Νέα

Ανάποδο ΡΙΝ στα ΑΤΜ ισχύει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΝΙΡ δεν εινε η ρογα???
:2funny: :2funny: :2funny:Για τα μηνυματα σου , πρεπει να ανοιχτει αρχειο!Δυστυχως,οντας παντελως ασχετος απο υπολογιστες,δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο!!!Μακαρι,καποιος που ξερει και μπορει,να το κανει!!!Δηλωνω FAN ΣΟΥ!!!Τυχον αποριες,αγνωστες λεξεις κ.λ.π. υπογραμμισε τες!!! :2funny: :2funny: :2funny:Μπραβο σου!Εισαι μαγκας!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:Για τα μηνυματα σου , πρεπει να ανοιχτει αρχειο!Δυστυχως,οντας παντελως ασχετος απο υπολογιστες,δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο!!!Μακαρι,καποιος που ξερει και μπορει,να το κανει!!!Δηλωνω FAN ΣΟΥ!!!Τυχον αποριες,αγνωστες λεξεις κ.λ.π. υπογραμμισε τες!!! :2funny: :2funny: :2funny:Μπραβο σου!Εισαι μαγκας!!!
κολιτε αμα βαλεις φοτογραφια μου διπλα στι λεκσι μαγγας,θα σε κινιγαι ολι η λαχαναγορα...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
A personal identification number (PIN) is a secret numeric password shared between a user and a system that can be used to authenticate the user to the system. Typically, the user is required to provide a non-confidential user identifier or token (such as a banking card) and a confidential PIN to gain access to the system. Upon receiving the User ID and PIN, the system looks up the PIN based upon the User ID and compares the looked-up PIN with the received PIN. The user is granted access only when the number entered matches with the number stored in the system.

Τώρα πρέπει να κατάλαβες!!!! :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
A personal identification number (PIN) is a secret numeric password shared between a user and a system that can be used to authenticate the user to the system. Typically, the user is required to provide a non-confidential user identifier or token (such as a banking card) and a confidential PIN to gain access to the system. Upon receiving the User ID and PIN, the system looks up the PIN based upon the User ID and compares the looked-up PIN with the received PIN. The user is granted access only when the number entered matches with the number stored in the system.

δεν πιστευω να κανεις πλακα με τον κολλητο.... :idiot: :idiot: :idiot:
:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

ακριβος αυτο ενουσα κολιτε,μονο που εχι ενα λαθος στα πορτογαλικα το a ακουγετε λιγο πιο παχι,κατι σα τη αγελαδα

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
vothros ενα μονο να ξερεις. οτι σε ενα atm (ατιμο μηχανιμα ειναι αυτο... μη μασας) αν πατισεις 6969 σκανε μυτη ολα τα members του bourdela.com που ειναι online εκεινη την στιγμη. αυτο απο μονο του τρεπει καθε κλεφτη σε φυγη :cheesy:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να επαναλάβω αυτό με τα πιτόγυρα και πρέπει να έχω δοκιμάσει 10 Αγροτικές...
Μάλλον πλάκα έκανε ο φίλος και γώ έλπισα πως αυτή η αγωνιώδης προσπάθεια των τραπεζών να προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες στα ATM απέδωσε :(
Σοβαρά πάντως, αυτή η ιστορία με το PIN reversal είναι κλασσικό hoax αντίστοιχο του Hellenic Quest (σύμφωνα με το οποίο η Ελληνική γλώσσα είναι η μόνη που αντιλαμβάνονται οι υπολογιστές, ακόμη και βουλευτές τσίμπησαν με αυτή τη φάρσα) και της Amy Bruce (Που υποτίθεται ότι είναι mail από 7χρονο με καρκίνο). ΄
Κάθε πληροφορία που δεν προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και που ενεργοποιεί συναισθήματα (εθνικής υπερηφάνιας, λύπης για τους αδύναμους, φόβου για την τεχνολογία κ.λ.π.) είναι 99,99% hoax.
Είτε με απ' ευθείας αναζήτηση σε sites όπως το urbanlegends.about.com είτε έμμεσα από το Google έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την αληθοφάνεια κάθε πληροφορίας πριν ν' αρχίσετε να την αναμεταδίδετε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
vothros ενα μονο να ξερεις. οτι σε ενα atm (ατιμο μηχανιμα ειναι αυτο... μη μασας) αν πατισεις 6969 σκανε μυτη ολα τα members του bourdela.com που ειναι online εκεινη την στιγμη. αυτο απο μονο του τρεπει καθε κλεφτη σε φυγη :cheesy:
φιλαρα εγο μονο μετριτα τα οπια βεβεα βρομανε αλλα οπου παω ολοι τα περνουνε και μου λενα και φχαριστω!!!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
φιλαρα εγο μονο μετριτα τα οπια βεβεα βρομανε αλλα οπου παω ολοι τα περνουνε και μου λενα και φχαριστω!!!!!!!!!!

Και τώρα με την οικονομική στενότητα που υπάρχει..... όλο και πιό πολύ αξίζουν τα μετρητά.

diomidis33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φίλε @alkis-petinis ψάχνοντας στη σελίδα που είπες για το  hellenic quest δεν το βρήκα..
έχεις κάποιο link??

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
φίλε @alkis-petinis ψάχνοντας στη σελίδα που είπες για το  hellenic quest δεν το βρήκα..
έχεις κάποιο link??
Ξεκινάς από και συνεχίζεις σε Στην ενότητα Apple Promotes Ancient Greek
Το link που ανέφερα αρχικά είναι ενδεικτικό γιατί υπάρχουν πολλά hoax busting sites.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Διαβάστε αυτό

Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία εισάγοντας τον αριθμό PIN αντίστροφα.

Για παράδειγμα αν ο αριθμός pin είναι 1234 θα πρέπει να εισάγεται 4321.

Το ΑΤΜ αναγνωρίζει ότι ο αριθμός PIN είναι αντίστροφος από την κάρτα που τοποθετήσατε στο μηχάνημα. Το μηχάνημα θα σας δώσει τα χρήματα που ζητήσατε, αλλά εν’ αγνοία του ληστή, ειδοποιείτε την αστυνομία.

Αυτή η πληροφορία πρόσφατα αναμεταδόθηκε στην τηλεόραση και αποδείχθηκε πως χρησιμοποιείται σπάνια γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας.

Το εχει ακούσει κανεις; ΙΣΧΥΕΙ;
Δεν είναι δυνατό να ισχύει, γιατί και το 4321 μπορεί να είναι το PIN κάποιου άλλου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Δεν είναι δυνατό να ισχύει, γιατί και το 4321 μπορεί να είναι το PIN κάποιου άλλου.
δεν ξερω αν ισχυει ο τιτλος του θρεντ, αλλα:

1. το 1234 μπορει να το εχει και αλλη καρτα (δεν μου απαγορευει κανενα συστημα να το αλλαξω κιολας τον PIN μου με αυτο της απολυτης αρεσκειας μου).

2. ο αλλος που εχει το ιδιο PIN με μενα, εχει ΑΛΛΗ καρτα με διαφορετικους κωδικους.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

θεωρητικά μπορεί και να ισχύει αλλά για το ανάποδο και μόνο PIN, αφού η σχέση κάρτας με PIN είναι 1 προς ένα. Στην πράξη δεν ξέρω. Φαντάζομαι πολύ απλά μπορεί να το δει κανείς αν πάει να τραβήξει χρήματα και βάζοντας το ανάποδο PIN δεν βγάλει μήνυμα πως είναι λάθος...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
δεν ξερω αν ισχυει ο τιτλος του θρεντ, αλλα:

1. το 1234 μπορει να το εχει και αλλη καρτα (δεν μου απαγορευει κανενα συστημα να το αλλαξω κιολας τον PIN μου με αυτο της απολυτης αρεσκειας μου).

2. ο αλλος που εχει το ιδιο PIN με μενα, εχει ΑΛΛΗ καρτα με διαφορετικους κωδικους.
Δίκαιο έχεις, αλλά επειδή τυχαίνει να ξέρω τα πράγματα "από μέσα", δεν ισχύει με τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom