Επισκέπτης
ισα ρε που θα προγκηξεις εσυ λακη και μπολντη. την ειδες?
Σωστό κι αυτό
ισα ρε που θα προγκηξεις εσυ λακη και μπολντη. την ειδες?
όπως επίσης και γιατί ο Τζακ Μπλακ είναι λευκόςΜιας και το' φερε η κουβέντα, ξέρει κανείς να μου πει γιατί ο Μπάρυ Γουάιτ ήταν μαύρος??
πρώτα θα προγκάς εσύ και πίσω σου οι άλλοι...
όπως επίσης και γιατί ο Τζακ Μπλακ είναι λευκός
Δεν απάντησε αν είναι άτριχος κιόλας..
τελικά η ζωή είναι refresh ή μας δουλεύουνε?Και γιατί παίζοντας μπλακ τζακ τα βλέπεις όλα πράσινα??
ποιος μπάναρε τον WHITE POWER????
εγώ.τραβάς[/URL] ζόρι??
Γιατί δεν ρωτάς λοιπόν τους υπεύθυνους του σάιτ αν γράφω απο σταθερή ip ή όχι;
Παπάρα, ε παπάρα.
Τσίμπα και μια φωτογραφία του Σολωμού Σολωμού τώρα να γουστάρεις, όπως γούσταρες και με τις φωτογραφίες των πιτσιρικάδων στην Κοζάνη.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Uploads/manolis/solomossolomouinside.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτό που ανέβασε ο άλλος για να μας την πει δεν σας έτσουξε τόσο ...
ξεφτίλες ...
τι είναι αυτή η μαλακία? Ο παπαζόλης την πόσταρε?αυτό που ανέβασε ο άλλος για να μας την πει δεν σας έτσουξε τόσο ...
ξεφτίλες ...
τι είναι αυτή η μαλακία? Ο παπαζόλης την πόσταρε?
ένα αρχίδι που τον έχουν ακόμα εδώ μέσα ...
αυτό που ανέβασε ο άλλος για να μας την πει δεν σας έτσουξε τόσο ...
ξεφτίλες ...
Άσε τις μαλακίες γκαιμπελίσκο..
και το αλλο το αρχιδι το εχουν βαλει στον κωλο σουένα αρχίδι που τον έχουν ακόμα εδώ μέσα ...
ρε πανηλίθιε που επιδοκιμάζεις κιόλας την μαλακία του άλλου, άμα εγώ αρχίζω να ανεβάζω τα ψοφίμια σας δεν θα προλαβαίνω ...Με τη λογική του ότι χαίρεστε τα φασιστοπουστράκια με τους δαρμένους αναρχικούς σας έδειξε και νεκρό αναρχικό για να γουστάρετε κι άλλο.
Μην πετάς λάσπες για ν' αφήσεις εντυπώσεις..
ένα αρχίδι που τον έχουν ακόμα εδώ μέσα ...
Κατά την γνώμη σας, αυτός που έχει αναρτήσει τις κάτωθι φωτογραφίες, καλώς είναι ακόμη εδώ μέσα;