Νέα

Ανάποδο ΡΙΝ στα ΑΤΜ ισχύει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Δίκαιο έχεις, αλλά επειδή τυχαίνει να ξέρω τα πράγματα "από μέσα", δεν ισχύει με τίποτα.
παληκαρι μπερδευτηκα. δηλαδη, ειναι ετσι οπως τα λεω, αλλα δεν ισχυει ????  :headbang: :headbang: :grin:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997

παληκαρι μπερδευτηκα. δηλαδη, ειναι ετσι οπως τα λεω, αλλα δεν ισχυει ????  :headbang: :headbang: :grin:
Να τα πάρουμε από την αρχή. Έχεις δίκιο όσο αφορά το ότι το ίδιο PIN μπορεί να το έχει και άλλη κάρτα και ότι αυτό που ήδη έχεις να το αλλάξεις με όποιο θέλεις. Δεν ισχύει όμως αυτό που λέει ο τίτλος του thread. Τ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

Να τα πάρουμε από την αρχή. Έχεις δίκιο όσο αφορά το ότι το ίδιο PIN μπορεί να το έχει και άλλη κάρτα και ότι αυτό που ήδη έχεις να το αλλάξεις με όποιο θέλεις. Δεν ισχύει όμως αυτό που λέει ο τίτλος του thread. Τ
ναι, οκ. καπως ετσι το ειχα κι εγω στο μυαλο μου..

(οχι οτι εχω μυαλο)  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

τί εννοεί ο τίτλο του θρέντιου? :think:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΙΣΧΥΕΙ.....το ειχαμε πει και περσι.....σε συγκεκριμενα ΑΤΜ αν βαλεις την τετραγωνικη ριζα του ΡΙΝ σου δινει εκτος απο οσα λεφτα εχει μεσα επιπλεον..3 πιτογυρα με απο ολα(δυστυχως δεν υπαρχει επιλογη αν δεν θες τζατζικι κρεμμυδι κλπ),2 πατατες,1 χωριατικη(χωρις φετα γαμωτο),3 μπυρες(μονο αμστελ οι φτηνιαρηδες),1 εισιτηριο διαρκειας της εθνικης,1 τριημερη εκδρομη στην πραγα,10 κουπονια απεριοριστων επισκεψεων σε ΟΛΑ τα στουντιο ΚΑΙ τελος ΜΙΑ κλωτσια στα αρχιδια μπας και συνελθεις!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom