CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.402
- Πόντοι
- 2.606
κουναβια γιατροιιιιιιιιιιιι τους αλλους τους χαπακωνετε κουβαδες
κουναβια γιατροιιιιιιιιιιιι τους αλλους τους χαπακωνετε κουβαδες
Στο διόρθωσα!ΦOΙΛAI την παλευεις??????
ΦΟΥ εχεις κονε με CCC ΡΕ ΑΛΑΝΙ?
καλα τυπε. ζησε εσυ με τις εικονες της ζωης των αλλων οπως λες και ασε τους αλλους να ζουν τη ζωη. δουλευουμε για να ζουμε οχι το αναποδο. ουτε για τους κληρονομους. που εισαι και μαγκουφης δηλαδη οπως λες αρα ουτε γιαυτο.
οταν θα βαρυνουν τα κοκκαλα σου ελα να μας ξαναπεις τι ζωη καταλαβες.
καλα τυπε. ζησε εσυ με τις εικονες της ζωης των αλλων οπως λες και ασε τους αλλους να ζουν τη ζωη. δουλευουμε για να ζουμε οχι το αναποδο. ουτε για τους κληρονομους. που εισαι και μαγκουφης δηλαδη οπως λες αρα ουτε γιαυτο.
οταν θα βαρυνουν τα κοκκαλα σου ελα να μας ξαναπεις τι ζωη καταλαβες.
κατορθωμα ειναι να εισαι μηχανικος πολυτεχνειου και να γυριζεις απο μογγολια μεχρι μεξικο;;;
σε τι διαφερεις απο εναν μπαρκαρουτσο;;;
και οσο για τα λεφτα...την μοναξια και τα καλυτερα χρονια που περνανε σε μογγολιες και μεξικα, δεν τα καταπραυνουν
ισως πρεπει να ξανασκεφτεις κατα ποσο τα πηγες καλυτερα απο εναν μηχανικο που δεν ειναι μονος τα βραδυα, που εμεινε Ελλαδα,ζει την ζωη στην χωρα του και οχι με μια βαλιτσα, και βγαζει ενα 1500αρι
το νομισμα δεν εχει μια οψη μονο και δεν ειναι ΜΟΝΟ οι επιλογες μας σωστες
Αφού φοβούνται μην και δεν φτάσουν τα 100 ρε σύ;
Βλέπω κάτι γριές σχεδόν 90 και κάθε μήνα εξετάσεις κάνουν για το ζάχαρο και τη χοληστερίνη που δεν είχαν ποτέ!
"Πότε θ' ανέβει η χοληστερίνη ρε κυρά Μαρία μου αφού τόσα χρόνια δεν σου έχει ανέβει;"
Κατά τα άλλα, "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"!
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι φίλε μου!Δεν μπορείς να πεις τι είναι σωστό για τον άλλον...ο καθένας κάνει τις επιλογές του!xaaxaxax φιλε εκτορ εχουν βαρυνει ηδη λιγο και λεω να αρχιζω να σπατσαρω...φιλε εκτορ εχεις δικιο και στο αναγνωριζω, δεν ειπα να γινουμε Ναυτικοι, προφανως και οχι - ναυτικος ηταν ο πατερας μου μιας και το εφερε η κουβεντα - αλλα πρεπει να παραδεχτεις και εσυ οτι το νομισμα εχει 2 πλευρες. Ολοι μας οφειλουμε στον εαυτο μας αλλα και στη κοινωνια πιστευω, μια αποδραση, μια απελευθερωση απο τα βολεματα μας, ΠΡΟΣΕΧΕ, οπως ανεφερες και εσυ παντα τηρωντας το μετρο, παντα σεβομενοι τις αναλογιες και τις ισορροπιες.
γαμπρο να στα φαει εκανες ρε ή ακομα?
καλα καλα σας ξερω τι κουμασια ειστε. γιαυτο δε παιρνω ουτε ασπιρινη.
γαμπρο να στα φαει εκανες ρε ή ακομα?
ΔΗΛΑΔΗ αιλεως ραι φηλαι...Στο διόρθωσα!
xaaxaxax φιλε εκτορ εχουν βαρυνει ηδη λιγο και λεω να αρχιζω να σπατσαρω...φιλε εκτορ εχεις δικιο και στο αναγνωριζω, δεν ειπα να γινουμε Ναυτικοι, προφανως και οχι - ναυτικος ηταν ο πατερας μου μιας και το εφερε η κουβεντα - αλλα πρεπει να παραδεχτεις και εσυ οτι το νομισμα εχει 2 πλευρες. Ολοι μας οφειλουμε στον εαυτο μας αλλα και στη κοινωνια πιστευω, μια αποδραση, μια απελευθερωση απο τα βολεματα μας, ΠΡΟΣΕΧΕ, οπως ανεφερες και εσυ παντα τηρωντας το μετρο, παντα σεβομενοι τις αναλογιες και τις ισορροπιες.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι φίλε μου!Δεν μπορείς να πεις τι είναι σωστό για τον άλλον...ο καθένας κάνει τις επιλογές του!
Συμφωνω 100% - Στη παραθεση που εκανα στον Εκτορα απαντω και σε εσενα fou
σου ανεβηκε η πιεση και εμεις σε στεναχωραμεΠάλι συμφωνώ μαζί σου!
Να το κοιτάξω όμως αυτό! Λες να έχει ανέβει πολύ η πίεση και να "καίω λάδια";
+Δεν του πασάρεις τον παπαζόλη??
Και κρινεται απο αυτες
Δεν του πασάρεις τον παπαζόλη??
Ακόμα!
Ενδιαφέρεσαι;
τυπε στον εαυτο μας οφειλουμε μια καλη ζωη πρωτα και μετα μια καλη δουλεια. εμενα με επιασε πικρα διαβαζοντας αυτα που εγραψες. τι να τα κανεις τα λεφτα ετσι?
+
Σ'αγαπώ!!!!
Υ.Γ.Γιατρέ τί λες;;; Είμαι καλό παιδί...έχω μάθει να πάω κ στην τουαλέτα μόνος μου...τρώω κ λίγο.