sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μητσο σε τρωει ο κωλος σου...Σε ζηλευουν να ξερεις !!!!!
μητσο σε τρωει ο κωλος σου...Σε ζηλευουν να ξερεις !!!!!
10.30-11.00 το πρωί παίκτη...Ρε αυτοι τρωνε καλα......
Τι ωρα τα μοιραζουν να παω κι εγω ?
κλασσικα τυπεκαι το πρωι σε μας ειχε τσαι με ελιες... που κολαγαν τωρα οι ελιες δεν ξερω...
Τον Μαη θα μας πεις οτι πουλας φιδια δηλαδη?Ας ειναι,τον Μαη.
σειρα.....κλασσικα τυπε
ψωμι ελιες και τσαι
τις καλες εποχες
στις κακες τσαι και ενα ξεροκοματο απο 3-4 ημερες πριν
οι ελιες ηταν πολυτελεια
Τι να τσεκαρει ο φιδεμπορας που γινεται ρομπα μονος του...Ακου λεει δεν τον αφηνουν να φαει μεσα...Μας τσεκάρει για να δει τι θα χρησιμοποιήσουμε για να του την πούμε.
Είναι ένας σατανάς αυτός...
σειρα.....
Μας τσεκάρει για να δει τι θα χρησιμοποιήσουμε για να του την πούμε.
Είναι ένας σατανάς αυτός...
δικος μας και εσυ τυπε????? αεροπορος?10.30-11.00 το πρωί παίκτη...
και δεν έχει ψωμί/τυρί ή ψωμί/μουρταδέλα... έχει σαντουτσάκι ή αυτή η μαλακία το κρουασάν ή τυρόπιτα ή κάτι παρόμοιο από Στεργίου...
γεροτραμου ρισπεκτ...ποσο εισαι ?καμια 60αρα?ρε ουστ νέοπες ....
Τι να τσεκαρει ο φιδεμπορας που γινεται ρομπα μονος του...Ακου λεει δεν τον αφηνουν να φαει μεσα...
Ρε παπαρα,ΜΟΝΟΝ τα στελεχη δεν δικαιουνται να φανε μεσα,εκτος και αν εχουν υπηρεσια,η,η μοναδα ειναι σε ασκηση.Αν εχεις αρχιδια βαλε στοιχημα... μην βιαζεσαι τον λοπεζ τον περιμενει μεγαλη ηττα
χαθηκε μια μαχη αλλα οχι ο πολεμος... τον αφησα να κερδισει κατι μικρο γιατι ερχεται κατι μεγααααλο
Ρε παπαρα,ΜΟΝΟΝ τα στελεχη δεν δικαιουνται να φανε μεσα,εκτος και αν εχουν υπηρεσια,η,η μοναδα ειναι σε ασκηση.
Οι στρατευσιμοι που ειναι γραμμενοι στη δυναμη της μοναδας(πλην αποσπασμενων,αδειουχων κλπ)υπολογιζονται ΟΛΟΙ απο τους σιτισταδες,και οι εξοδουχοι(γιατι μπορει ο αλλος να μεινει μεσα λογω αφραγκιας,συνεβαινε στη δικια μου μοναδα).
Φιδεμπορα.
δικος μας και εσυ τυπε????? αεροπορος?
τυπε ο μπολτης εχει δικιο,αμα εισαι εξοδουχος δεν δικαιουσε να φας μεσα...Ρε παπαρα,ΜΟΝΟΝ τα στελεχη δεν δικαιουνται να φανε μεσα,εκτος και αν εχουν υπηρεσια,η,η μοναδα ειναι σε ασκηση.
Οι στρατευσιμοι που ειναι γραμμενοι στη δυναμη της μοναδας(πλην αποσπασμενων,αδειουχων κλπ)υπολογιζονται ΟΛΟΙ απο τους σιτισταδες,και οι εξοδουχοι(γιατι μπορει ο αλλος να μεινει μεσα λογω αφραγκιας,συνεβαινε στη δικια μου μοναδα).
Φιδεμπορα.
γεροτραμου ρισπεκτ...ποσο εισαι ?καμια 60αρα?
ωραιος δικε μου θα σε φωναξουν τωρα για επιστρατευση56 κάτι λίγο... κανονικά πήγαινα τον 9/76 ... πήγα τον 9/83 ... 24 μήνες και 7 ημέρες...
τυπε ο μπολτης εχει δικιο,αμα εισαι εξοδουχος δεν δικαιουσε να φας μεσα...
Σοβαρα?Καλα να πουμε τα Σ/Κ και για το βραδυνο(απο μνημης τα λεω και δεν ημουν σιτιστης),τις καθημερινες τι παιζει?"Εισαι εξοδουχος,τραβα φαε εξω"?τυπε ο μπολτης εχει δικιο,αμα εισαι εξοδουχος δεν δικαιουσε να φας μεσα...