House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
όχι,απλά είχαν δούλους για τις "δουλειές" αυτές.μπα....κι οι αρχαιοι ελληνες και ρωμαιοι απολιτιστοι ηταν ;
όχι,απλά είχαν δούλους για τις "δουλειές" αυτές.μπα....κι οι αρχαιοι ελληνες και ρωμαιοι απολιτιστοι ηταν ;
οι σπαρτιάτες από ότι θυμάμαι τα βλαμμένα/προβληματικά τα έριχναν στον Καιάδα.μπα....κι οι αρχαιοι ελληνες και ρωμαιοι απολιτιστοι ηταν ;
για να απαντήσουμε και στον τζιέλη.
η πουλτεκνία είναι ένα φαινόμενον κοινωνικό που εμφανίζεται σε έξαρση σε κοινωνίες χωρις πολιτσιμό, παιδεία και με μεγάλες ταξικές αποστάσεις.
εξήγηση τις πλείστες φορές αποτελουν οι
α.
αγωνία επιβίωσης.
β.
αγωνία αυτοσυντήρησης.
γ.
αγωνία μοναξιάς
δ.
αγωνία απομόνωσης.
τέτοιες κοινωνίες όπωςε η ινδική και πολλές μουσουλμανικές αποτελούν κοινωνίες που περισσότερο θυμίζουν αγέλες ζώων στη ζούγκλα παρά οργανωμένες ανθρώπινες κοινωνικές δομές.
α οκ....τοπλες ομως ετσι? να τα δειχνω και να τα κουναω περα δωθε....
εχουμε φλερτ δηλαδις?????
όχι,απλά είχαν δούλους για τις "δουλειές" αυτές.
Μόνο εγώ ο μαλάκας τις θέλω σπίτι να κάνουν μανικιούρ και αποτρίχωση όλη μέρα?αααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ότι ονειρεύεται κάθε άνδρας για γυναικα σύζυγο με καριέρα.
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με εκπλησεις σημερα
ναι.Μόνο εγώ ο μαλάκας τις θέλω σπίτι να κάνουν μανικιούρ και αποτρίχωση όλη μέρα?
α, επισης, βλεπω πολλους με "παιδεια" και δουλεια να γεννοβολανε παιδια και να τους τα μεγαλωνουν οι γιαγιαδες και οι ντανταδες...
Εχει καλή δουλειά όμως.
ζηλευεις γι αυτό τα λες αυτά.χαχαχα ναιι θα γουσταρα να βλεπω τη μανα μου να τον παιρνει σε καθε πιθανη σταση κ να την εχουν αβαταρ σε μπουρδελα
ωριμάζεις σιγά σιγά.
κι ελεγα δεν θα πεταχτει κανεις να πει την γνωστη θεωρια οτι αυτοι καθονταν ολη μερα και αμπελοφιλοσοφουσαν αφου ειχαν ζεψει τους σκλαβους στην δουλεια;όχι,απλά είχαν δούλους για τις "δουλειές" αυτές.
τα βλεμενα ριχναν οχι τα ανεπιθυμητα......απλα δεν υπηρχε τοτε το χαμογελο του παιδιουκαι είχαν μετονομάσει την Εκτρωση σε ΚΑΙΑΔΑ.
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
δηλαδη τωρα σου φανηκε αστειο,και με το ααααααχαχαχαχα δηλωνεις οτι γελας.χμ,μαλιστα.ζηλευεις γι αυτό τα λες αυτά.
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
Ξέχασα,χτίζαν Παρθενώνες.κι ελεγα δεν θα πεταχτει κανεις να πει την γνωστη θεωρια οτι αυτοι καθονταν ολη μερα και αμπελοφιλοσοφουσαν αφου ειχαν ζεψει τους σκλαβους στην δουλεια;
απλα δεν υπηρχε τοτε το χαμογελο του παιδιου
πόσα παιδιά έχεις ρωτήσει εάν έχουν μετανιώσει που ήρθαν στον κόσμο;
για να απαντήσουμε και στον τζιέλη.
η πουλτεκνία είναι ένα φαινόμενον κοινωνικό που εμφανίζεται σε έξαρση σε κοινωνίες χωρις πολιτσιμό, παιδεία και με μεγάλες ταξικές αποστάσεις.
εξήγηση τις πλείστες φορές αποτελουν οι
α.
αγωνία επιβίωσης.
β.
αγωνία αυτοσυντήρησης.
γ.
αγωνία μοναξιάς
δ.
αγωνία απομόνωσης.
τέτοιες κοινωνίες όπωςε η ινδική και πολλές μουσουλμανικές αποτελούν κοινωνίες που περισσότερο θυμίζουν αγέλες ζώων στη ζούγκλα παρά οργανωμένες ανθρώπινες κοινωνικές δομές.
Τελικα ρε βιλμακι αν και η πιο μικρη εδω μεσα ...εχεις τις πιο ορθες αποψεις...:S :S :S
δλδ ποτε να κανεις παιδι στα 45 επειδη εισαι πιο εμπειρος ??? :S :S :S
ειναι ωριμο ο πατερας να ειναι 55 και το παιδι 15 ??? παππους με εγγονι ... μην τρελαθουμε νο κονεκσιον μαι ντιαρ ...
εκτος αυτου αν βρεις γυναικα να γενναει στα 45 μπραβο δειξ' τν κ σε μενα ... :S
δεν εισαι ποτε ετοιμος να κανεις παιδι ... αλλα πολλοι απο εμας απο τετοιους "αν-ετοιμους" γονεις ηρθαμε στν κοσμο ... με τς οποιες δυσκολιες ...
οπως ξαναειπα δεν εχει μετανιωσει κανεις για το παιδι που ηρθε στν κοσμο ... αντιθετα εχουν μετανιωσει και εχουν προβληματα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που πηραν την λαθος αποφαση να το ριξουν ...
υπήρχε η πισινα για βουτιές χωρίς νερό..απλα δεν υπηρχε τοτε το χαμογελο του παιδιου