razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
ετσι σου ειπαν να λες
α ναι
υπαρχει η διαφορα στο ποιους κυνηγαμε
ετσι σου ειπαν να λες
"Φίλε" (λέμε τώρα!), είμαι 57 χρονών και χέστηκα να πεθάνω και ΑΥΡΙΟ!
Ούτε φάρμακα για την πίεση που έχω παίρνω (είμαι και της δουλειάς), ούτε τίποτα.
Την ζωή μου την έχω ζήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έντονα και με καλές στιγμές, αλλά και με πολύ κακές.
Οπότε μην μου την λες πως θα πεθάνω πριν από εσένα. Έτσι πρέπει!
Εσύ κοίτα να δεις τί θα κάνεις. Εγώ ότι ήταν να κάνω το έχω κάνει λίγο πολύ...
λες εεε... τον Νοέμβριο την κοπανάω για Τεχεράνη... 3 μήνες συμβόλαιο...
90.000 δολλάρια...
ο γερος μου δεν μου εδωσε ποτε χαρτζιλικι μετα τα 17 και κ μανα μου μεγαλωσε 5!! παιδια...ο γερος μου δεν εχει 2 σπονδυλους στα 67 του στην μεση απο την "καλοπεραση" ...κανε τις αναγωγες σου αν ειναι ρητορικο η οχι λοιπον....ΑΝ ειναι αστοχο ,τοτε ειναι αστοχη και η ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΗΣΕΣ οτι αυτη η γενια -δηθεν-τρεφει κηφηνες....αμα δεν θυμασαι τι γραφεις κοιταξε το....το αλτσαχαιμερ ειναι πολυ πουστικη παθηση...παραμονευει!ο κηφήνας που θα αφήσει την καφετέρια θα έχει βάλει μυαλό και θα πάει να δουλέψει να προκόψει..
κάποιοι θα συνεχίσουν στις καφετέριες επωφελούμενοι του όποιου κοινωνικού κράτους υπάρχει ...
δεν μου λες ρε αυτά τα λες στον γέρο σου και στην μάνα σου ??? γιατί αν τα λές αει σύρε και γαμίσου και ψόφα...
αν είναι ρητορικό είναι τουλάχιστον άστοχο..
Το θεμα δεν ειναι να βρεις δουλεια. Δουλεια κανει και ο κινεζος στις βρωμοφαμπρικες, δουλεια κανει και ο ινδος στα χωραφια, δουλεια κανει και ο μαυρος στο ορυχειο στην αφρικη. Δουλεια κανει και ο υπαλληλος του δημοτικου στο υπουργειο η στη ΔΕΚΟ, δουλεια κανει και ο golden boy ,δουλεια κανει και ο χαραμοφαης στην αναπτυξιακη εταιρεια του δημου χωρις αντικειμενο .
Ειναι ποιος δουλευει και ποιος "δουλευει". Ποιος τραβαει το κουπι στα αμπαρια και ποιος απολαμβανει το ταξιδι στο καταστρωμα
ναι ρε γιαννη βαν βαλε χερι στον κοσμο για την ορθογραφια,την ωρα που ΕΣΙ,μας ποσταρεις πως η λυση για την ανεργια ΕΙΝΕ να γινουμε ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΕΙΜΠΑΝ....Ρουφατε και τα λετε ρε?
Σας φλομωσαν στο χρημα περασατε καλα, και τωρα στα αρχιδια σας για την νεα γενια.Εσύ κοίτα να δεις τί θα κάνεις. Εγώ ότι ήταν να κάνω το έχω κάνει λίγο πολύ...
Σας φλομωσαν στο χρημα περασατε καλα, και τωρα στα αρχιδια σας για την νεα γενια.
βλεπω το ενδιαφερον που δειχνετε εσυ και ο τραμουνταναςΛες να μην αφήνω κανέναν πίσω μου; Μαγκούφης;
κοιταξε επειδή ξέρω από υπηρεσίες και μόνο...
η αμοιβή στις υπηρεσίες είναι απλός υπολογισμός... το 1/20 της τιμολόγησης του έργου που θα παράγεις.. και είναι απόλυτα δικαιολογημένη...
κοιταξε επειδή ξέρω από υπηρεσίες και μόνο...
η αμοιβή στις υπηρεσίες είναι απλός υπολογισμός... το 1/20 της τιμολόγησης του έργου που θα παράγεις.. και είναι απόλυτα δικαιολογημένη...
πσστ παλληκάρι...
τα λεφτά δεν μας τα έδωκε κανένας αντρέας κανένας σημίτης και κανένας μητσοτάκης...
αει τράβα σε καμμιά αραπιά να κονομήσεις .. θα κονομήσεις αλλά θα ζοριστείς .. και θα ζοριστείς πραγματικά όχι μαλακίες...
Ούτε φάρμακα για την πίεση που έχω παίρνω (είμαι και της δουλειάς), ούτε τίποτα....
ΡΕ πουστη μου,αμα ειναι να εξηγω συνεχεια κατανταει βαρετο....ΜΕΓΑΛΕ αυτο το ποσταρα ΕΙΡΩΝΙΚΑ για τις ακατασχετες μαλακιες του τραβου,γκεκε?ΕΙΝΑΙ δυνατον να ευχομαι να ξεπαρεοσουν οι ανθρωποι,ποιος ειμαι? Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ?"Φίλε" (λέμε τώρα!), είμαι 57 χρονών και χέστηκα να πεθάνω και ΑΥΡΙΟ!
Ούτε φάρμακα για την πίεση που έχω παίρνω (είμαι και της δουλειάς), ούτε τίποτα.
Την ζωή μου την έχω ζήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έντονα και με καλές στιγμές, αλλά και με πολύ κακές.
Οπότε μην μου την λες πως θα πεθάνω πριν από εσένα. Έτσι πρέπει!
Εσύ κοίτα να δεις τί θα κάνεις. Εγώ ότι ήταν να κάνω το έχω κάνει λίγο πολύ...
ΦΙΛΕ την παλευεις??????Πες μου πως το "ΕΣΙ" και το "ΕΙΝΕ" το έγραψες επίτηδες έτσι! Δεν μπορεί!!!
Θες να με "στείλεις" μια ώρα αρχύτερα μπαγάσα!
Θα συμφωνήσω με τον Γλάρο Ιωνάθαν, ειμαι 30 ετων μηχανικος και εχω φαει τον κοσμο...απο Μογγολια μεχρι Μεξικο...η αληθεια ειναι οτι ζοριστικα και ζοριζομαι πολυ...δεν ειναι μονο η δουλεια, ισως αυτο να ειναι το λιγοτερο. Ειναι η μοναξια, η παραμεληση της προσωπικης ζωης
ΦΟΥ εχεις κονε με CCC ΡΕ ΑΛΑΝΙ?εαν δεν εισαι μηχανικος τοτε παω πασο
εαν εισαι ομως 90,000 δεν παίζουν
σε μηχανικό μιλάς με έταιρους μηχανικούς γνωστούς σε 2 απο τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές
οι οποίες είναι οι μόνες σοβαρές που δραστηριοποιουνται μεση ανατολη
και είχα και εγω προταση για Μ.Α και ξερω τι παιζει καλα απο λεφτα/ωραριο/συνθηκες
Θα συμφωνήσω με τον Γλάρο Ιωνάθαν, ειμαι 30 ετων μηχανικος και εχω φαει τον κοσμο...απο Μογγολια μεχρι Μεξικο...η αληθεια ειναι οτι ζοριστικα και ζοριζομαι πολυ...δεν ειναι μονο η δουλεια, ισως αυτο να ειναι το λιγοτερο. Ειναι η μοναξια, η παραμεληση της προσωπικης ζωης, οι επιδερμικες γνωριμιες, οι εφημερες σχεσεις, οι φιλοι, οι γυναικες, τα hobby...ο,τι αφηνεις πισω συσσωρευεται και βαραινει σιγα σιγα το φορτιο...αλλα αξιζει. Οχι μονο για τα λεφτα μεγαλε Γλαρε, λεφτα εχω βγαλει και βγαζω πολλα. Αξιζει για τις εμπειριες, για τα κατορθωματα, για τις εικονες, για τους ηχους ,τους ανθρωπους, ολη αυτη τη ζωη που τελικα θα κανει λιγο πιο ανθρωπο εσενα. Αξιζει για τη ζωη που θα δωσει ζωη σε σενα.
Ολοι οι φιλοι μου ειναι μηχανικοι, κανενας δεν απεδρασε απο τη ζωη του. Εμειναν περιχαρακωμενοι στην ζωη που φανταστηκαν και σχεδιασαν. Τους δοθηκαν ευκαιριες αλλα δεν ανταπεδωσαν το βλεμμα. Δεν θα τους το συγχωρεσω ποτε, τετοια μυαλα, τετοιοι χαρακτηρες και χαραμιστηκαν γιατι? για την παλιοπαρεα στη Αθηνα, τις γκομενες, τη καφετερια,το ΣΚ, για ολες τις δικαιολογιες που μπορει να φανταστηκαν...μπορω να γραφω παραγραφους.
Γλαρε σε αυτο εχεις δικιο...οι ανθρωποι πρεπει να ανοιγουν τα φτερα τους σαν και εσενα, τα πλοια ειναι ομορφα στολισμενα αλλα δεν φτιαχτηκαν για να μενουν προστατευμενα στα λιμανια.
Το εχουμε γαμωτο μεσά μας, το βολεμα.
Αν δεν ξεβολευτεις δεν ξοφλας την ανηφορα.
κουναβια γιατροιιιιιιιιιιιι τους αλλους τους χαπακωνετε κουβαδες