Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε αυτοι τρωνε καλα......

Τι ωρα τα μοιραζουν να παω κι εγω ?  :rolleyes:
10.30-11.00 το πρωί παίκτη...

και δεν έχει ψωμί/τυρί ή ψωμί/μουρταδέλα... έχει σαντουτσάκι ή αυτή η μαλακία το κρουασάν ή τυρόπιτα ή κάτι παρόμοιο από Στεργίου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και το πρωι σε μας ειχε τσαι με ελιες... :2funny: :2funny: :2funny: που κολαγαν τωρα οι ελιες δεν ξερω...
κλασσικα τυπε
ψωμι ελιες και τσαι
τις καλες εποχες
στις κακες τσαι και ενα ξεροκοματο απο 3-4 ημερες πριν
οι ελιες ηταν πολυτελεια :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τον Μαη θα μας πεις οτι πουλας φιδια δηλαδη?Ας ειναι,τον Μαη.

Κοιτα αν δεν πιστευεις μπορεις να μπεις και εσυ στο στοιχημα που εκκρεμει με τον λοπεζ
απλα να ξερεις οτι αν το χασεις θα υπάρξουν οροι. Βεβαια σαν επαναστατης που εισαι στα αρχιδια σου θα τους γραψεις θα πεις "δε γαμιεσαι ρε αφεντικο που θα σε ακουσω κιολας εγω ειμαι τζαναμπετης..." αλλα δεν γαμιεται ετσι για να πουμε οτι βαλαμε ενα στοιχημα ας υπαρχουν και σαν προσχηματα οι οροι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10.30-11.00 το πρωί παίκτη...

και δεν έχει ψωμί/τυρί ή ψωμί/μουρταδέλα... έχει σαντουτσάκι ή αυτή η μαλακία το κρουασάν ή τυρόπιτα ή κάτι παρόμοιο από Στεργίου...
δικος μας και εσυ τυπε????? αεροπορος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι να τσεκαρει ο φιδεμπορας που γινεται ρομπα μονος του...Ακου λεει δεν τον αφηνουν να φαει μεσα...

Αν εχεις αρχιδια βαλε στοιχημα... μην βιαζεσαι τον λοπεζ τον περιμενει μεγαλη ηττα
χαθηκε μια μαχη αλλα οχι ο πολεμος... τον αφησα να κερδισει κατι μικρο γιατι ερχεται κατι μεγααααλο  :P

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το αναρχοθρεντ εγινε μπολντοθρεντ..

Επισκέπτης
Αν εχεις αρχιδια βαλε στοιχημα... μην βιαζεσαι τον λοπεζ τον περιμενει μεγαλη ηττα
χαθηκε μια μαχη αλλα οχι ο πολεμος... τον αφησα να κερδισει κατι μικρο γιατι ερχεται κατι μεγααααλο  :P
Ρε παπαρα,ΜΟΝΟΝ τα στελεχη δεν δικαιουνται να φανε μεσα,εκτος και αν εχουν υπηρεσια,η,η μοναδα ειναι σε ασκηση.

Οι στρατευσιμοι που ειναι γραμμενοι στη δυναμη της μοναδας(πλην αποσπασμενων,αδειουχων κλπ)υπολογιζονται ΟΛΟΙ απο τους σιτισταδες,και οι εξοδουχοι(γιατι μπορει ο αλλος να μεινει μεσα λογω αφραγκιας,συνεβαινε στη δικια μου μοναδα).

Φιδεμπορα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε παπαρα,ΜΟΝΟΝ τα στελεχη δεν δικαιουνται να φανε μεσα,εκτος και αν εχουν υπηρεσια,η,η μοναδα ειναι σε ασκηση.

Οι στρατευσιμοι που ειναι γραμμενοι στη δυναμη της μοναδας(πλην αποσπασμενων,αδειουχων κλπ)υπολογιζονται ΟΛΟΙ απο τους σιτισταδες,και οι εξοδουχοι(γιατι μπορει ο αλλος να μεινει μεσα λογω αφραγκιας,συνεβαινε στη δικια μου μοναδα).

Φιδεμπορα.

Δεν ξερεις και δεν εχεις ιδεα για ολες τις υπηρεσιες που παιζουν αυτη τη στιγμη
δεν ξερεις πιστεψε με... μην επιμενεις εσυ θα γινεις ρομπα μαζι με τον αλλον εγω δεν ειμαι ρομπας ξερω παρα πολυ καλα τι λεω και τι γραφω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Φιδεμπορα.
τυπε ο μπολτης εχει δικιο,αμα εισαι εξοδουχος δεν δικαιουσε να φας μεσα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Νομιζουν οτι με κανουν ρομπα... αστους να δεις τι πλακα εχει να πεσει τον Μαιο  :P

ο λοπεζ πρεπει να προσεξει ομως γιατι οτι εκανε θα τα παθει εις διπλουν αμα δεν χαλαρωσει το στυλ του και να βριζει ολο το κοσμο

Επισκέπτης
Σοβαρα?Καλα να πουμε τα Σ/Κ και για το βραδυνο(απο μνημης τα λεω και δεν ημουν σιτιστης),τις καθημερινες τι παιζει?"Εισαι εξοδουχος,τραβα φαε εξω"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom