The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Στο χωριό μου καυλί το λένε..
Ώπααα... Όλα κι όλα... Μην είστε ψεύτης...
Καυλιτσέκκκ, το λένε.
Στο χωριό μου καυλί το λένε..
Τέκνον Λεό, συνεχίζετε ακόμα να μην έχετε λόγο;
Πρωτον αν εχεις βαλει τιποτα παρανομες καλλιεργειες μην ξανοιγεσε εδω μεσα γιατι κυκλοφορουν ρουφιανοι.
Δευτερον πως τα προλαβαινεις ολα αυτα ρε τυπε?
-A- ντιθετα ,η σωστη κινηση ειναι η πληρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ του συμπλεγματος -ΚΡΑΤΟΥΣ -ΕΞΟΥΣΙΑΣ και η συνειδητοποιημενη αποδομηση ολων των αρχων που το στηριζουν!...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....οποιος καταλαβαινει τι φταιει ,καταλαβαινει τι γραφω!Η ΣΩΣΤΗ κινηση που εσυ θεωρεις σωστη ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!
Μα δεν υπάρχει ακομη φορος στα χωραφια .... και δεν εχω πουλησει κατι ακομα.
Τα προλαβαινω... θεληση να υπαρχει ολα τα μπορεις. Απλα μερικοι μαθανε στην κλαουρα και την σιγουραντζα του δημοσιου και τωρα που τα κοβει αυτα η κυβερνηση τσινανε. Ξες ποσοι παθανε καταθλιψη επειδη δεν θα μπουν στο δημοσιο ?????????????/ Οι περισσοτεροι απο αυτους θα τους ακουσεις να κραζουν σε παρεες αλλα οπως το λες ρουφιανοι ειναι.
Μα δεν υπάρχει ακομη φορος στα χωραφια .... και δεν εχω πουλησει κατι ακομα.
γιαυτο ξερεις τα γεωπονιστικα τυπε? ;)Προς το παρον εχω επενδυσει λιγο στην παραγωγη... έχω κατι στρεμματα και εχω αρχισει να τα καλλιεργω εδω και κανα χρονο ...
γιαυτο ξερεις τα γεωπονιστικα τυπε? ;)
τι καλλιεργεις τυπε?Οι καλλιεργειες που εχω δεν απαιτουν να εισαι χωμενος αγροτης .....
δεν ειναι καπνα ουτε βαμβακια ....
Δεν μας τα λες σταράτα όμως ....
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΛΙΟΥΣ ΣΤΡΑΪΧΕΡ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡ ΜΠΡΑΖΙΓΙΑΚ ;;;;;;
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ;;;;;;;;;
-ΕΤΣΙ ......ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΣ [glow=red,2,300]λιλιπουτειε καλλιεργητη...[/glow]....Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!Θα αρφχισουν στο μεταξυ ολοι οι κομπλεξικοι τωρα που δεν εχουν πετυχει τιποτα στην ζωη τους να κραζουν.... με διασκεδαζετε συνεχιστε !!!!!
η αγροτια στηριζει αντωνη σαμαρα τυπε-ΕΤΣΙ ......ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΣ [glow=red,2,300]λιλιπουτειε καλλιεργητη...[/glow]....Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
-καθολου....τρανη αποδειξη ο μπολντ!η αγροτια στηριζει αντωνη σαμαρα τυπε
τυχαιο?
εργαζομαι σε φαμπρικα
Οι καλλιεργειες που εχω δεν απαιτουν να εισαι χωμενος αγροτης .....
δεν ειναι καπνα ουτε βαμβακια ....
Εκτός κι αν φέρει την πλήρη ανατροπή μέσω καλπης που παρα λίγο να γίνει την προηγούμενη Άνοιξη...
Προπαγάνδας, παραπληροφόρησης, κατασυκοφάντησης, δημαγωγίας, βερμπαλισμού, εξυπνακισμού και κυρίως διαστρέβλωσης της πραγματικότητας