Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
καλα τυπε. ζησε εσυ με τις εικονες της ζωης των αλλων οπως λες και ασε τους αλλους να ζουν τη ζωη. δουλευουμε για να ζουμε οχι το αναποδο. ουτε για τους κληρονομους. που εισαι και μαγκουφης δηλαδη οπως λες αρα ουτε γιαυτο.
οταν θα βαρυνουν τα κοκκαλα σου ελα να μας ξαναπεις τι ζωη καταλαβες.

xaaxaxax φιλε εκτορ εχουν βαρυνει ηδη λιγο και λεω να αρχιζω να σπατσαρω...φιλε εκτορ εχεις δικιο και στο αναγνωριζω, δεν ειπα να γινουμε Ναυτικοι, προφανως και οχι - ναυτικος ηταν ο πατερας μου μιας και το εφερε η κουβεντα - αλλα πρεπει να παραδεχτεις και εσυ οτι το νομισμα εχει 2 πλευρες. Ολοι μας οφειλουμε στον εαυτο μας αλλα και στη κοινωνια πιστευω, μια αποδραση, μια απελευθερωση απο τα βολεματα μας, ΠΡΟΣΕΧΕ, οπως ανεφερες και εσυ παντα τηρωντας το μετρο, παντα σεβομενοι τις αναλογιες και τις ισορροπιες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
καλα τυπε. ζησε εσυ με τις εικονες της ζωης των αλλων οπως λες και ασε τους αλλους να ζουν τη ζωη. δουλευουμε για να ζουμε οχι το αναποδο. ουτε για τους κληρονομους. που εισαι και μαγκουφης δηλαδη οπως λες αρα ουτε γιαυτο.
οταν θα βαρυνουν τα κοκκαλα σου ελα να μας ξαναπεις τι ζωη καταλαβες.

Πάλι συμφωνώ μαζί σου! :sunglasses: :sunglasses:

Να το κοιτάξω όμως αυτό! Λες να έχει ανέβει πολύ η πίεση και να "καίω λάδια";

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
κατορθωμα ειναι να εισαι μηχανικος πολυτεχνειου και να γυριζεις απο μογγολια μεχρι μεξικο;;;

σε τι διαφερεις απο εναν μπαρκαρουτσο;;;

και οσο για τα λεφτα...την μοναξια και τα καλυτερα χρονια που περνανε σε μογγολιες και μεξικα, δεν τα καταπραυνουν

ισως πρεπει να ξανασκεφτεις κατα ποσο τα πηγες καλυτερα απο εναν μηχανικο που δεν ειναι μονος τα βραδυα, που εμεινε Ελλαδα,ζει την ζωη στην χωρα του και οχι με μια βαλιτσα, και βγαζει ενα 1500αρι

το νομισμα δεν εχει μια οψη μονο και δεν ειναι ΜΟΝΟ οι επιλογες μας σωστες

Συμφωνω 100% - Στη παραθεση που εκανα στον Εκτορα απαντω και σε εσενα fou

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αφού φοβούνται μην και δεν φτάσουν τα 100 ρε σύ;
Βλέπω κάτι γριές σχεδόν 90 και κάθε μήνα εξετάσεις κάνουν για το ζάχαρο και τη χοληστερίνη που δεν είχαν ποτέ!
"Πότε θ' ανέβει η χοληστερίνη ρε κυρά Μαρία μου αφού τόσα χρόνια δεν σου έχει ανέβει;"

Κατά τα άλλα, "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"! :grin: :grin:

καλα καλα σας ξερω τι κουμασια ειστε. γιαυτο δε παιρνω ουτε ασπιρινη.

γαμπρο να στα φαει εκανες ρε ή ακομα?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
xaaxaxax φιλε εκτορ εχουν βαρυνει ηδη λιγο και λεω να αρχιζω να σπατσαρω...φιλε εκτορ εχεις δικιο και στο αναγνωριζω, δεν ειπα να γινουμε Ναυτικοι, προφανως και οχι - ναυτικος ηταν ο πατερας μου μιας και το εφερε η κουβεντα - αλλα πρεπει να παραδεχτεις και εσυ οτι το νομισμα εχει 2 πλευρες. Ολοι μας οφειλουμε στον εαυτο μας αλλα και στη κοινωνια πιστευω, μια αποδραση, μια απελευθερωση απο τα βολεματα μας, ΠΡΟΣΕΧΕ, οπως ανεφερες και εσυ παντα τηρωντας το μετρο, παντα σεβομενοι τις αναλογιες και τις ισορροπιες.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι φίλε μου!Δεν μπορείς να πεις τι είναι σωστό για τον άλλον...ο καθένας κάνει τις επιλογές του!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε στον εαυτο μας οφειλουμε μια καλη ζωη πρωτα και μετα μια καλη δουλεια. εμενα με επιασε πικρα διαβαζοντας αυτα που εγραψες. τι να τα κανεις τα λεφτα ετσι?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Συμφωνω 100% - Στη παραθεση που εκανα στον Εκτορα απαντω και σε εσενα fou

δυστυχως και στην μογγολια και στα μεξικα χαλασε η μαγιά

οι μηχανικοι δεν βγαζουν τα λεφτα που εβγαζαν πριν το 2007, 2008..

επισης εχουν αρχισει να κατακλυζονται απο φθηνα, ηλιθια ομως μυαλα μηχανικων..ητοι κινεζων, ινδων, φιλιπινεζων, μπαγκλαντεσιανων

και πανω απο αυτο τον σορο ηλιθιων, αργοστροφων μηχανικων  βαζουν και 2-3 καλα καταρτισμενους και εξυπνους δυτικους μηχανικους για να μαζευουν τ αμαζευτα του σορου δουλευοντας σε συνθηκες ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν του πασάρεις τον παπαζόλη??

:2funny: τον καημο σου εσυ, να ξεφορτωθεις το ερμα

Ακόμα!
Ενδιαφέρεσαι; :grin: :grin:

αμα φτουρανε καλα να στα φαω εγω, γιατι οχι? στειλε φωτο + της πεθερας, απαραιτητη να δουμε και ποσο θα τσαπελιασουν στο μελλον  ;)

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
τυπε στον εαυτο μας οφειλουμε μια καλη ζωη πρωτα και μετα μια καλη δουλεια. εμενα με επιασε πικρα διαβαζοντας αυτα που εγραψες. τι να τα κανεις τα λεφτα ετσι?

Ελα ντε! τι να τα κανω?
Αλλωστε οπως ανεφερα δεν ειναι τα λεφτα το κινητρο.
Συμφωνω για το καλη ζωη. Θα προσθεσω και το "δικαια"
Μια καλη και δικαια ζωη. Τιμιο deal!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
+

Σ'αγαπώ!!!! :smitten:

Υ.Γ.Γιατρέ τί λες;;; Είμαι καλό παιδί...έχω μάθει να πάω κ στην τουαλέτα μόνος μου...τρώω κ λίγο.

Εσύ νυφίτσα παραμόνευες και δεν μιλούσες.
Μόλις ακούστηκε το όνομά σου συνδυαζόμενο με ενδεχόμενη προικοδότηση πετάχτηκες, άτιμο παιδί! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom