και αν το pin ειναι για παραδειγμα 1221?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανάποδο ΡΙΝ στα ΑΤΜ ισχύει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Πηγα....εχω αγροτικη διπλα.....μου εβγαλε 3 πιτογυρα αλλα με τζατζικι γαμωτο....Λοιπον οποιος εχει απο κατω τραπεζα να κατεβει τωρα να δωσει ζεστο ρεπορταζ! ΡΙΝ αναποδα καιτην ταυτότητα παραμασχαλα
Πηγα....εχω αγροτικη διπλα.....μου εβγαλε 3 πιτογυρα αλλα με τζατζικι γαμωτο....
Το mail αυτό, σχετικά με την ειδοποίηση της αστυνομίας αν βάλεις ανάποδα το pin μου έχει έρθει πριν από περίπου 10 μήνες. Ρώτησα λοιπόν το αρμόδιο τμήμα μιάς και συνεργάζομαι σε επαγγελματική βάση με μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας και η απάντηση ήταν αρνητική. Τίποτε τέτοιο δεν ισχύει.
Οπότε, μην παραμυθιάζεστε τόσο εύκολα.
Οπότε, μην παραμυθιάζεστε τόσο εύκολα.
τι εινε η τετραγονικη ριζα????επισης αν πληκτρολογησεις την τετραγωνικη ριζα του PIN ερχεται και ο στρατος....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
φυτευεις ενα φυτο σε τετραγωνη γλαστρα.....τι εινε η τετραγονικη ριζα????
Δώσε μου το PIN σου να σου πω την τετραγωνική του ρίζα;τι εινε η τετραγονικη ριζα????
τι εινε το PIN???Δώσε μου το PIN σου να σου πω την τετραγωνική του ρίζα;
το ΝΙP αναποδατι εινε το PIN???
Επισκέπτης
ΝΙΡ δεν εινε η ρογα???το ΝΙP αναποδα
εισαι και αγγλομαθης ατιμεΝΙΡ δεν εινε η ρογα???
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κουφάλα άρχισες Αγγλικά?ΝΙΡ δεν εινε η ρογα???
οχι ρε στο αντενα ειχε ενα εργο με γιατρους που βαζανε βιζια και το ξεροεισαι και αγγλομαθης ατιμε
oxi βυζια αλλα βυζαοχι ρε στο αντενα ειχε ενα εργο με γιατρους που βαζανε βιζια και το ξερο
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εισαι και αγγλομαθης ατιμε
Κουφάλα άρχισες Αγγλικά?
ρε βοθρε μην σε κοροιδευουν,δεν ειναι αγγλικα πορτογαλεζικα ειναιοχι ρε στο αντενα ειχε ενα εργο με γιατρους που βαζανε βιζια και το ξερο
βιζια ασχετε,εσι εισε χιροτερος κε απο μενα στιν ορθογραφια,φενετε εισε του διμοτικουoxi βυζια αλλα βυζα
ευχαριστο συγαυρε μονο εσυ δε με κοροδεβειςρε βοθρε μην σε κοροιδευουν,δεν ειναι αγγλικα πορτογαλεζικα ειναι
και αυτο οχι ολοκληροβιζια ασχετε,εσι εισε χιροτερος κε απο μενα στιν ορθογραφια,φενετε εισε του διμοτικου