Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οσο χρειαστεί θα το πάμε.
Η Αντιπολίτευση και μάλιστα η Αξιωματική μπορεί να οδηγήσει τον λαό σε εξέηερση κι επανάσταση ή σε καναπεδάτη αποχαύνωση στυλ "ψηφίστε με να λύσω τα θέματα".
Eσύ τον Syriza πώς τον κόβεις;

Εγώ το σύριζα γραμμένο στα πελέ μου τον έχω, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Το θέμα είναι ότι με τις μαλακίες που λέγονται και γράφονται, αλλά και με τις μαλακίες που λέτε μετά για να υπερασπιστείτε τις προηγούμενες καταντάτε (όχι ότι δεν ήσασταν) το λιγότερο γραφικοί..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κύριε είστε λίγο δυσνόητος...

μιλάτε για τους υπόπτους ή για τους γονείς τους;

το ότι καταζητούνται ως μέλη εγκληματικής συμμορίας δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχουν τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις... κάλιστα μπορεί ο κάθε ένας από αυτούς να ανήκει σε διαφορετικό άκρο...

Επισκέπτης
κύριοι tramountana και γεωργίτη

απορώ πως κάποιοι μπορούν να συζητούν μαζί σας...
το επόμενο ποστ σας δεν έχει καμιά λογική συνάφεια με το προηγούμενο...

Επισκέπτης
κύριε είστε λίγο δυσνόητος...

μιλάτε για τους υπόπτους ή για τους γονείς τους;

Κοίτα τι παίζει με τον τραβατρόμπα.
Όταν πρόκειται για το γιο του Ντερτιλή, αυτός ήταν εντελώς ανεξάρτητος απ'τον πατέρα του.
Όταν πρόκειται για γιο συνεργάτη στελέχους του συριζα, τότε όλος ο συριζας είναι μπλεγμένος.
Τσάμπα μιλας..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
το ότι καταζητούνται ως μέλη εγκληματικής συμμορίας δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχουν τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις... κάλιστα μπορεί ο κάθε ένας από αυτούς να ανήκει σε διαφορετικό άκρο...
Εισαι τεζα μαλακας λεμε...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Εγώ το σύριζα γραμμένο στα πελέ μου τον έχω, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Το θέμα είναι ότι με τις μαλακίες που λέγονται και γράφονται, αλλά και με τις μαλακίες που λέτε μετά για να υπερασπιστείτε τις προηγούμενες καταντάτε (όχι ότι δεν ήσασταν) το λιγότερο γραφικοί..

Αφού τον έχεις γραμμένο στα πελέ σου-καλά κάνεις, πράττω ομοίως- υπάρχει λόγος να συχγίζεσαι;

Επισκέπτης
πείθομαι ότι με τις ασυναρτησίες των κκ γεωργίτη και tramountana δεν υπάρχει πεδίο έλλογης επικοινωνίας...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ ουδέποτε πρόσβαλλα χυδαία κάποιο μέλος εδώ μέσα, ούτε πάτησα πάνω στις σεξουαλικές του προτιμήσεις για να στηρίξω την επιχειρηματολογία μου σε μια συζήτηση.

Αυτό που γράφω, αν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι ότι ούτε η εμφάνιση αλλά ούτε και η μόρφωση συνάδουν πάντα με το ήθος ενός ανθρώπου.

Αμφότεροι πελαγοδρομείτε σε ύβρεις και προσβολές, παρά το γεγονός ότι ούτε κριτικές ανεβάζω πλέον ούτε μηνύματα.

Το να ψάξει κάποιος να με παραθέσει για να γράψει το ευφυολόγημα του σε μια τέτοια περίπτωση είναι παθολογικό και όχι αστείο.

Εγώ θα φύγω ουτως ή άλλως από το site.

Εσείς, δηλαδή αυτή η ομάδα του καβιρου, ροκαβλον, μαρούλια, μπακάλη κλπ βλέπω οτι ανανεώνεται και προοδεύει.
Είστε αντιδραστικοί απλά επειδή σας εξιτάρει ως ταυτότητα αυτό και όχι επειδή έχετε κάτι να πείτε. Μέσα στη μηδαμινότητα αποκτάτε μια μικρή διαδικτυακή υπόσταση στο bourdela.

Βασικά λυπάμαι για σας.

Προσπάθησα απλά να είμαι ειλικρινής όλα αυτά τα 6 χρόνια αλλά έκανα και λάθη. Οι κριτικές ήταν πολύ τολμηρές και αυτό ίσως δεν έπρεπε, αφού και το site είναι μικρόκοσμος της κοινωνίας.

Οι επόμενοι θα είναι καλύτεροι πιστεύω.

Αυτά και αντίο από όλους.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ ουδέποτε πρόσβαλλα χυδαία κάποιο μέλος εδώ μέσα, ούτε πάτησα πάνω στις σεξουαλικές του προτιμήσεις για να στηρίξω την επιχειρηματολογία μου σε μια συζήτηση.

Αυτό που γράφω, αν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι ότι ούτε η εμφάνιση αλλά ούτε και η μόρφωση συνάδουν πάντα με το ήθος ενός ανθρώπου.

Αμφότεροι πελαγοδρομείτε σε ύβρεις και προσβολές, παρά το γεγονός ότι ούτε κριτικές ανεβάζω πλέον ούτε μηνύματα.

Το να ψάξει κάποιος να με παραθέσει για να γράψει το ευφυολόγημα του σε μια τέτοια περίπτωση είναι παθολογικό και όχι αστείο.

Εσείς, δηλαδή αυτή η ομάδα του καβιρου, ροκαβλον, μαρούλια, μπακάλη κλπ βλέπω οτι ανανεώνεται και προοδεύει.
Είστε αντιδραστικοί απλά επειδή σας εξιτάρει ως ταυτότητα αυτό και όχι επειδή έχετε κάτι να πείτε. Μέσα στη μηδαμινότητα αποκτάτε μια μικρή διαδικτυακή υπόσταση στο bourdela.

Βασικά λυπάμαι για σας.

Προσπάθησα απλά να είμαι ειλικρινής όλα αυτά τα 6 χρόνια αλλά έκανα και λάθη. Οι κριτικές ήταν πολύ τολμηρές και αυτό ίσως δεν έπρεπε, αφού και το site είναι μικρόκοσμος της κοινωνίας.

Ενας ενας φευγουν οι καλοι, και πολαπλασιάζονται τα σκουπίδια...

Στο καλο γιατρε, και καλή συνέχεια στις απολαύσεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Βασικά λυπάμαι για σας.

Αγαπητέ κ. Σαρουμάνε,

Αν μου επιτρέπετε, θα σας συμβούλευα να μην δίνετε τόση πολύ σημασία (και συνεπώς να προσδίδετε βάρος) σε διαδικτυακές υποστάσεις, που φέρονται απρεπώς στην δική σας διαδικτυακή υπόσταση. Άλλωστε, όπως γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, το διαδίκτυο δίνει στον καθέναν μας την δυνατότητα να ενδύεται "ρόλους" που πολλές φορές μπορεί να είναι και "κοντρα".

Επισκέπτης
Εγώ πάλι, το γιατί θα πρέπει μια αποχώρηση από ένα φόρουμ ν' αναγγέλλεται από τον αποχωρούντα, ποτέ μου δεν το κατάλαβα..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω απορω γιατι χαλιεστε για μαλακιες.
Αμα ειναι να μας επηρεαζουν μαλακιες στο ιντερνετ, γαμα τα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom