Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρωτον αν εχεις βαλει τιποτα παρανομες καλλιεργειες μην ξανοιγεσε εδω μεσα γιατι κυκλοφορουν ρουφιανοι.
Δευτερον πως τα προλαβαινεις ολα αυτα ρε τυπε?

Μα δεν υπάρχει ακομη φορος στα χωραφια .... και δεν εχω πουλησει κατι ακομα.

Τα προλαβαινω... θεληση να υπαρχει ολα τα μπορεις. Απλα μερικοι μαθανε στην κλαουρα και την σιγουραντζα του δημοσιου και τωρα που τα κοβει αυτα η κυβερνηση τσινανε. Ξες ποσοι παθανε καταθλιψη επειδη δεν θα μπουν στο δημοσιο ?????????????/ Οι περισσοτεροι απο αυτους θα τους ακουσεις να κραζουν σε παρεες αλλα οπως το λες ρουφιανοι ειναι.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
-A- ντιθετα ,η σωστη κινηση ειναι η πληρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ του συμπλεγματος -ΚΡΑΤΟΥΣ -ΕΞΟΥΣΙΑΣ και η συνειδητοποιημενη αποδομηση ολων των αρχων που το στηριζουν!...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....οποιος καταλαβαινει τι φταιει ,καταλαβαινει τι γραφω!Η ΣΩΣΤΗ κινηση που εσυ θεωρεις σωστη ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!

Εκτός κι αν φέρει την πλήρη ανατροπή μέσω καλπης που παρα λίγο να γίνει την προηγούμενη Άνοιξη...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Μα δεν υπάρχει ακομη φορος στα χωραφια .... και δεν εχω πουλησει κατι ακομα.

Τα προλαβαινω... θεληση να υπαρχει ολα τα μπορεις. Απλα μερικοι μαθανε στην κλαουρα και την σιγουραντζα του δημοσιου και τωρα που τα κοβει αυτα η κυβερνηση τσινανε. Ξες ποσοι παθανε καταθλιψη επειδη δεν θα μπουν στο δημοσιο ?????????????/ Οι περισσοτεροι απο αυτους θα τους ακουσεις να κραζουν σε παρεες αλλα οπως το λες ρουφιανοι ειναι.

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτή την στιγμή γράφετε από φορητό μέσον, ενώ ταυτόχρονα λιπαίνετε      (  :shit: ) την γή σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα αρφχισουν στο μεταξυ ολοι οι κομπλεξικοι τωρα που δεν εχουν πετυχει τιποτα στην ζωη τους να κραζουν.... με διασκεδαζετε συνεχιστε !!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Πουλιά στον αέρα πιάνεις γάτουρα..

PenisWithWings.png

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προς το παρον εχω επενδυσει λιγο στην παραγωγη... έχω κατι στρεμματα και εχω αρχισει να τα καλλιεργω εδω και κανα χρονο ...
γιαυτο ξερεις τα γεωπονιστικα τυπε? ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν μας τα λες σταράτα όμως ....

ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΛΙΟΥΣ ΣΤΡΑΪΧΕΡ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡ ΜΠΡΑΖΙΓΙΑΚ ;;;;;;
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ;;;;;;;;;

Δεν γνωρίζω για ποιό πράγμα καταδικάστηκαν και ποιοί νόμοι ίσχυαν τότε.

Πάντως οι 4 δεν διώκονται για την ιδεολογία τους αλλά για άλλα πράγματα (ένοπλη ληστεία κτλ). Οι της 17Ν δεν καταδικάστηκαν για τις ιδέες τους αλλά ως serial killers.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Θα αρφχισουν στο μεταξυ ολοι οι κομπλεξικοι τωρα που δεν εχουν πετυχει τιποτα στην ζωη τους να κραζουν.... με διασκεδαζετε συνεχιστε !!!!!
-ΕΤΣΙ ......ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΣ [glow=red,2,300]λιλιπουτειε καλλιεργητη...[/glow]....Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εργαζομαι σε φαμπρικα

Προπαγάνδας, παραπληροφόρησης, κατασυκοφάντησης, δημαγωγίας, βερμπαλισμού, εξυπνακισμού και κυρίως διαστρέβλωσης της πραγματικότητας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645

The Saint*

Τιμημένος