημα της εισαγωμενης εγκληματικοτητας
τωρα με τα δικα μας φρουτα ειναι αλλα που πρπει να γινουν
Εισαι ρατσιστης, επειδή ζητας δυσμενή μεταχειριση για καποιους λογω καταγωγης. Ο,τι και να λες, αυτό σε κανει ρατσιστή.
Συριζαιος ΕΙΣΑΙ, αφου θα ψηφισεις συριζα. Τα ψόφια "δεν είμαι συριζαιος αλλά ψηφιζω συριζα" να τα πεις αλλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κλασικη απαντηση  υπηκοου μπανανιας
Εγω δεν περιμενα κανεναν εργοδοτη να μου δωσει 400 ή 600 ή 800 ευρω, εφτιαξα μονος μου τη δουλεια μου και το μελλον μου. Υπηκοοι μπανανίας είναι αυτοι που περιμενουν από τους αλλους να τους σωσουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

για πες μας λοιπόν τις καταδίκες του λαυρεντιάδη... αντε ντε να με κάνεις ρόμπα...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εγω δεν περιμενα κανεναν εργοδοτη να μου δωσει 400 ή 600 ή 800 ευρω, εφτιαξα μονος μου τη δουλεια μου και το μελλον μου. Υπηκοοι μπανανίας είναι αυτοι που περιμενουν από τους αλλους να τους σωσουν.
δεν μπορω να κανω οικονομικη αναλυση
απλα επιδη εισαι κ υπερ των επενδυσεων,δεν παταει κανεις κανονικος επενδυτης λογω των διαπλοκων στα δημοσια εργα πχ δρομοι,,
οπου υποκοστολογειτε ενα εργο,βγαινουν εκτος οι ξενοι,,κ μετα τα λαμογια  οι διαπλεκομενοι,το ανατιμουν δεκα φορες απο την αρχικη προσφορα,,λαθος?
αν εχεις καποια επιτυχια στην δουλεια σου ειναι γιατι παρεχεις υπηρεσιες οτι αλλο δεν βγαινει με τεοιο οικονομικο περιβαλλον,,υπερφορολογηση ελελιψη εγχωριας αγορας κλπ,,
δηλ αν ειχες 500χιλ τωρα θακνες καποια ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ επενδυση στην Ελλαδα?
μαλλον οχι,,, ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λέγε ρε ρόμπα ... ποιές είναι οι καταδίκες του λαυρεντιάδη για κακουργήματα ??

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μπα μάλλον δεν θα προκάνω (κατά πως είπε και ο Χαρίλαος απ' τα κόκκινα χώματα) ... αυθημερόν θα είναι  :birdman:
θα παρουμ τηλ για βομβα ν αναβληθει η πτηση.... :grin:
τι αναρχοσυμπαθουντες ειμεθα ? :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν μπορω να κανω οικονομικη αναλυση
απλα επιδη εισαι κ υπερ των επενδυσεων,δεν παταει κανεις κανονικος επενδυτης λογω των διαπλοκων στα δημοσια εργα πχ δρομοι,,
οπου υποκοστολογειτε ενα εργο,βγαινουν εκτος οι ξενοι,,κ μετα τα λαμογια το ανατιμουν δεκα φορες απο την αρχικη προσφορα,,λαθος?
αν εχεις καποια επιτυχια στην δουλεια σου ειναι γιατι παρεχεις υπηρεσιες οτι αλλο δεν βγαινει με τεοιο οικονομικο περιβαλλον,,υπερφορολογηση ελελιψη εγχωριας αγορας κλπ,,
δηλ αν ειχες 500χιλ τωρα θακνες καποια ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ επενδυση στην Ελλαδα?
μαλλον οχι,,, ;)

(1) με πεντακόσια χιλιάρικα δεν μπορείς να κάνεις παραγωγική επένδυση εκτός αν ανοίξεις περίπτερο σαν τον μέμο...
(2) στους δρόμους και τις γέφυρες συνωστίζονται κάποιες ξένες εταιρείες σε συνεργασία με ελληνικές (και λογικά θέλουν και έλληνα συνεταίρο γιατί αλλιώς αντε να κάνουν κουμάντο στην εδώ βαβυλωνία)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom