Επισκέπτης
για την φυση ισχυει![]()
![]()
το σωστο,,,![]()
για την φυση ισχυει![]()
![]()
το σωστο,,,![]()
ξύδη εσένα απλά σε χέζω φίλε![]()
τωρα το αλλαξες περι αξιαςπάλι λάθος
οι νόμοι είναι κατασκευάσματα της εκάστοτε κοινωνίας και πολλές φορές είναι άδικοι
αλλά όσο δεν καταπατούν αξίες διαχρονικές , μας είναι αδιάφοροι , παντελώς αδιάφοροι
δεν είναι ότι θα σπάσουμε τη τζαμαρία ενός φαρμακείου , αλλά όταν ασχολείσαι με την ουσία
πχ με την επιστήμη , δεν ασχολείσαι με μια παπαριά μια τροπολογία ή ξέρω γω πως τα λένε οι δικηγόροι...
όσο προστατεύουν αξίες τότε τους σεβόμαστε
είπα ότι θαυμάζω όσους μάχονται για την ιδεολογία τους και ήμουν σαφής έχει ιδεολογία ο έμπορος ναρκωτικών και ο παιδεραστής![]()
σε αγαπαει πολυ τούτος........... :-στ'αρχίδια μου.
Κανενα καθεστως παντως δεν εδωσε στους αντιπαλους του την αιγλη του "αγωνιστη". Ολοι ηταν τρομοκρατες, κλεφτες, ταραχοποια στοιχεια, αλητες κτλ.
Θα χω την αντίδραση του κοινωνικού συστήματος; Στα @@ μου!
Αποφάσισες ότι ο νόμος περί απαγόρευσης των ναρκωτικών είναι παρωχημένος και άρχισες τις μυτιές;![]()
Έχεις καταλάβει τι μαλακίες γράφεις ή είσαι ακόμα υπό την επήρεια![]()
τωρα το αλλαξες περι αξιας
πριν εγραψες καποιοι νομοι![]()
μπούρδα...
Εδώ ποτέ,
Μόνο στην Ελβετία εδώ και δεκαετίες (ίσως και αιώνες) υπάρχει ένα σύστημα που την πλησιάζει.
>Που είναι εκείνες οι παλιές καλές μέρες που το καθεστώς έστελνε τους αγωνιστές .......εμ τους εχθρούς
του λαού ήθελα να πω στα γκούλαγκ να κάνουν παρέα με τις αρκούδες![]()
οι νόμοι ανήκουν στην κοινωνία
οι αξίες είναι διαχρονικές
δεν το περίμενα , αλλά παρότι διαφωνήσαμε στην αρχή
θα έλεγες το ίδιο επι τουρκοκρατικής δημοκρατίας ?
φαλλοκράτης λεμε.........τεραστιο αναστημα........δεν το περίμενα , αλλά παρότι διαφωνήσαμε στην αρχή
φαίνεται ότι συντονιζόμαστε στο τέλος![]()
έτσι χαρακτηρίζεις το καθεστώς επί τουρκοκρατίας;;;;![]()
![]()
![]()
έτσι χαρακτηρίζεις το καθεστώς επί τουρκοκρατίας;;;;![]()
![]()
![]()
σε αγαπαει πολυ τούτος........... :-
έτσι το χαρακτήριζαν αυτοί τότε
μην υπεκφεύγεις με χαζό τρόπο
αμαννννν......κρυφογουσταριζόσαστε εσεις!.......... ;)δεν τον ξέρω/δεν με νοιάζει.![]()
![]()