Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ πάλι, το γιατί θα πρέπει μια αποχώρηση από ένα φόρουμ ν' αναγγέλλεται από τον αποχωρούντα, ποτέ μου δεν το κατάλαβα..

δινει ενα κινηματογραφικο δραματικο τονο και προσθετει στυλ  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
δινει ενα κινηματογραφικο δραματικο τονο και προσθετει στυλ  :grin:

Ζω για την μέρα που θα μας ανακοινώσετε ότι απαρνείστε τον κ. Τραλαλάκη 33, για χάρη ενός Μαστίν Ναπολιτέν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρε ναι, αλλά γιατί?
Στράβωσες, την έκανες, τέλος.
Τι σε νοιάζει τι θα γραφτεί μετά??

παω να βρω το ποστ του γκαβουλιακα και να απαντησω  γιατι καποια χοντρη μαλακια πρεπει να ειπε για τον σαρουμαν  :boobies:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παράθεση από: ektor lopez στις 17/02/13, 20:08

ναι ελα εσυ να μας πεις για διαταραχη προσωπικοτητας. το δικο σου ντυσιμο αληθεια δειχνει οτι σαρεσει να σε κατουρανε στα μουτρα και να σου βαζουνε παπουτσια στον κωλο?

αυτο ειναι το ποστ που εδιωξε τον σαρουμαν;

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
πολύ σωστή παρατήρηση :

<<  Παλιά έλεγαν πως τα ρουχα δεν κάνουν τον παπα..εντέλει. Και πως το ήθος δεν συνάδει με την εξωτερική εμφάνιση. Εγω εχω αρχίσει να αμφιβάλλω για αυτο. Η μόδα δεν είναι πια επιλογή αλλά μια τάση που μας επιβάλλεται σύμφωνα με τα κοινωνικά κατεστημένα. Ή μάλλον λάθος... Σύμφωνα με τα κατεστημένα ορισμένων με οριακή διαταραχή προσωπικότητας που ελεγχουν τις τασεις της μοδας με γνώμονα το εμπορικό συμφέρον και το διαστροφικό τους ανικανοποίητο
Κυρίως πιστεύω πια πως το ήθος δε συνάδει με την μόρφωση.  Η μορφωτική ανέλιξη των περισσοτέρων ανθρώπων που μοχθουν (?) για την ανυψωση του νοητικού τους επιπέδου τους αποκτηνώνει ηθικά. Οπως φυσικά και τους μη εξελίξιμους. Είναι γενικό το κακο. >>

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
Παράθεση από: ektor lopez στις 17/02/13, 20:08

ναι ελα εσυ να μας πεις για διαταραχη προσωπικοτητας. το δικο σου ντυσιμο αληθεια δειχνει οτι σαρεσει να σε κατουρανε στα μουτρα και να σου βαζουνε παπουτσια στον κωλο?

αυτο ειναι το ποστ που εδιωξε τον σαρουμαν;

Προφανώς.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάλι, το γιατί θα πρέπει μια αποχώρηση από ένα φόρουμ ν' αναγγέλλεται από τον αποχωρούντα, ποτέ μου δεν το κατάλαβα..

Ούτε όταν ανήγγειλες τη δική σου το καταλάβαινες;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δηλαδη ο λοπεζ πιστευει οτι αν καποιος πηδιεται οπως γουσταρει με συναινεση ειναι διαταραγμενος;  :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδη ο λοπεζ πιστευει οτι αν καποιος πηδιεται οπως γουσταρει με συναινεση ειναι διαταραγμενος;  :think:
εσυ πιστευεις οτι αν γουσταρεις να πηδιεσαι με γαιδαρους και να πιπωνεις σκυλους εισαι νορμαλ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσυ πιστευεις οτι αν γουσταρεις να πηδιεσαι με γαιδαρους και να πιπωνεις σκυλους εισαι νορμαλ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με συναινεση εγραψα αν ειδες.. ο γαιδαρος κ ο σκυλος δεν συναινει. παμε παρακατω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα??
Πότε ανήγγειλα εγώ αποχώρηση, η οποία δεν έγινε κιόλας αφού είμαι εδώ τώρα??

• [li]Λίγο αργότερα από τη διαγραφή του Πρέζουρα[/li]
    [li]Έγινε αλλά επιστρέψατε εσύ και οι αποχωρήσαντες διότι δεν τράβαγε πολύ το άλλο site[/li]

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
με συναινεση εγραψα αν ειδες.. ο γαιδαρος κ ο σκυλος δεν συναινει. παμε παρακατω.
ο σκυλος οταν του πεις κατω δεν ακουει,αμα τον εκπεδευσης ομως και κωλοτουμπες κανει....

Επισκέπτης

• [li]Λίγο αργότερα από τη διαγραφή του Πρέζουρα[/li]
    [li]Έγινε αλλά επιστρέψατε εσύ και οι αποχωρήσαντες διότι δεν τράβαγε πολύ το άλλο site[/li]

Και ανήγγειλα εγώ αποχώρηση??
Ρίξε μια παράθεση να με ξεμπροστιάσεις τότε, γιατί εγώ καμία δήλωση αποχώρησης δεν έκανα ποτέ.
Αλλιώς λες μαλακίες ως συνήθως..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συναινεί εάν γαμάει.

Εάν γαμιέται πιθανότατα δεν συναινεί.

τα ζωα δεν εχουν τετοια δυνατοτητα. :)

και ξαναρωταω  ρητορικα, αν εγω γαμιεμαι σαν το σκυλι με οποιον γουσταρω και με οποιον τροπο γουσταρω  και εγω και αυτος, μπορω να εκφραζω αποψη για τα κοινωνικοπολιτικα δρωμενα η ειμαι διαταραγμενη; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom