Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Tα παιδια ειναι ευλογια θεου...και οποιος κανει εκτρωση ...θα το πληρωνει  στην ζωη του...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί θεωρείται αυτονόητο πως όλοι και όλες πρέπει να κάνουν παιδιά?

αυτονοητο δεν το θεωρω...απλα φυσιολογικο :)
δεν ειπε οτι δεν θελει παιδια...ειπε οτι δεν ειναι ωριμη...εσενα λοιπον που δεν θες παιδια δεν σε αγγιζει αυτο το κομματι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί θεωρείται αυτονόητο πως όλοι και όλες πρέπει να κάνουν παιδιά?
ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θεωρείται αυτονόητο ότι όλοι/όλες μπορούν να οδηγούν χωρίς να είναι κινούμενα περίστροφα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μάλλον, αλλά φρονούμε ότι έχετε καταλάβει κάτι διαφορετικό από αυτό που εννοούμε. Τέλος πάντων.... όλα βαίνουν καλώς.

ναι μαλλον.....βρισκω ανηθικο το να κανεις παιδια για να "Σωσεις" μια σχεση ή την ψυχη σου ή την προσωπικοτητα σου ή οποια αλλη αρλουμπα ακουω επι του θεματος....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι μαλλον.....βρισκω ανηθικο το να κανεις παιδια για να "Σωσεις" μια σχεση ή την ψυχη σου ή την προσωπικοτητα σου ή οποια αλλη αρλουμπα ακουω επι του θεματος....
ο ψυχικός πανικός όταν μεταφράζεται σε κοινωνικό όρο ονομάζεται πολύτεκνος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θεωρείται αυτονόητο ότι όλοι/όλες μπορούν να οδηγούν χωρίς να είναι κινούμενα περίστροφα.

Θα μας επιτρέψετε να συμπληρώσουμε το: όλοι/όλες ( οι έχουσιν την κατάλληλη ηλικία)  μπορούν να ψηφίζουν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο ψυχικός πανικός όταν μεταφράζεται σε κοινωνικό όρο ονομάζεται πολύτεκνος.

ασχετο-σχετικο....εχεις δει αυτο το εντυπο των πολυτεκνων οικογενειων που κυκλοφορει στις εκκλησιες?? ειχα παρει ενα μια φορα που ειχα παει στα Μετεωρα και μου χε πεσει η κουαφ :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ασχετα με ολα τα υπολοιπα...δε θα επρεπε να σε προβληματιζει το οτι σε αυτη την ηλικια δεν θεωρεις τον εαυτο σου "ωριμο" για να μεγαλωσει ενα παιδι και οτι δεν εχεις τιποτα να του προσφερεις?
το οικονομικο το βγαζω εκτος...τα υπολοιπα δεν σε προβληματιζουν? δηλαδη ποτε θες να ωριμασεις και να αναλαβεις τον ρολο της μητερας? στα 35?τα 40?

τη δικια μου τη ζωη μπορω να την κανω οτι θελω, αλλα να αναλαβω την ανατροφη ενος παιδιου το θεωρω τεραστιο βημα κ οχι δε με θεωρω ετοιμη. ετσι κ αλλιως δεν συγκινουμαι αμα βλεπω μωρακια, δε μου κανουν κατι. δε με εχει απασχολησει γτ δε θελω παιδια, ακομα τουλαχιστον.

Κι αν ο πατερας του παιδιου, σού πει "κρατα το και θα σε γεμισω λεφτα για να το μεγαλωσεις" είτε με γαμο, είτε χωρις γαμο, παλι δεν θα το κραταγες?

δεν ειναι μονο το οικονομικο ρε.. μπορει να μην εχω γνωρισει ακομα κανεναν που να θελω σωνει κ καλα να κανω τα παιδια του, αν κ εχω ερωτευτει πολυ, δεν ξερω τι να απαντησω.
τεσπα, απλα δε μ'αρεσουν τα παιδια, νιωθω οτι πρεπει να κανω ενα σωρο πραγματα προτου δεσμευτω τοσο.

κ μονο που λεω 'δεσμευτω' φαινεται κ το πως αισθανομαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

Αρεσκόμεθα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειστε ολοι προβατα του συστηματος.....ο περιορισμος γεννησεων σας επιβληθηκε στα πλαισια της προαγωγης της ευμαρειας της κοινωνιας μας και καλα.....

ετσι ειναι αμα ετσι πιστευετε....για την ιστορια παντως ο παππους σας με το ενα δεκατο της δικης σας οικονομικης δυναμης εκανε εφτα κατα μεσο ορο παιδια(δεκα εκανε αλλα πεθαιναν και τρια) και δεν ενθημουμαι να εγιναν ολα κοπριτες και κοινωνικα αρρωστοι ή εγκληματιες....κι ας ειχαν μια τρυπια καλτσα και ενα παπουτσι μπαλωμενο και φοραγαν τα ρουχα του μεγαλυτερου αδερφου....

και βεβαια αυτοι οι ανθρωποι που δεν ηξεραν ουτε να σηκωσουν ενα τηλεφωνο να παρουν ενα νουμερο ηταν πολυ ωριμοι για τεκνοποιηση και να κραταν οικογενειες απο τα εικοσι τους....ενω εσεις οι μπουληδες θελετε να σαρανταρισετε(μαζι και γω) για να κανετε τον διαδοχο-εκλεκτο πριγκηπα....που φυσικα επειδη θα τον εχετε στα ωπα ωπα απο τις ενοχες σας θα σας γινει και κωλοπαιδο εν τελει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τη δικια μου τη ζωη μπορω να την κανω οτι θελω, αλλα να αναλαβω την ανατροφη ενος παιδιου το θεωρω τεραστιο βημα κ οχι δε με θεωρω ετοιμη. ετσι κ αλλιως δεν συγκινουμαι αμα βλεπω μωρακια, δε μου κανουν κατι. δε με εχει απασχολησει γτ δε θελω παιδια, ακομα τουλαχιστον.

δεν ειναι μονο το οικονομικο ρε.. μπορει να μην εχω γνωρισει ακομα κανεναν που να θελω σωνει κ καλα να κανω τα παιδια του, αν κ εχω ερωτευτει πολυ, δεν ξερω τι να απαντησω.
τεσπα, απλα δε μ'αρεσουν τα παιδια, νιωθω οτι πρεπει να κανω ενα σωρο πραγματα προτου δεσμευτω τοσο.

κ μονο που λεω 'δεσμευτω' φαινεται κ το πως αισθανομαι.

ουτε εγω συγκινουμαι με μωρακια....ουτε το θεωρω αυτοσκοπο μου να σου πω την αληθεια....ουτε ειναι κατι το οποιο επιδιωκω αμεσα...και ναι ειναι μεγαλο βημα προφανως....αλλα και μεγαλο επιτευγμα....ως ποτε θα κρυβομαστε ως κοινωνια στα βρακια της μαμας και του μπαμπα που μας παρεχουν τα παντα? και ως ποτε θα ειναι η προσωπικη καλοπεραση μας προτεραιοτητα? δεν σε κατηγορω....απλα προκαλεις προβληματισμο στην σκεψη μου....οπως ειπα και πριν ο καθεις εχει τις προτεραιοτητες του στη ζωη του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom