Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η κατάσταση του να είσαι μπροστά  απ' τα πληκτρολόγια και τις οθόνες ,τις ταινίες και τις φωτογραφίες...εκεί δηλαδή που φτάνουν οι περισσότεροι εδώ και το παίζουν μάγκες.....μέχρι την πραγματικότητα και το να δεις τέτοια σκηνικά αιματοβαμένα δίπλα σου,μπροστά σου....απέχει πάρα μα πάρα πολύ και δεν ξέρω πόσο και ποιοί θα τα άντεχαν, σταματήστε μερικοί να μας δείχνετε πόσο σκληροί και 'μοβόροι είστε...έλεος πια !!! Τόσο αρρώστια ρε πούστη μου ???
Ασε τους σωγαμπρουληδες παντοφλοπαθεις να ξεκαυλωσουνε...δειξε κατανοηση...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Η κατάσταση του να είσαι μπροστά  απ' τα πληκτρολόγια και τις οθόνες ,τις ταινίες και τις φωτογραφίες...εκεί δηλαδή που φτάνουν οι περισσότεροι εδώ και το παίζουν μάγκες.....μέχρι την πραγματικότητα και το να δεις τέτοια σκηνικά αιματοβαμένα δίπλα σου,μπροστά σου....απέχει πάρα μα πάρα πολύ και δεν ξέρω πόσο και ποιοί θα τα άντεχαν, σταματήστε μερικοί να μας δείχνετε πόσο σκληροί και 'μοβόροι είστε...έλεος πια !!! Τόσο αρρώστια ρε πούστη μου ???
+100000000000000.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
αγαπητέ αρουραίε..να πάνε να παίξουνε το πουλάκι τους,για να ξεκαυλώσουν..Το να παρακαλάνε να βρούνε αιτία για να ανεβάσουν φωτογραφίες νεκρών,κρεμασμένων,δολοφονημένων κτλ...αυτό δεν λέγεται ξεκαύλωμα...βαριά ψυχική νόσος ονομάζεται ή δεν ξέρω ιατρικά πως αλλιώς...και μάλιστα χρήζει άμεσης ιατρικής γνωμάτευσης και θεραπείας (αν βέβαια μπορεί να γίνει σε τόσο προχωρημένο στάδιο)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
αγαπητέ αρουραίε..να πάνε να παίξουνε το πουλάκι τους,για να ξεκαυλώσουν..Το να παρακαλάνε να βρούνε αιτία για να ανεβάσουν φωτογραφίες νεκρών,κρεμασμένων,δολοφονημένων κτλ...αυτό δεν λέγεται ξεκαύλωμα...βαριά ψυχική νόσος ονομάζεται ή δεν ξέρω ιατρικά πως αλλιώς...και μάλιστα χρήζει άμεσης ιατρικής γνωμάτευσης και θεραπείας (αν βέβαια μπορεί να γίνει σε τόσο προχωρημένο στάδιο)
.

Συνημμένα

• images (7).jpg
    images (7).jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
Αγαπητε πετ-ενα...πρωτον αποφευγω να μπω στα ψυχολογικα και τα ρεστα(οχι πως δεν μπορει να ισχυουν),δευτερον η νεκρολαγνεια των ελληνων δεκσων δεν ειναι κατι καινοφανες ιστορικα...το αντιθετο,κατα τη γνωμη μου οι τυποι αυτοι ως αξια εγγονια της ελληνικης εθνικοφροσυνης ειναι πτωματολαγνοι κυριως και βασικα λογω πολιτικης και ιδεολογικης συνεπειας:Βλεπε μεταβαρκιζιανες εκδοσεις με πτωματα,γραφικες περιγραφες εκτελεσεων και τα ρεστα(σπεσιαλιτε εδω μεσα του γνωστου σωγαμπρουλη Λαλακη,και οχι μονο),πχ μην ξεχναμε πως ο ορος"κονσερβοκουτι"και τα λοιπα ειναι δεκσια επινοηση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι, δεν φορολογούνται αναλόγως. Απολαμβάνουν φοροαπαλλαγές που τα χρυσαύγουλα θέλουν να διατηρήσουν. που όλες οι χώρες αποδέχονται και διατηρούν

μια μικρά διόρθωσις

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Άκου λοιπόν.
Είναι λίγο δύσκολο να καταλήξω στη φυλακή γιατί δεν πιάνω χαρτωσιά μπροστά στους πιτσιρικάδες αυτούς.
Ακόμα και να έμπαινα στη μπουζού ένα πράγμα είναι σίγουρο.
Η πόρτα της φυλακής κάποτε ανοίγει.
Του τάφου όμως ποτέ..
γεια σου ρε γατε των εξαρχειων....
ουτε ο κουφοντινας δεν συγκρινετε μαζί σου.....
θαρθει η ωρα σου μην ανησυχεις,,,,,
εκτός και αν εισαι κανενας λουκουμάς της βίλας αμαλίας....
που μαζευεις μπουκαλια μπιρας για ανακύκλωση.....
και πετάς κανένα νεραντζι στους χρυσαυγίτες....
για κατι τετοιο σε κοβω....
για κανενα γραμμαριο πρεζας να βγαλεις το κολατσιο εντός του πανεπιστημιακου ασύλου ......
κάτσε κανενα καλοκαιρι στην φυλακη ενω τα φυλαρακια θανε στην αναφη και θα παρακαλάς να αυτοκτονησεις.......
αφου θα δροσίζεσε στό λουτρο με τους αφγανούς και πακιστανούς αδελφούς....
αλλά που να βρεις το θάρος να αυτοκτονησεος ρε κακομήρη.....
θα παρακαλάς μετά τό πρώτο εξάμηνο τους δικαστες με κουστουμάκι σαν λορεν και κουρεμα χρυσαυγύτικο μπάς και βγείς σε κανένα χρόνο....
σας εχω δει ρε δυστιχισμένε στο εφετείο πώς παρουσιάζεστε....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
όχι .. θα θεωρηθεί μαλακία  :birdman:

Αφήστε... Ξέρω...

Όταν δεν πληρώνει ο οικοδόμος, το κάνει επίτηδες.

Όταν δεν πληρώνει ο κατασκευαστής, υπάρχει σοβαρός λόγος.

τις καλησπέρες μου ....

Μπά... δεν τις βλέπω καλές. Σε λίγο θα ρίξει καρέκλες.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Αγαπητε πετ-ενα...πρωτον αποφευγω να μπω στα ψυχολογικα και τα ρεστα(οχι πως δεν μπορει να ισχυουν),δευτερον η νεκρολαγνεια των ελληνων δεκσων δεν ειναι κατι καινοφανες ιστορικα...το αντιθετο,κατα τη γνωμη μου οι τυποι αυτοι ως αξια εγγονια της ελληνικης εθνικοφροσυνης ειναι πτωματολαγνοι κυριως και βασικα λογω πολιτικης και ιδεολογικης συνεπειας:Βλεπε μεταβαρκιζιανες εκδοσεις με πτωματα,γραφικες περιγραφες εκτελεσεων και τα ρεστα(σπεσιαλιτε εδω μεσα του γνωστου σωγαμπρουλη Λαλακη,και οχι μονο),πχ μην ξεχναμε πως ο ορος"κονσερβοκουτι"και τα λοιπα ειναι δεκσια επινοηση...

Η νεκρολαγνεία,πτωματολαγνεία και όλα αυτά που αναφέρεις,δεν νομίζω ότι κατατάσονται σε "φυσιολογικού τύπου λαγνείες" αν μπορούμε να το πούμε έτσι απλά,αλλά σε αρρωστημένες καταστάσεις......Και σε τελική,αν υποφέρουν απ το οτιδήποτε,ας το κρατήσουν για πάρτη τους...Η κατάσταση γύρω μας,είναι ιδιαίτερα βαριά,άσχημη,απελπιστική και νομίζω πως η "διαφήμιση" τέτοιων φωτογραφιών δεν βοηθά....
Τρώγονται που τρώγονται εδώ μέσα και ανταλλάσουν λεκτικά ό,τι ανταλλάσουν,ας μην φτάνουμε και σε φωτογραφικά ντοκουμέντα. Είναι ήδη εμμετικές οι σκέψεις και οι ευχές πολλών...Αρκεί...Ούτε γίνονται πιο άντρες,ούτε πιο μάγκες..Ούτε πόλεμο,ούτε εμφύλιο έζησε κανείς από 'δω μέσα....Αρχίδια μάγκες λοιπόν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είπα τίποτα απο αυτά που γράφεις είμαι σαφέστατη. Συντακτικο ξέρεις ; Αν δυσκολευεσαι να κατανοησεις εννοιολογικα τι σου γραφω δεν μπορω να σε βοηθήσω.
Μην ζοριζεσαι κουβεντα κανουμε, διαβασε ξανα ηρεμος τι έγραψα και μην βιάζεσαι.

Δεν ζοριζομαι εγω.... εσεις ζοριζεστε που δεν γραφετε αληθινα που δουλευετε και τι ακριβως εκπροσωπειτε. Κουβεντα δεν μπορουμε να κανουμε οταν δεν εχεις ιδεα τι γινεται γυρω σου και την ειδες ξαφνικα αριστερη επειδη ετσι στην βαρεσε ενα πρωι.

Εκθεση ειχα γραψει καλυτερα και απο μαθητες που ειχανε περασει Νομικη στις Πανελλαδικες.... οποτε δεν σε παιρνει.

Την αρλουμπα οτι χαιρεσαι που οι τραπεζες χανουν τα λεφτα τους... τα οποια ειναι λεφτα των καταθετων που εσυ η ιδια θες ολοι να εχουν χρηματα ... δεν μπορεις να την συμμαζεψεις με τιποτα οσες φορες και αν πας να μου κολλησεις οτι εγω δεν ειμαι ηρεμος και καλα. Αυτες τις πονηριες αλλου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

:rolleyes:

Πωωωωω.....

Έκοψε δίσκο πλατώ.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΕΔω δεν καταλαβαινεις εσυ ρε εριναλ τι σημαινει αναρχια και τι τρομοκρατια.....

θα με βοηθησεις να καταλαβω και συντακτικο??? και εισαι και δικηγορος ?????

η κωνσταντοπουλου συνηγορος σε βιασμους ειναι .... γενικα οι δικηγοροι πουλανε ευκολα την ψυχη τους στο διαολο  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και τι είναι δίσκος ιμάντας για να κοπεί;
το μόνο που μπορεί να κοπεί στο δίσκο πλατό είναι η αποδειξη :2funny:

XAXAXA μλκας ειναι αυτος... χαμενα τα εχει....

εδω θα αρχισει να σου μιλαει στον πληθυντικο σε λιγο και καλα δειγμα σεβασμου ....  :P

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πραγματικά απολαυστικό ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πραγματικά απολαυστικό ...

Aλητες ειναι ολοι αυτοι... μην τα ξαναλεμε...

ολες αυτες οι αριστεραντζες και η εριναλ μαζι που σιγονταρει τρομοκρατες νομιζοντας τους για αναρχικους ουτε ενας... δεν βγηκε απο την παρεα εδω μεσα να καταδικασει το περιστατικο..... μας ενδιαφερει μονο αν κτυπηθηκε το παιδακι - τρομοκρατης απο το αρσακειο .... και οχι ο θανατος του ταξιτζη που δεν ξερω αν ηταν και οικογενειαρχης ο ανθρωπος. Κατακαθια ειναι ολοι αυτοι οι αριστεροι τι να λεμε τωρα .... ανθελληνες ο αλλος λεει τα Ιμια Καρντακ.... επειδη λεει ειναι κοντα στην Τουρκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom