1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πλάκα κάνω.αει μωρε με το διπλωμα. ξερω κοπελες που οδηγουν τελεια κ παρκαρουν κ αψογα. αιντε
στα αλλα καλα τα λες, κ στα μετεπειτα ποστς σου.
πλάκα κάνω.αει μωρε με το διπλωμα. ξερω κοπελες που οδηγουν τελεια κ παρκαρουν κ αψογα. αιντε
στα αλλα καλα τα λες, κ στα μετεπειτα ποστς σου.
τα νικ σε ενα φορουμ δεν κανουν γνωριμιες....
Γιατί θεωρείται αυτονόητο πως όλοι και όλες πρέπει να κάνουν παιδιά?
ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θεωρείται αυτονόητο ότι όλοι/όλες μπορούν να οδηγούν χωρίς να είναι κινούμενα περίστροφα.Γιατί θεωρείται αυτονόητο πως όλοι και όλες πρέπει να κάνουν παιδιά?
από κει βγήκε το νίκ σου;Tα παιδια ειναι ευλογια θεου...και οποιος κανει εκτρωση ...θα το πληρωνει στην ζωη του...
Μάλλον, αλλά φρονούμε ότι έχετε καταλάβει κάτι διαφορετικό από αυτό που εννοούμε. Τέλος πάντων.... όλα βαίνουν καλώς.
ο ψυχικός πανικός όταν μεταφράζεται σε κοινωνικό όρο ονομάζεται πολύτεκνος.ναι μαλλον.....βρισκω ανηθικο το να κανεις παιδια για να "Σωσεις" μια σχεση ή την ψυχη σου ή την προσωπικοτητα σου ή οποια αλλη αρλουμπα ακουω επι του θεματος....
ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θεωρείται αυτονόητο ότι όλοι/όλες μπορούν να οδηγούν χωρίς να είναι κινούμενα περίστροφα.
Kάνε ότι κάνω,το θυμάσαι το παλιό τηλεπαιχνίδι?ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θεωρείται αυτονόητο ότι όλοι/όλες μπορούν να οδηγούν χωρίς να είναι κινούμενα περίστροφα.
ο ψυχικός πανικός όταν μεταφράζεται σε κοινωνικό όρο ονομάζεται πολύτεκνος.
Θα μας επιτρέψετε να συμπληρώσουμε το: όλοι/όλες ( οι έχουσιν την κατάλληλη ηλικία) μπορούν να ψηφίζουν.
ασχετα με ολα τα υπολοιπα...δε θα επρεπε να σε προβληματιζει το οτι σε αυτη την ηλικια δεν θεωρεις τον εαυτο σου "ωριμο" για να μεγαλωσει ενα παιδι και οτι δεν εχεις τιποτα να του προσφερεις?
το οικονομικο το βγαζω εκτος...τα υπολοιπα δεν σε προβληματιζουν? δηλαδη ποτε θες να ωριμασεις και να αναλαβεις τον ρολο της μητερας? στα 35?τα 40?
Κι αν ο πατερας του παιδιου, σού πει "κρατα το και θα σε γεμισω λεφτα για να το μεγαλωσεις" είτε με γαμο, είτε χωρις γαμο, παλι δεν θα το κραταγες?
Απο πολλα,και απο αυτο...συμφωνεις η οχι με αυτο που ειπα?από κει βγήκε το νίκ σου;
ναι μαλλον.....βρισκω ανηθικο το να κανεις παιδια για να "Σωσεις" μια σχεση ή την ψυχη σου ή την προσωπικοτητα σου ή οποια αλλη αρλουμπα ακουω επι του θεματος....
ααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαKάνε ότι κάνω,το θυμάσαι το παλιό τηλεπαιχνίδι?
Απο πολλα,και απο αυτο...συμφωνεις η οχι με αυτο που ειπα?
Kάνε ότι κάνω,το θυμάσαι το παλιό τηλεπαιχνίδι?
τη δικια μου τη ζωη μπορω να την κανω οτι θελω, αλλα να αναλαβω την ανατροφη ενος παιδιου το θεωρω τεραστιο βημα κ οχι δε με θεωρω ετοιμη. ετσι κ αλλιως δεν συγκινουμαι αμα βλεπω μωρακια, δε μου κανουν κατι. δε με εχει απασχολησει γτ δε θελω παιδια, ακομα τουλαχιστον.
δεν ειναι μονο το οικονομικο ρε.. μπορει να μην εχω γνωρισει ακομα κανεναν που να θελω σωνει κ καλα να κανω τα παιδια του, αν κ εχω ερωτευτει πολυ, δεν ξερω τι να απαντησω.
τεσπα, απλα δε μ'αρεσουν τα παιδια, νιωθω οτι πρεπει να κανω ενα σωρο πραγματα προτου δεσμευτω τοσο.
κ μονο που λεω 'δεσμευτω' φαινεται κ το πως αισθανομαι.