εγκλημα δεν ειναι....ουτε πανακεια ομως....
Παρε θεση ομως!
τα νικ σε ενα φορουμ δεν κανουν γνωριμιες....Σου καναμε πολλες προτασεις να μας γνωρισεις και εγινες Φαντης Μπαστουνης!
Δικαιολογημενα λοιπον γραφεις μ@λ@κιες!
υπάρχουν.
μόνο που δεν έχουν μυαλό.
ε αυτες ειναι οι περιπτωσεις που κανουν παιδια ενω ειναι αλλου γι αλλου. κ μετα λενε οτι η εκτρωση ειναι εγκλημα.
υπάρχουν δύο εγκλήματα στη σημερινή κοινωνία που δεν τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης χωρίς εξαγορά (δλδ όπως τα κακουργήματα)
το να δίνεις Διπλωμα οδήγησης σε γυναίκες.
το να κάνουν παιδιά ατομα που νομίζουν ότι με τη γέννα θα λύσουν τα προβλήματα της ζωής/του γάμου/της ψυχής τους.
Παρε θεση ομως!
το να κάνουν παιδιά ατομα που νομίζουν ότι με τη γέννα θα λύσουν τα προβλήματα της ζωής/του γάμου/της ψυχής τους.
γι αυτό πρέπει ν αλλάξει ο νόμος.εγκλημα δεν ειναι....
Αναφέρεσθε σε όσους τεκνοποιούν προκειμένου να αναθερμάνουν την (ήδη τελειωμένη ή μη) σχέση τους ?
περσονα πολυ μελοδραμα ρε τυπε....σταματα ...βουρκωσαυπάρχουν δύο εγκλήματα στη σημερινή κοινωνία που δεν τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης χωρίς εξαγορά (δλδ όπως τα κακουργήματα)
το εχω πει ποσες φορες σε αυτο το τοπικ. προφανως δεν ειναι πανακεια, μαλακια ειναι κ ανευθυνοτητα. αλλα απαξ κ μεινεις εγκυος, βασικα ας μιλησω για μενα, δεν εχω να του προσφερω τιποτα, ουτε ωριμη ειμαι ουτε εχω οικονομικη ανεση. οποτε θα ειναι διπλη η μαλακια μου αν το κρατησω.
τωρα βεβαια ολα μπορουν να αλλαξουν. αν δεν το νιωσω σαν αλιεν μεσα μου, αλλα ως δωρο, μπορει κ να μου αλλαξουν τα μυαλα. αλλα τωρα βαση λογικης, εγκλημα θα εκανα αν το κραταγα.
το εχω πει ποσες φορες σε αυτο το τοπικ. προφανως δεν ειναι πανακεια, μαλακια ειναι κ ανευθυνοτητα. αλλα απαξ κ μεινεις εγκυος, βασικα ας μιλησω για μενα, δεν εχω να του προσφερω τιποτα, ουτε ωριμη ειμαι ουτε εχω οικονομικη ανεση. οποτε θα ειναι διπλη η μαλακια μου αν το κρατησω.
τωρα βεβαια ολα μπορουν να αλλαξουν. αν δεν το νιωσω σαν αλιεν μεσα μου, αλλα ως δωρο, μπορει κ να μου αλλαξουν τα μυαλα. αλλα τωρα βαση λογικης, εγκλημα θα εκανα αν το κραταγα.
περσονα πολυ μελοδραμα ρε τυπε....σταματα ...βουρκωσα
γι αυτό πρέπει ν αλλάξει ο νόμος.
η πλειονότητα των γυναικών που δουλεύουν πουτάνες/ζούδες/σιτζις έχουν παιδιά στην εφηβεία.
αντί λοιπόν να τις πηγαίνουν αυτόφωρο γιατί είναι πουτάνες θα έπρεπε να αλλάξει ο νόμος και να πηγαίνουν αυτόφωρο επειδή έγιναν πουτάνες ενώ είχαν παιδί.
υπάρχουν δύο εγκλήματα στη σημερινή κοινωνία που δεν τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης χωρίς εξαγορά (δλδ όπως τα κακουργήματα)
το να δίνεις Διπλωμα οδήγησης σε γυναίκες.
Γιατί θεωρείται αυτονόητο πως όλοι και όλες πρέπει να κάνουν παιδιά?το οικονομικο το βγαζω εκτος...τα υπολοιπα δεν σε προβληματιζουν? δηλαδη ποτε θες να ωριμασεις και να αναλαβεις τον ρολο της μητερας? στα 35?τα 40?
οχι...θα πρεπε?