Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κ ειναι καλο τωρα αυτο? οκ εγινε. αλλα δε νομιζω να θελει κανεις για το παιδι του τετοιο πραμα :S

σημερα που δεν πανε στα χωραφια αλλα στις εταιριες συμβαινει κατι αλλο θες να πεις?
το ιδιο πραμα γινεται ακριβως και μαλιστα με χειροτερους ορους...
αυτο τι σημαινει? να παψουμε να κανουμε παιδια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα δεν ξερω που αναφερεσαι ακριβως αλλα συμφωνω....χαχααχχχα
βασικα στα λογια ολοι καλοι ειμαστε μωρε....
εγω συμφωνω με ολους σχεδον....
παρολαυτα αν μου τυχαινε θα το κραταγα...κι ας λεμε οτι πρεπει να υπαρχουν προδιαγραφες, οικονομικες συνθηκες και αλλες αηδιες....
δεν θα περιμενω να γινω κροισος για να γεννησω....ουτε να κλεισω τα 40....

βασικά το κακό είναι ότι αυτοί που δεν έχουν μία, δεν έχουν δουλειά, σπίτι, παιδεία, εισοδήματα είναι συνήθως αυτοί που γεννοβολάνε σαν τον μπαγκς μπάνυ.
εσύ δεν έκανες μέχρι τα τώρα γιατί δεν ανήκες στην παραπάνω κατηγορία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτο το σκηνικο το ξερω και γω....λες να λεμε την ιδια? μου το χαν πει σε ενα καταστημα :P
αστικος μυθος κετς???

καθολου. το καταστημα εχει ρολα και σφραγισμα σημερα που μιλαμε. ηταν και επισημος διανομεας. τα αφεντικα του δικτυου διανομης της λουι βιτον δεν εχουν χιουμορ σε κατι τετοια  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
βασικά το κακό είναι ότι αυτοί που δεν έχουν μία, δεν έχουν δουλειά, σπίτι, παιδεία, εισοδήματα είναι συνήθως αυτοί που γεννοβολάνε σαν τον μπαγκς μπάνυ.

εγω δεν εκανα μεχρι τωρα γιατι δεν ετυχε....καποια στιγμη σε αρκετα μικρη ηλικια ειχε τυχει να εχω μεγαλη καθυστερηση και σε πληροφορω οτι ειχα φρικαρει και ημουν απολυτη οτι θα το ριξω....αλλο μυαλο στα 20 αλλο στα 25 αλλο στα 30 αλλο στα 40 υποθετω....
παρολαυτα ειχα πει στον εαυτο μου οτι δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια εαν δεν τελειωνα με σπουδες, δουλειες κτλ....να υπαρχει ενα ασφαλες περιβαλλον...το ασφαλες περιβαλλον δεν σημαινει οτι πρεπει να καθαριζει 2000 ο καθενας σε μια οικογενεια....αλλα οτι υπαρχει μια δεδομενη ισορροπια ωστε να μπορεσει να μεγαλωσει ενα υγιες παιδι....
αυτο μπορει να υπαρχει και στα 20 ομως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κ ειναι καλο τωρα αυτο? οκ εγινε. αλλα δε νομιζω να θελει κανεις για το παιδι του τετοιο πραμα :S

κοίτα. τα παιδιά τότε μπορεί να γεννιόντουσταν κάτω απ τα δέντρα αλλά θήλαζαν κανονικά μητρικό γάλα.

τα μαλακισμένα έχουν γίνει μάστιγα από τότε που οι καριόλες έκαναν μόδα να δίνουν γάλα σκόνη για να μην πέσει το βυζί και δε μπορέσουν να το βγάλουν ακάποτο στην παραλία.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

α, επισης, βλεπω πολλους με "παιδεια" και δουλεια να γεννοβολανε παιδια και να τους τα μεγαλωνουν οι γιαγιαδες και οι ντανταδες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω δεν εκανα μεχρι τωρα γιατι δεν ετυχε....καποια στιγμη σε αρκετα μικρη ηλικια ειχε τυχει να εχω μεγαλη καθυστερηση και σε πληροφορω οτι ειχα φρικαρει και ημουν απολυτη οτι θα το ριξω....αλλο μυαλο στα 20 αλλο στα 25 αλλο στα 30 αλλο στα 40 υποθετω....
παρολαυτα ειχα πει στον εαυτο μου οτι δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια εαν δεν τελειωνα με σπουδες, δουλειες κτλ....να υπαρχει ενα ασφαλες περιβαλλον...το ασφαλες περιβαλλον δεν σημαινει οτι πρεπει να καθαριζει 2000 ο καθενας σε μια οικογενεια....αλλα οτι υπαρχει μια δεδομενη ισορροπια ωστε να μπορεσει να μεγαλωσει ενα υγιες παιδι....
αυτο μπορει να υπαρχει και στα 20 ομως
αμα υπήρχε στα 20 θα το είχες κάνει τότε.
μη βάζεις αυτογκολ.
ΣΤΑ 20 ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΟ. Με απλά μαθηματικά είτε ο Αινστάιν είσαι είτε ο γκούφυ το σχολείο το τελειώνεις στα 18.
κάνε τις αναγωγές σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Άσχετο αλλά και σχετικό.

Έξυπνος Άρρεν + Έξυπνο θήλυ = σχέση - οικογένεια.

Χαζός Άρρεν +  Έξυπνο θήλυ = Γάμος

Έξυπνος Άρρεν + Χαζό θήλυ = Σέξ

Χαζός Άρρεν = + Χαζό Θήλυ = Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α, επισης, βλεπω πολλους με "παιδεια" και δουλεια να γεννοβολανε παιδια και να τους τα μεγαλωνουν οι γιαγιαδες και οι ντανταδες...

ναι σωστό αλλά τουλάχιστον κάποιοι τα μεγαλώνουν.
στους άλλους δεν τα μεγαλωνει κανείς.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μη βάζεις αυτογκολ.
ΣΤΑ 20 ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΟ. Με απλά μαθηματικά είτε ο Αινστάιν είσαι είτε ο γκούφυ το σχολείο το τελειώνεις στα 18.
κάνε τις αναγωγές σου.

δεν υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι στα 20 δουλευουν θες να πεις? και εχουν ενα σπιτι (Εστω και γονικη δωρεα?)
εγω δεν ειχα τιποτα απο αυτα στα 20....φοιτητρια ημουν χωρις εισοδημα και χωρις σπιτι και με μια δουλεια του κωλου ισα ισα να τα βγαζω περα....
εχω πολλες φιλες ομως που στα 20 κανανε παιδια γιατι απλα ή δεν δουλεψαν ποτε τους ή δουλευαν ηδη και δεν σπουδασαν....δεν ειναι απαραιτητο να ακολουθουν ολοι την ιδια πορεια και να εχουν τις ιδιες προτεραιοτητες στη ζωη τους....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσχετο αλλά και σχετικό.

Έξυπνος Άρρεν + Έξυπνο θήλυ = σχέση - οικογένεια.

Χαζός Άρρεν +  Έξυπνο θήλυ = Γάμος

Έξυπνος Άρρεν + Χαζό θήλυ = Σέξ

Χαζός Άρρεν = + Χαζό Θήλυ = Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
1PregnancyNonGrata δλδ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μη βάζεις αυτογκολ.
κάνε τις αναγωγές σου.

κουναβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου λειψανε οι αναγωγες  :2funny:

εφυγα  :boobies:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κοίτα. τα παιδιά τότε μπορεί να γεννιόντουσταν κάτω απ τα δέντρα αλλά θήλαζαν κανονικά μητρικό γάλα.

τα μαλακισμένα έχουν γίνει μάστιγα από τότε που οι καριόλες έκαναν μόδα να δίνουν γάλα σκόνη για να μην πέσει το βυζί και δε μπορέσουν να το βγάλουν ακάποτο στην παραλία.

ε αυτες ειναι οι περιπτωσεις που κανουν παιδια ενω ειναι αλλου γι αλλου. κ μετα λενε οτι η εκτρωση ειναι εγκλημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι στα 20 δουλευουν θες να πεις? και εχουν ενα σπιτι (Εστω και γονικη δωρεα?)
εγω δεν ειχα τιποτα απο αυτα στα 20....φοιτητρια ημουν χωρις εισοδημα και χωρις σπιτι και με μια δουλεια του κωλου ισα ισα να τα βγαζω περα....
εχω πολλες φιλες ομως που στα 20 κανανε παιδια γιατι απλα ή δεν δουλεψαν ποτε τους ή δουλευαν ηδη και δεν σπουδασαν....δεν ειναι απαραιτητο να ακολουθουν ολοι την ιδια πορεια και να εχουν τις ιδιες προτεραιοτητες στη ζωη τους....

υπάρχουν.
μόνο που δεν έχουν μυαλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom