rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
καμμία ανάδραση κανένας ?
πολλή σιγή έπεσε
πολλή σιγή έπεσε
πάντα θα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι νόμοι για να διαχειρισθούν σε κάποια εποχή και σε κάποιο μαντρί τα πρόβατα
αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι αξίες διαχρονικές και καθολικές...
λεφτα και οπλα δινουν εξουσια ;)
η εξουσια ειναι το μεγαλυτερο αφροδισιακο , το εχει αποδειξει η ιστορια αλλωστε![]()
ειναι στην φυση του ανθρωπου , δεν νομιζω να αλλαξει ποτε αυτο ;)
δυο ωρες με εχεις αφησει εδω μονο με τα θηρία και ξαφνικα λες πολυ σιγη?καμμία ανάδραση κανένας ?
πολλή σιγή έπεσε
αν το αποφασίσεις ότι είναι παρωχημένο και δράσεις έτσι απλά θα έχεις την αντίδραση του κοινωνικού συστήματοςΆρα οι νόμοι είναι κάτι παρωχημένο.......μάλιστα ,και εαν αποφασίσω ότι η κλοπή
δεν παράπτωμα και έρθω και σου κλέψω το σπίτι ή ότι ο ξυλοδαρμός δεν είναι νομικά
κολάσιμος και έρθω και σε σπάσω στο ξύλο ή ότι οι νόμοι που απαγορεύουν την παιδεραστία
είναι κάτι παρωχημένο;
χωρις νομους και οποιος επιβιωσει , μαζι σουπάντα θα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι νόμοι για να διαχειρισθούν σε κάποια εποχή και σε κάποιο μαντρί τα πρόβατα
αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι αξίες διαχρονικές και καθολικές...
ετσι σε γουσταρω πρωτογωνο τερας..............χωρις νομους και οποιος επιβιωσει , μαζι σου![]()
δυο ωρες με εχεις αφησει εδω μονο με τα θηρία και ξαφνικα λες πολυ σιγη?![]()
![]()
που ησουν οταν με πατάγανε κατω ρε........![]()
χωρις νομους και οποιος επιβιωσει , μαζι σου![]()
εδώ είμαι !
λάθος , ξαναδιάβασε τι γράφω , δεν είσαι μαζί μου![]()
τα σεβη μου...Τίποτα τόσο εξελιγμένο όπως κοινωνική συμπεριφορά είναι στή φύση τού ανθρώπου. Γενιόμαστε αγνωστικοί. Τά λοιπά είναι κανονικότητα στήν κοινωνική παράδοση. Χωρίς αγνωσία δέν υπάρχει εξέλιξη. Τό σύμπαν είναι αγνωσία. Βρές άνθρωπε ακριβώς τήν θέση καί ορμή ταυτόχρονα έστω ενός ταπεινού σωματιδίου καί μετά αποφασίζεις τό προκαθορισμένο τών συνάψεων δισεκατομμυρίων νευρώνων σου.![]()
καποιο νομοιεδώ είμαι !
λάθος , ξαναδιάβασε τι γράφω , δεν είσαι μαζί μου![]()
Τα δικαιώματα που εχουμε σημερα, φτιαχτηκαν με αγωνες ληστων τραπεζων?
Τίποτα τόσο εξελιγμένο όπως προκαθορισμένη κοινωνική συμπεριφορά είναι στή φύση τού ανθρώπου. Γενιόμαστε αγνωστικοί. Τά λοιπά είναι κανονικότητα στήν κοινωνική παράδοση. Χωρίς αγνωσία δέν υπάρχει εξέλιξη. Τό σύμπαν είναι αγνωσία. Βρές άνθρωπε ακριβώς τήν θέση καί ορμή ταυτόχρονα έστω ενός ταπεινού σωματιδίου καί μετά αποφασίζεις τό προκαθορισμένο τών στιγμιαίων συνάψεων δισεκατομμυρίων νευρώνων σου.![]()
Άρα οι νόμοι είναι κάτι παρωχημένο.......μάλιστα ,και εαν αποφασίσω ότι η κλοπή
δεν παράπτωμα και έρθω και σου κλέψω το σπίτι ή ότι ο ξυλοδαρμός δεν είναι νομικά
κολάσιμος και έρθω και σε σπάσω στο ξύλο ή ότι οι νόμοι που απαγορεύουν την παιδεραστία
είναι κάτι παρωχημένο;
Οι νόμοι ορίζονται καθαρά απ τη σχέση προσφοράς και ζήτησης. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος...
Στη φύση ο μόνος νόμος είναι η επικράτηση του ισχυρού...
αν το αποφασίσεις ότι είναι παρωχημένο και δράσεις έτσι απλά θα έχεις την αντίδραση του κοινωνικού συστήματος
στο οποίο εντάσσεσαι
αλλά όλα αυτά που περιγράφεις είναι απλά κινήσεις brown , καναδυο φάλτσες στριγκλιές στους μυκηθμούς των άλλων προβάτων
δεν είναι κάποια σκέψη επιστημονική ποιητική ή θρησκευτική που να μπορεί να παράξει κάτι , δεν έχει οπότε κάποια αξία που θα μείνει
απλά υπάγεται στους εφήμερους και τοπικούς νόμους διαχείρισης της αγέλης και τιποτε αλλο...
ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ... ;)οχι σε κοινωνιες ευνομουμενες κ δημοκρατικεςΟι νόμοι ορίζονται καθαρά απ τη σχέση προσφοράς και ζήτησης. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος...
Στη φύση ο μόνος νόμος είναι η επικράτηση του ισχυρού...
καποιο νομοι
οποιοι με βολευουν ;)