Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το σόκ στην Αγγλία της Θάτσερ κράτησε ενάμιση χρόνο.. και τα μέτρα που πήρε ήταν απείρως σκληρότερα .. αλλά έκανε και αυτό που πρέπει να κάνουμε και εδώ ... ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ την οποία την ανέδειξε σε κινητήριο μοχλό της οικονομίας και απογείωσε την οικονομία... αλλιώς ακόμη απεργίες θα είχαν στα λιγνιτωρυχεία της Ουαλλίας ...
Η μαλακια που κανεις και σε βριζουν ολοι ειναι οτι ενα συμπερασμα δικο σου το αναγαγεις σε γενικοτερη αληθεια.
Η Θατσερ μετετρεψε την μεσσαια ταξη σε φτωχη ταξη αυτο ειναι η πραγματικοτητα ειτε το θες ειτε οχι.(επισης μετετρεψε τους νεολαιους σε πρεζακια αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για να το λήξουμε και να γράψει ο ένας τον άλλον στα παπάρια του, εγώ μπορεί να έχω χρησιμοποιήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου κάποτε για να τον μειώσω, έχω ήδη παραδεχτεί σε ανύποπτο χρόνο τη μαλακία μου γιατί όντως ήταν μαλακία.
Και δεν είναι κάτι που το κάνω από τότε.

Καλώς...

Από την άλλη κάποιοι χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα απέναντι σε άλλον εδώ και χρόνια και το συνεχίζουν. Αυτοί οι κάποιοι επίσης έχουν πιάσει στο στόμα τους παιδιά άλλων ευχόμενοι μάλιστα τα χειρότερα.
Το περί δικαίου αίσθημα που σε διακατέχει βέβαια δε φτάνει μέχρι εκεί. Δικαίωμά σου βέβαια.

Τί έγινε λέει;

Ποιόν εννοείς; Όχι μισόλογα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και για να συνεχίσω...

αν το γαμημένο το πρώτο μνημόνιο εφαρμοζότανε σήμερα θα είχε επαληθευτεί η ρήσις Προβόπουλου..

αλλά μην περιμένουμε με μελιτζάνες και ντοματούλες να κάνουμε δουλειά, ούτε με μπαμπάκι που σε πείσμα οποιασδήποτε φωνής επιμένουν να σπέρνουν στην Λάρισσα ούτε με οικοτουρισμό και λοιπές μαλακίες...

καλά είναι για συμπλήρωμα...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το σόκ στην Αγγλία της Θάτσερ κράτησε ενάμιση χρόνο.. και τα μέτρα που πήρε ήταν απείρως σκληρότερα .. αλλά έκανε και αυτό που πρέπει να κάνουμε και εδώ ... ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ την οποία την ανέδειξε σε κινητήριο μοχλό της οικονομίας και απογείωσε την οικονομία... αλλιώς ακόμη απεργίες θα είχαν στα λιγνιτωρυχεία της Ουαλλίας ...
:thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και για να τελειώνω φιλήσυχε...

τι σκατά περιμένεις με τις γαμημένες τις ήπιες προαρμογές σου σε ένα τόπο όπου και στα ποιό σωστά μέτρα υπάρχει αντίδραση ??

εδώ αντιδρούν ακόμη και στην απαγόρευση του καπνίσματος (πολύ σωστό μέτρο αν και παλιός καπνιστής τον οποίον δεν ενοχλεί καθόλου ο καπνός)...

φωνάζουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο γιατί με νόμο γίναμε όλοι εν δυνάμει δότες οργάνων (και με νόμο που έδωσε το δικαίωμα να ζητήσουμε την εξαίρεση ΧΩΡΙΣ να αναφέρουμε και λόγο)

σκούζουνε για τα πρόστιμα της τροχαίας πχ όταν δεν φοράνε κράνος και προβάλουνε σαν δικαιολογία "να κόψει το ΦΠΑ από τα κράνη"

γαμώ τις ήπιες προσαρμογές σας... ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
σκούζουνε για τα πρόστιμα της τροχαίας πχ όταν δεν φοράνε κράνος και προβάλουνε σαν δικαιολογία "να κόψει το ΦΠΑ από τα κράνη"

γαμώ τις ήπιες προσαρμογές σας... ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεε
Ρε μαλακα σκας γαιδαρο εσυ γαμω την ευρωπαικη σου λογικη,υπαρχει πουθενα πανευρωπαικα ΦΠΑ στην αγορα κρανους γαμω το φελεκι μου????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε μαλακα σκας γαιδαρο εσυ γαμω την ευρωπαικη σου λογικη,υπαρχει πουθενα πανευρωπαικα ΦΠΑ στην αγορα κρανους γαμω το φελεκι μου????

σε όλη την ευρώπη πλην της Αγγλίας

για παράδειγμα

Ιρλανδία (εξαιρούνται τα παιδικά)

Luxembourg 15 %; Germany and Spain 16 %; Portugal 17 %; Greece 18 %; Netherlands 19 %; France 19,6 %; Italy and Austria 20 %; Belgium and Ireland 21% (but zero in Ireland for children's helmets); Finland 22 %; Sweden and Denmark 25%.

Επισκέπτης
αλλά μην περιμένουμε με μελιτζάνες και ντοματούλες να κάνουμε δουλειά,

Να μην περιμένουμε απ' την πρωτογενή παραγωγή?
Τότε από που να περιμένουμε? Για πες..

(Καλά, το άλλο με τις ρήσεις-μαλακίες τις λέμε στο χωριό μου- του προβό δεν ασχολούμαι καν)..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να το λήξουμε και να γράψει ο ένας τον άλλον στα παπάρια του, εγώ μπορεί να έχω χρησιμοποιήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου κάποτε για να τον μειώσω, έχω ήδη παραδεχτεί σε ανύποπτο χρόνο τη μαλακία μου γιατί όντως ήταν μαλακία.

αν μου επιτρεπεις μια αποψη, βρισκω πολυ χειροτερη μαλακια να χρησιμοποιεις τα προσωπικα στοιχεια του αλλου για να τον ενοχλησεις παρα να πεις για τις σεξουαλικες του προτιμησεις. εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.
στον πουτσο σου δηλαδη, απλα επειδη εχεις πει αρκετες φορες οτι μετανιωσες για τα σεξουαλικα υπονοουμενα, ειπα να το πω.

Επισκέπτης
αν μου επιτρεπεις μια αποψη, βρισκω πολυ χειροτερη μαλακια να χρησιμοποιεις τα προσωπικα στοιχεια του αλλου για να τον ενοχλησεις παρα να πεις για τις σεξουαλικες του προτιμησεις. εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.
στον πουτσο σου δηλαδη, απλα επειδη εχεις πει αρκετες φορες οτι μετανιωσες για τα σεξουαλικα υπονοουμενα, ειπα να το πω.

Κι εμένα θα μου επιτρέψεις ν' απολογηθώ μόνο για τα φάουλ που θεωρώ πως έχω κάνει ο ίδιος κι όχι για πράγματα που σέρνονται έτσι γενικώς..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κι εμένα θα μου επιτρέψεις ν' απολογηθώ μόνο για τα φάουλ που θεωρώ πως έχω κάνει ο ίδιος κι όχι για πράγματα που σέρνονται έτσι γενικώς..

πασο. εχουμε διαφορετικη αποψη περι ευθυνης του play along

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Από την άλλη κάποιοι χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα απέναντι σε άλλον εδώ και χρόνια και το συνεχίζουν. Αυτοί οι κάποιοι επίσης έχουν πιάσει στο στόμα τους παιδιά άλλων ευχόμενοι μάλιστα τα χειρότερα.
Το περί δικαίου αίσθημα που σε διακατέχει βέβαια δε φτάνει μέχρι εκεί. Δικαίωμά σου βέβαια.
Αυτά και τέλος.
Πολλά είπαμε..

Μετάνιωσες μωρη κωλοτούμπα?  :P

Πιτσα πιτσα κωλοτουμπιτσα !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο εκτορ λοπεζ ειπε να το παιξει σοβαρος συνομιλητης τρομαρα του... ξεχναει τα χεσιματα που ριχνει στους αχαχουχες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
nacho γιατι εισαι κωλοτουμπιτσας ?  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο εκτορ λοπεζ ειπε να το παιξει σοβαρος συνομιλητης τρομαρα του... ξεχναει τα χεσιματα που ριχνει στους αχαχουχες  :2funny:
Κλασομπανιερα και διπροσωπος τυπε ......

Τι καλο να περιμενεις απο δαυτον ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom