Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σοβαρα?Καλα να πουμε τα Σ/Κ και για το βραδυνο(απο μνημης τα λεω και δεν ημουν σιτιστης),τις καθημερινες τι παιζει?"Εισαι εξοδουχος,τραβα φαε εξω"?

Δεν προβλεπεται λεμε να σε ταιζουν μεσα... αυτο σας ελεγα και τις προαλλες οτι το δικο μου φαγητο παει στον Εβρο και καλα και κοροιδευατε.... και γελαγατε και λεγατε τα δικα σας

Επισκέπτης
και αμα εισαι απο επαρχια τυπε?
Ναι,"τραβα φαε εξω,στ'αρχιδια μας". :2funny:
Δεν προβλεπεται λεμε να σε ταιζουν μεσα... αυτο σας ελεγα και τις προαλλες οτι το δικο μου φαγητο παει στον Εβρο και καλα και κοροιδευατε.... και γελαγατε και λεγατε τα δικα σας
Ναι,ενταξει...ρωτα καναν αξιωματικο,η κανα φανταρο σιτιστη να σου πει ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εφοσον εγω τρωω σπιτι μου μπορει καποιος αλλος απο φτωχικη οικογενεια αν το συστημα ειναι ενταξει να φαει την δικη μου μεριδα (αριστον παντα) το προαριστον δεν το χαριζω  :P

αν το συστημα τωρα βαζει τα λεφτα αυτα στην τσεπη καποιων εδω δεν ευθυνομαι εγω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κανονικα δεν προβλεπεται...το θεμα ειναι ομως ο σιτιαρχης στα μαγειρια γνωριζει αμα εισαι εξοδουχος η οχι? εγω ας ημουν εξοδουχος πηγαινα και ετρωγα...κανονικα ομως απαγορευεται..!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ναι τυπε...ετσι ειναι στην αεροπορια,δεν ξερω για τα υπολοιπους κλαδους των ενοπλων δυναμεων
δηλαδη αν εισαι απο επαρχια και δεν εχεις σπιτη στην αθηνα να μεινεις στην εξοδο σου σε πετανε εξω? :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακουστα τα εχω τυπε..ηταν υποχρεωτικο τα τεα..

υποχρεωτικότατα και ειδικά στην παραμεθόριο... επί 18 μέρες τραβολογιόμασταν στα χωράφια τα βράδυα (επιτήρηση δρόμων) και τα πρωινά στον σταθμό Gare Militaire για ξεφόρτωμα βαγονιών...  και 20 Αυγούστου ξεκινήσαμε και εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
Νομιζουν οτι με κανουν ρομπα... αστους να δεις τι πλακα εχει να πεσει τον Μαιο  :P

ο λοπεζ πρεπει να προσεξει ομως γιατι οτι εκανε θα τα παθει εις διπλουν αμα δεν χαλαρωσει το στυλ του και να βριζει ολο το κοσμο
   ........."ΘΕΟΣ"..........ετσι απλα!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
υποχρεωτικότατα και ειδικά στην παραμεθόριο... επί 18 μέρες τραβολογιόμασταν στα χωράφια τα βράδυα (επιτήρηση δρόμων) και τα πρωινά στον σταθμό Gare Militaire για ξεφόρτωμα βαγονιών...  και 20 Αυγούστου ξεκινήσαμε και εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο...
ωραιες εποχες..........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη αν εισαι απο επαρχια και δεν εχεις σπιτη στην αθηνα να μεινεις στην εξοδο σου σε πετανε εξω? :2funny:
ρε τυποι υποτιθεται οτι σε αυτην την υπηρεσια ξερουν ποιους παιρνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom