Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Για να έχω άποψη κύριε!
Πως θα κρίνω , χωρίς να έχω δει ;;;;;;

Τι με περάσατε ;;;;;;;;;;;

[size=20pt]Είμαι αντικειμενικός ![/size]

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Σε καλό σας και σήμερα.

Πετυχημένο.

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Απλώς δεν έχει πέσει στη λούμπα να υποβιβάζει τις ζυμώσεις που γίνονται, σε παιδικό παιχνίδι (κλέφτες VS αστυνόμοι).  

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!

καλά νταξ...  προσκυνώ ....

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Nacho, νομίζω ότι έχεις μπερδέψει τον κοινωνικό πόλεμο με το κλέφτες κι αστυνόμοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να έχω άποψη κύριε!

Είμαι αντικειμενικός !

ρε λακη ουτε στη πρωτη ουτε στη δευτερη, στην 5η φορα κατασταλαξες οτι δε σου αρεσει το εργο?  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Για να έχω άποψη κύριε!

Είμαι αντικειμενικός !
-ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ.....Η ΤΡΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδώ που το λέμε , το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
πρέπει να είναι από τα μεγαλύτερα σκουπίδια που γράφθηκαν ποτέ ....

ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ..............

Μα τόσο μαλακία ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ειναι Μνημείο Μαλακίας,
δεν είναι απλή μαλακία !!!!!!!!
Γιατι λακη;Εχει γινει μοδα τωρα αυτο στους μεγαλοεφοπλιστες .Δεν πληρωνω δεν πληρωνω
και μας εχουν 4,5 μηνες απληρωτους.15,800 με εχουν βαλει μεσα.αντε τωρα να ειχα νοικια η δανεια εγω.τα 1100 ευρωπουλα ομως που πληρωσα ως εισφορα αλληλεγγυης τα ζηταγανε τα μουνια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι λακη;Εχει γινει μοδα τωρα αυτο στους μεγαλοεφοπλιστες .Δεν πληρωνω δεν πληρωνω
και μας εχουν 4,5 μηνες απληρωτους.15,800 με εχουν βαλει μεσα.αντε τωρα να ειχα νοικια η δανεια εγω.τα 1100 ευρωπουλα ομως που πληρωσα ως εισφορα αλληλεγγυης τα ζηταγανε τα μουνια.

τυπε δε βγαινουνε τωρα οι εφοπλιστες. σταματησαν και οι συρραξεις κατω να κανανε κανα μαυρο δρομολογιο  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε δε βγαινουνε τωρα οι εφοπλιστες. σταματησαν και οι συρραξεις κατω να κανανε κανα μαυρο δρομολογιο  ;)
Το τι κορεατες κουβαλησαμε εκεινες τις μερες δεν μπορεις να φανταστεις  ;)
αγορασε 2 καραβια απο τα λευτα εκεινα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ειρωνικο ηταν αν δεν το καταλαβες...Και τυπε μου ενταξει ο λακης τα λεει καπως περιεργα,εσυ την δικη σου λογικη την επεξεργαζεσαι καθολου;Να μην γινεται μπατσος κανεις;

Που είναι η ειρωνία και δεν τη βρίσκω;; Αυτός μου λέει μην παραπονιέσαι που έγινε μπάτσος γιατί θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι χειρότερο από μπάτσος, όπως εφοπλιστής ή καπιτάλας (που φυσικά είχε τη δυνατότητα να γίνει!). Τα ίδια σκατά είναι και οι μεν και οι δε. Με το να προστατεύεις αυτά τα καθάρματα είναι σαν να διαιωνίζεις την ύπαρξή τους, σαν να διαιωνίζεις τη δραστηριότητά τους την οποία μετά βγαίνεις και κατηγορείς και κλαίγεσαι. Αν θες να τους πολεμήσεις δεν φοράς στολή και πας με το μέρος τους, τους πολεμάς. Αλλά τι λέω.. εδώ δήλωναν στη βουλή να μην φορολογηθούν οι εφοπλιστές. Σκατά αντισυστημικοί είναι.

Επισκέπτης
Που είναι η ειρωνία και δεν τη βρίσκω;; Αυτός μου λέει μην παραπονιέσαι που έγινε μπάτσος γιατί θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι χειρότερο από μπάτσος, όπως εφοπλιστής ή καπιτάλας (που φυσικά είχε τη δυνατότητα να γίνει!). Τα ίδια σκατά είναι και οι μεν και οι δε. Με το να προστατεύεις αυτά τα καθάρματα είναι σαν να διαιωνίζεις την ύπαρξή τους, σαν να διαιωνίζεις τη δραστηριότητά τους την οποία μετά βγαίνεις και κατηγορείς και κλαίγεσαι. Αν θες να τους πολεμήσεις δεν φοράς στολή και πας με το μέρος τους, τους πολεμάς. Αλλά τι λέω.. εδώ δήλωναν στη βουλή να μην φορολογηθούν οι εφοπλιστές. Σκατά αντισυστημικοί είναι.

Κι ἐγὼ ἤθελον νὰ γίνω τραπεζίτης ἀλλ' εἶδον ὅτι πρόκειται περὶ παληανθρώπων.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι τωρα φορολογουνται οι εφοπλιστες; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μὲ ὅλον τὸν σεβασμόν, σᾶς ἔχουν ὀλίγον ὑποβαθμισμένον μισθολογικῶς.
Φιλε μου ετσι ειναι οι μισθοι στο εμπορικο ναυτικο.Αλλα μην σε στενοχωρει τωρα με τον νεο νομο που θα καταργηθουν οι Σ.Σ. οποιος ναυτικος παιρνει πανω απο 1000 ευρω θα ειναι τυχερος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom