Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μετα λεφτα που σας εδωσε ο ανδρεας ε; που με τοσο κοπο δουλεψατε και εσεις..
αλλα αλλη τρωνε το λουκι τωρα, τα παιδια της καφετεριας που λες.

πσστ παλληκάρι...

τα λεφτά δεν μας τα έδωκε κανένας αντρέας κανένας σημίτης και κανένας μητσοτάκης...

αει τράβα σε καμμιά αραπιά να κονομήσεις .. θα κονομήσεις αλλά θα ζοριστείς .. και θα ζοριστείς πραγματικά όχι μαλακίες...

Επισκέπτης
1,5 μύριο άνεργοι= 1,5 μύριο σουβλατζίδικα.
Μάνι μάνι το λύσαμε το θέμα της ανεργίας..

Το βαρέλι της γελοιότητας τελικά δεν έχει πάτο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
πιθανόν αλλά συνεχίζει να σας ταίζει και να σας ποτίζει έτσι ώστε να αράζετε στις καφετέριες και να πίνετε τον φρέντο σας, συζητώντας και διαμαρτυρόμενοι για την πουτάνα κενωνία...
ΠΟΣΟ δικιο εχεις ρε συ τραβοτετοιε ...Οντως αυτη η γενια ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να γαμαει ΑΚΟΜΑ...δινοντας χαρτζιλικι αντι για ΟΡΑΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ....ταιζοντας 'κηφηνες' οπως ευστοχα λες...Οταν με το καλο αυτη η σιχαμενη γενια ΞΕΠΑΡΕΩΣΕΙ(ακριβα φαρμακα,ακριβο πετρελαιο γαρ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΚΗΦΗΝΑΣ" θα αφησει την καφετερια και θα ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!Απλη λογικη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
μετα λεφτα που σας εδωσε ο ανδρεας ε; που με τοσο κοπο δουλεψατε και εσεις..
αλλα αλλη τρωνε το λουκι τωρα, τα παιδια της καφετεριας που λες.

Το ότι ο πληθυντικός του αρσενικού γράφεται με όμικρον-γιώτα (οι), το διδάσκουν στην δευτέρα-τρίτη του δημοτικού!
Δεν μπήκες στον κόπο να το μάθεις μην τυχόν και "κονομήσουν τα αφεντικά και τα λαμόγια" (για σένα θα το μάθαινες!) ή διότι ήσουν (και παραμένεις!) αθεράπευτος τεμπελχανάς;

Και έχεις βρει και άλλοθι γι αυτό;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΠΟΣΟ δικιο εχεις ρε συ τραβοτετοιε ...Οντως αυτη η γενια ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να γαμαει ΑΚΟΜΑ...δινοντας χαρτζιλικι αντι για ΟΡΑΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ....ταιζοντας 'κηφηνες' οπως ευστοχα λες...Οταν με το καλο αυτη η σιχαμενη γενια ΞΕΠΑΡΕΩΣΕΙ(ακριβα φαρμακα,ακριβο πετρελαιο γαρ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΚΗΦΗΝΑΣ" θα αφησει την καφετερια και θα ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!Απλη λογικη...

ο κηφήνας που θα αφήσει την καφετέρια θα έχει βάλει μυαλό και θα πάει να δουλέψει να προκόψει..

κάποιοι θα συνεχίσουν στις καφετέριες επωφελούμενοι του όποιου κοινωνικού κράτους υπάρχει ...

δεν μου λες ρε αυτά τα λες στον γέρο σου και στην μάνα σου ??? γιατί αν τα λές αει σύρε και γαμίσου και ψόφα...

αν είναι ρητορικό είναι τουλάχιστον άστοχο..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
1,5 μύριο άνεργοι= 1,5 μύριο σουβλατζίδικα.
Μάνι μάνι το λύσαμε το θέμα της ανεργίας..

Το βαρέλι της γελοιότητας τελικά δεν έχει πάτο..

Εν τάξει παίχτη εσένα όλο και κάποιο "αστικό" κόμμα (ΠΑΣΟΚ π.χ.) θα έχει προλάβει να έχει βολέψει σε καμιά αργομισθία. ;)
Μην κλαίγεσαι!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εν τάξει παίχτη εσένα όλο και κάποιο "αστικό" κόμμα (ΠΑΣΟΚ π.χ.) θα έχει προλάβει να έχει βολέψει σε καμιά αργομισθία. ;)
Μην κλαίγεσαι!!

ερχονται και τα νέα stage..  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Το ότι ο πληθυντικός του αρσενικού γράφεται με όμικρον-γιώτα (οι), το διδάσκουν στην δευτέρα-τρίτη του δημοτικού!
Δεν μπήκες στον κόπο να το μάθεις μην τυχόν και "κονομήσουν τα αφεντικά και τα λαμόγια" (για σένα θα το μάθαινες!) ή διότι ήσουν (και παραμένεις!) αθεράπευτος τεμπελχανάς;

Και έχεις βρει και άλλοθι γι αυτό;
:2funny: ναι ρε γιαννη βαν βαλε χερι στον κοσμο για την ορθογραφια,την ωρα που ΕΣΙ,μας ποσταρεις πως η λυση για την ανεργια ΕΙΝΕ να γινουμε ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΕΙΜΠΑΝ....Ρουφατε και τα λετε ρε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πσστ παλληκάρι...

τα λεφτά δεν μας τα έδωκε κανένας αντρέας κανένας σημίτης και κανένας μητσοτάκης...

αει τράβα σε καμμιά αραπιά να κονομήσεις .. θα κονομήσεις αλλά θα ζοριστείς .. και θα ζοριστείς πραγματικά όχι μαλακίες...

Δεν πληρώνει πλέον καλά η αραπιά..

άσε που πλακώνουν φιλιπίνια, πακιστάνια και ινδοί και καπαρώνουν θέσεις

ακόμα και μηχανικών

τωρα θα μου πεις τι δουλεια θα βγει...για τον πουτσο καβάλα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο κηφήνας που θα αφήσει την καφετέρια θα έχει βάλει μυαλό και θα πάει να δουλέψει να προκόψει..

κάποιοι θα συνεχίσουν στις καφετέριες επωφελούμενοι του όποιου κοινωνικού κράτους υπάρχει ...

δεν μου λες ρε αυτά τα λες στον γέρο σου και στην μάνα σου ??? γιατί αν τα λές αει σύρε και γαμίσου και ψόφα...

αν είναι ρητορικό είναι τουλάχιστον άστοχο..

Το θεμα δεν ειναι να βρεις δουλεια. Δουλεια κανει και ο κινεζος στις βρωμοφαμπρικες, δουλεια κανει και ο ινδος στα χωραφια, δουλεια κανει και ο μαυρος στο ορυχειο στην αφρικη. Δουλεια κανει και ο υπαλληλος του δημοτικου στο υπουργειο η στη ΔΕΚΟ, δουλεια κανει και ο golden boy ,δουλεια κανει και ο χαραμοφαης στην αναπτυξιακη εταιρεια του δημου χωρις αντικειμενο .
Ειναι ποιος δουλευει και ποιος "δουλευει". Ποιος τραβαει το κουπι στα αμπαρια και ποιος απολαμβανει το ταξιδι στο καταστρωμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν πληρώνει πλέον καλά η αραπιά..

άσε που πλακώνουν φιλιπίνια, πακιστάνια και ινδοί και καπαρώνουν θέσεις

ακόμα και μηχανικών

τωρα θα μου πεις τι δουλεια θα βγει...για τον πουτσο καβάλα

λες εεε... τον Νοέμβριο την κοπανάω για Τεχεράνη... 3 μήνες συμβόλαιο...

90.000 δολλάρια...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

"Φίλε" (λέμε τώρα!), είμαι 57 χρονών και χέστηκα να πεθάνω και ΑΥΡΙΟ!
Ούτε φάρμακα για την πίεση που έχω παίρνω (είμαι και της δουλειάς), ούτε τίποτα.
Την ζωή μου την έχω ζήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έντονα και με καλές στιγμές, αλλά και με πολύ κακές.
Οπότε μην μου την λες πως θα πεθάνω πριν από εσένα. Έτσι πρέπει!
Εσύ κοίτα να δεις τί θα κάνεις. Εγώ ότι ήταν να κάνω το έχω κάνει λίγο πολύ...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom