Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στο θεμα σιτισης νομιζω οτι και οι δυο πλευρες εχουν δικιο,και εγω οταν ημουν φανταρος τα γευματα βγαιναν με βαση τη δυναμη του λοχου ομως ειχα διαβασει κατι αρθρα που λεγαν οτι τωρα με τη κριση εχουν περικοψει σημαντικα τα εξοδα σιτισης και πως εχουν μειωσει τις μεριδες,προφανως πλεον βγαζουν εξω τους εξοδουχους και σιτιζουν μονο οσουςεχουν υπηρεσια,
τυπε δεν υπαρχουν λεφτα οσοι ειναι εξοδουχοι και δεν εχουν υπηρεσια τρωνε εξω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δικιο εχει ο λακης το σκισατε το θεματακι με την θητεια του μπολ

xaxaxaxa κατα τα αλλα οταν τους ελεγα ζηλιαρηδες κάποιοι άρχισαν να με ειρωνευονται.  :P

τεσπα υποσχομαι και εγω να μην απαντησω σε κανεναν που θα με ξαναπρηξει... ε καποια στιγμη θα βαρεθουν  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
xaxaxaxa κατα τα αλλα οταν τους ελεγα ζηλιαρηδες κάποιοι άρχισαν να με ειρωνευονται.  :P

τεσπα υποσχομαι και εγω να μην απαντησω σε κανεναν που θα με ξαναπρηξει... ε καποια στιγμη θα βαρεθουν  :P

χαχ κωλωσες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Eating-Popcorn-Soda.gif

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Kαι πάλι δεν κατάλαβες.
Από 6 δις νοματαίους σε όλη τη γη έχω να μάθω κάτι και το επιδιώκω.
Από ένα μικρό σύνολο ατόμων σαν εσένα δεν έχω να μάθω τίποτα. Δεν έχετε να μου προσφέρετε τίποτα.
Τώρα πάω να κλάψω επειδή δε θα με κάνεις πλέον παρέα..

Αυτό που λες στερείται λογικής διότι σε αυτό το μικρό σύνολο μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν κάτι παραπάνω από εσένα ΆΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Αλλά έχουμε πάρει χαμπέρι τί επιδιώκεις να μάθεις...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν δεν γίνουν τώρα δεν θα γίνουν ποτέ... όλες οι προσπάθειες για ήπιες προσαρμογές εχουν αποτύχει σε αυτήν την χώρα...

ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ...

:new_shocked:

Τελικά για τώρα λες ή για την Ελλάδα του μέλλοντος;

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με σοκ αλλά με ήπιες προσαρμογές.

Αυτό θα θέσει τον εργατοϋπαλληλικό κόσμο σε πολύ μειονεκτική θέση και δεν μπορεί να γίνει άμεσα αλλά μόνο με μεταβατική περίοδο και εφ' όσον έχει σταθεροποιηθεί η ανεργία στους κανονικούς μέσους όρους και έχει επανέλθει διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Εγώ απορώ πώς γίνεται να προτείνεις κάτι τέτοιο. Είναι καταστροφικό αυτό, δεν το βλέπεις;  :think:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τις σεξουαλικές προτιμήσεις άλλων μελών ώστε να τις χρησιμοποιήσεις εναντίον τους, τα προσωπικά τους κτλ.

Το πιο πιθανό δλδ είναι να τις έχεις επινοήσει με σκοπό να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα. Πες-πες κάτι θα μείνει κτλ...

Επισκέπτης
Τις σεξουαλικές προτιμήσεις άλλων μελών ώστε να τις χρησιμοποιήσεις εναντίον τους, τα προσωπικά τους κτλ.

Το πιο πιθανό δλδ είναι να τις έχεις επινοήσει με σκοπό να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα. Πες-πες κάτι θα μείνει κτλ...
Ώπ.......με τσάκωσες.

Έχεις κάψει φλάντζα, έτσι??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ώπ.......με τσάκωσες.

Έχεις κάψει φλάντζα, έτσι??

Α, όχι δεν έχεις γράψει ποτέ εσύ για δονητές, τραβέλια, σκατομούρες, χοντρούς, πισωκούνες κτλ...

Μόνος μου έκανα τις συνδέσεις των σχολίων αυτών εναντίον άλλου μέλους, με εσένα.

Έτσι μου 'λθε πάνω στην τρέλα ρε παιδί μου!!!

Επισκέπτης
Α, όχι δεν έχεις γράψει ποτέ εσύ για δονητές, τραβέλια, σκατομούρες, χοντρούς, πισωκούνες κτλ...

Μόνος μου έκανα τις συνδέσεις των σχολίων αυτών εναντίον άλλου μέλους, με εσένα.

Έτσι μου 'λθε πάνω στην τρέλα ρε παιδί μου!!!

Κοίτα, αν θες να ρομπάρεις κανα φιλαράκι σου μπορείς να το κάνεις.
Έτσι κι αλλιώς καταφέρνετε περίφημα να ρομπάρεστε, ν' αποκαλύπτετε τις ταυτότητές σας και διάφορα άλλα νόστιμα.
Be my guest που θα' λεγες κι εσύ..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απ, απ, απ, απ....

εγώ βλέπω ότι το θρεντ προσπαθεί να πάρει ανάσα και δεν το αφήνετε.

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 7

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.368
Πόντοι
1.686

Νατσακι σε προηγουμενο ποστ σου ανεφερες ότι υπάρχουν 6 δισ. ανθρωποι στη γή .

Εκανες ένα λαθάκι ,μόλις ενα δισεκατομμύριο ,είναι > 7 δισ. !  :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το νατσακι, τ απλυτακι να κάνει λαθάκι???  :think:

Αδύνατον!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:new_shocked:

Τελικά για τώρα λες ή για την Ελλάδα του μέλλοντος;

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με σοκ αλλά με ήπιες προσαρμογές.

Αυτό θα θέσει τον εργατοϋπαλληλικό κόσμο σε πολύ μειονεκτική θέση και δεν μπορεί να γίνει άμεσα αλλά μόνο με μεταβατική περίοδο και εφ' όσον έχει σταθεροποιηθεί η ανεργία στους κανονικούς μέσους όρους και έχει επανέλθει διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Εγώ απορώ πώς γίνεται να προτείνεις κάτι τέτοιο. Είναι καταστροφικό αυτό, δεν το βλέπεις;  :think:

ρε φιλήσυχε πόσες φορές δεν γίνανε προσπάθειες για ήπια προσαρμογή σε αυτήν την χώρα ??? 5-6-7 έχω χάσει τον λογαριασμό...

και τίποτε δεν έγινε...

και στο κάτω κάτω της γραφής καλύτερα να περάσουμε ακόμη 2-3 χρόνια σκατένια παρά να περάσουμε με την γαμημένη την ήπια προσαρμογή 50 χρόνια στην μιζέρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom