sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
λιγο ακομη και θα σε στελνανε κυπρο με την εισβολη...56 κάτι λίγο... κανονικά πήγαινα τον 9/76 ... πήγα τον 9/83 ... 24 μήνες και 7 ημέρες...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λιγο ακομη και θα σε στελνανε κυπρο με την εισβολη...56 κάτι λίγο... κανονικά πήγαινα τον 9/76 ... πήγα τον 9/83 ... 24 μήνες και 7 ημέρες...
και αμα εισαι απο επαρχια τυπε?τυπε ο μπολτης εχει δικιο,αμα εισαι εξοδουχος δεν δικαιουσε να φας μεσα...
Σοβαρα?Καλα να πουμε τα Σ/Κ και για το βραδυνο(απο μνημης τα λεω και δεν ημουν σιτιστης),τις καθημερινες τι παιζει?"Εισαι εξοδουχος,τραβα φαε εξω"?
λιγο ακομη και θα σε στελνανε κυπρο με την εισβολη...![]()
![]()
![]()
Ναι,"τραβα φαε εξω,στ'αρχιδια μας".και αμα εισαι απο επαρχια τυπε?
Ναι,ενταξει...ρωτα καναν αξιωματικο,η κανα φανταρο σιτιστη να σου πει ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...Δεν προβλεπεται λεμε να σε ταιζουν μεσα... αυτο σας ελεγα και τις προαλλες οτι το δικο μου φαγητο παει στον Εβρο και καλα και κοροιδευατε.... και γελαγατε και λεγατε τα δικα σας
ωραιος δικε μου θα σε φωναξουν τωρα για επιστρατευση
ναι τυπε...ετσι ειναι στην αεροπορια,δεν ξερω για τα υπολοιπους κλαδους των ενοπλων δυναμεωνκαι αμα εισαι απο επαρχια τυπε?
ακουστα τα εχω τυπε..ηταν υποχρεωτικο τα τεα..στην εισβολή ημουν στα ΤΕΑ ... στον Εβρο τότε στα ΤΕΑ πηγαίναμε από τα 17... ;)
εισαι και ανθρωπιστης τυπεεφοσον εγω τρωω σπιτι μου μπορει καποιος αλλος απο φτωχικη οικογενεια αν το συστημα ειναι ενταξει να φαει την δικη μου μεριδα
κανονικα δεν προβλεπεται...το θεμα ειναι ομως ο σιτιαρχης στα μαγειρια γνωριζει αμα εισαι εξοδουχος η οχι? εγω ας ημουν εξοδουχος πηγαινα και ετρωγα...κανονικα ομως απαγορευεται..!Δεν προβλεπεται λεμε να σε ταιζουν μεσα... αυτο σας ελεγα και τις προαλλες οτι το δικο μου φαγητο παει στον Εβρο και καλα και κοροιδευατε.... και γελαγατε και λεγατε τα δικα σας
δηλαδη αν εισαι απο επαρχια και δεν εχεις σπιτη στην αθηνα να μεινεις στην εξοδο σου σε πετανε εξω?ναι τυπε...ετσι ειναι στην αεροπορια,δεν ξερω για τα υπολοιπους κλαδους των ενοπλων δυναμεων
ακουστα τα εχω τυπε..ηταν υποχρεωτικο τα τεα..
Η και αντιστροφα...Εισαι απο Αθηνα η Θεσσαλονικη στη μεση του πουθενα ας πουμε,οποτε μενεις νηστικος.δηλαδη αν εισαι απο επαρχια και δεν εχεις σπιτη στην αθηνα να μεινεις στην εξοδο σου σε πετανε εξω?![]()
........."ΘΕΟΣ"..........ετσι απλα!Νομιζουν οτι με κανουν ρομπα... αστους να δεις τι πλακα εχει να πεσει τον Μαιο
ο λοπεζ πρεπει να προσεξει ομως γιατι οτι εκανε θα τα παθει εις διπλουν αμα δεν χαλαρωσει το στυλ του και να βριζει ολο το κοσμο
ωραιες εποχες..........υποχρεωτικότατα και ειδικά στην παραμεθόριο... επί 18 μέρες τραβολογιόμασταν στα χωράφια τα βράδυα (επιτήρηση δρόμων) και τα πρωινά στον σταθμό Gare Militaire για ξεφόρτωμα βαγονιών... και 20 Αυγούστου ξεκινήσαμε και εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο...
εισαι και ανθρωπιστης τυπε![]()
ρε τυποι υποτιθεται οτι σε αυτην την υπηρεσια ξερουν ποιους παιρνουνδηλαδη αν εισαι απο επαρχια και δεν εχεις σπιτη στην αθηνα να μεινεις στην εξοδο σου σε πετανε εξω?![]()
ωραιες εποχες..........
-"ντακοτα" ρε αβγο?...με τι μουτρα θα ξαναποσταρεις βιντεο τωρα?ναι τυπε...ετσι ειναι στην αεροπορια,δεν ξερω για τα υπολοιπους κλαδους των ενοπλων δυναμεων