Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και ανήγγειλα εγώ αποχώρηση??
Ρίξε μια παράθεση να με ξεμπροστιάσεις τότε, γιατί εγώ καμία δήλωση αποχώρησης δεν έκανα ποτέ.
Αλλιώς λες μαλακίες ως συνήθως..

Μάζεψες το ότι δεν απεχώρησες βλέπω...

Θα μαζέψεις και το ότι δεν ανήγγειλες την αποχώρηση που δεν έκανες αλλά τελικά έκανες;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
εσυ πιστευεις οτι αν γουσταρεις να πηδιεσαι με γαιδαρους και να πιπωνεις σκυλους εισαι νορμαλ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νορμάλ βέβαια δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί και στην περίπτωση που πηδιόταν με ορισμένα "νικ" από τον παρόντα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, γιατί θα πικραθούμε...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Νορμάλ βέβαια δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί και στην περίπτωση που πηδιόταν με ορισμένα "νικ" από τον παρόντα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, γιατί θα πικραθούμε...
Γιατι? κοκορας εισαι? :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα αποχωρησω αν δεν μου πειτε αν μπορω να τον παιρνω  οπως θελω και θα βγαινει και θα μου χωνει ο φιλησυχος στην μουρη την δηλωση αποχωρησης μου κανονιστε..  :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα αποχωρησω αν δεν μου πειτε αν μπορω να τον παιρνω  οπως θελω και θα βγαινει και θα μου χωνει ο φιλησυχος στην μουρη την δηλωση αποχωρησης μου κανονιστε..  :2funny:

Τώρα που γυρίζει λέγε και κάνω ψυχικά...

Επισκέπτης
Έγραψες ή δεν έγραψες ανακοινώνοντας την αποχώρησή σου: "παίξτε μόνοι σας";
Mπορει να εχεις κοντρα με τον νατσο αλλα να καταφευγεις σε ψεματα δεν σε τιμα,το "παιξτε μπαλα μονοι σας" σε καμια περιπτωση δεν ειναι δεν ειναι ανακοινωση αποχωρησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom