axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Οντως....μεγαλωσε η μερα μητσο....
Οντως....μεγαλωσε η μερα μητσο....
εγω δεν εχω δηλωσει να τρωω μεσα παντως
Να δωσεις σε καποιον εντολη αν γινεται να σου την κραταει να την τρως οταν γυριζεις
Μητσο που πηγες εσυ φανταρος;Σιγα μην κρατανε βιβλιο αν πηρες η δεν πηρες φαγητο η μεριδα οπως το λες....
Να δωσεις σε καποιον εντολη αν γινεται να σου την κραταει να την τρως οταν γυριζεις
Μητσο που πηγες εσυ φανταρος;![]()
Αφου κανει κρα οτι δεν πηγε...Μητσο που πηγες εσυ φανταρος;![]()
παρουσιαστηκα αλλα δεν με κρατησαν λογω του οτι ημουν προστατης οικογενειαςΜητσο που πηγες εσυ φανταρος;![]()
Ναι βρε συ...... αυτος καθαριζε μονιμα τις τουαλετες γιαυτο βγηκε σκατιαρηςξερει ο εκτορ λοπεζ
ιδια σειρα ηταν
Ο προστατης οικογενειας κανει μειωμενη θητεια νομιζω. Παλια οταν πηγες εσυ μπορει να μην εκανε καθολου.παρουσιαστηκα αλλα δεν με κρατησαν λογω του οτι ημουν προστατης οικογενειας
Σιγα μην κρατανε βιβλιο αν πηρες η δεν πηρες φαγητο η μεριδα οπως το λες....
-υπαξιωματικος στη χ.α? γιατι για υπαξ στον ε.σ με αυτα που λες δεν σε κοβω!υπαξιωματικος ειμαι τυπε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-υπαξιωματικος στη χ.α? γιατι για υπαξ στον ε.σ με αυτα που λες δεν σε κοβω!
-μαγκες ,με ορισμενους εδω μεσα πραγματικα κοβεις νοβα -τηλεοραση- γυμναστηριο- γκομενα- χομπι ,τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ εντατικα μπου ,αλλαζεις πνευμονια και νεφραμια απο τα γελια.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ λαιμαι!
εγω δεν ειμαι ρομπας ξερω παρα πολυ καλα τι λεω και τι γραφω.
Να ξερες μονο τι μαχες δινω με τον εαυτο μου να μην σε αρχισω παλι...παρουσιαστηκα αλλα δεν με κρατησαν λογω του οτι ημουν προστατης οικογενειας
να ξεβρωμισει ο τοπος τυπε-υπαξιωματικος στη χ.α? γιατι για υπαξ στον ε.σ με αυτα που λες δεν σε κοβω!
Και ποιος νικαει τυπε ?Να ξερες μονο τι μαχες δινω με τον εαυτο μου να μην σε αρχισω παλι...![]()