Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σου καναμε πολλες προτασεις να μας γνωρισεις και εγινες Φαντης Μπαστουνης!
Δικαιολογημενα λοιπον γραφεις μ@λ@κιες!

:)
τα νικ σε ενα φορουμ δεν κανουν γνωριμιες.... :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
υπάρχουν.
μόνο που δεν έχουν μυαλό.

ποτε δε μπορεις να τα εχεις ολα....ισως στα 50 ή τα 60 να φτασεις σε ενα σημειο που θα εχεις την ωριμοτητα, την οικονομικη ευχερεια, τη διαθεση και το περιβαλλον να κανεις ενα παιδι...τοτε ομως μαλλον θα ειναι αργα :)
μιλαω ως γυναικα....για τους αντρες ειναι σαφως διαφορετικα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε αυτες ειναι οι περιπτωσεις που κανουν παιδια ενω ειναι αλλου γι αλλου. κ μετα λενε οτι η εκτρωση ειναι εγκλημα.

υπάρχουν δύο εγκλήματα στη σημερινή κοινωνία που δεν τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης χωρίς εξαγορά (δλδ όπως τα κακουργήματα)

το να δίνεις Διπλωμα οδήγησης σε γυναίκες.
το να κάνουν παιδιά ατομα που νομίζουν ότι με τη γέννα θα λύσουν τα προβλήματα της ζωής/του γάμου/της ψυχής τους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
υπάρχουν δύο εγκλήματα στη σημερινή κοινωνία που δεν τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης χωρίς εξαγορά (δλδ όπως τα κακουργήματα)

το να κάνουν παιδιά ατομα που νομίζουν ότι με τη γέννα θα λύσουν τα προβλήματα της ζωής/του γάμου/της ψυχής τους.

Αρεσκόμεθα  :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η έκτρωση θα πρέπει να είναι φυσική επιλογή και των δύο.Πολλές φορές πάλι τα γκαστρώματα δεν είναι αυτό ακριβως που θα ονομάζαμε φυσική επιλογή.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

πηρα ντε....ειπα...αν μου τυχαινε θα το κραταγε....παρολαυτα δεν διαφωνω σχεδον με κανεναν....το παιδι ειναι σοβαρη υποθεση...αν καποιος θεωρει οτι δεν ειναι ικανος ή δεν εχει τα φοντα και την ευχερεια ή οτιδηποτε αλλο να το κανει ας κανει εκτρωση...το σεβομαι!
τι αλλο να πω δηλαδη?
εχω γνωρισει 40αρες που προσπαθουν ματαιως να κανουν παιδι και ζευγαρια που δεν μπορεσαν ποτε τους να κανουν....οπως και ανθρωπου που δεν θελουν να κανουν παιδια....
πρεπει να παρω σωνει και ντε μια θεση?
δεν ειναι ευκολο ζητημα για να ειναι καποιος απολυτος....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγκλημα δεν ειναι....
γι αυτό πρέπει ν αλλάξει ο νόμος.

η πλειονότητα των γυναικών που δουλεύουν πουτάνες/ζούδες/σιτζις έχουν παιδιά στην εφηβεία.

αντί λοιπόν να τις πηγαίνουν αυτόφωρο γιατί είναι πουτάνες θα έπρεπε να αλλάξει ο νόμος και να πηγαίνουν αυτόφωρο επειδή έγιναν πουτάνες ενώ είχαν παιδί.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

περσονα πολυ μελοδραμα ρε τυπε....σταματα ...βουρκωσα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγκλημα δεν ειναι....ουτε πανακεια ομως....

το εχω πει ποσες φορες σε αυτο το τοπικ. προφανως δεν ειναι πανακεια, μαλακια ειναι κ ανευθυνοτητα. αλλα απαξ κ μεινεις εγκυος, βασικα ας μιλησω για μενα, δεν εχω να του προσφερω τιποτα, ουτε ωριμη ειμαι ουτε εχω οικονομικη ανεση. οποτε θα ειναι διπλη η μαλακια μου αν το κρατησω.
τωρα βεβαια ολα μπορουν να αλλαξουν. αν δεν το νιωσω σαν αλιεν μεσα μου, αλλα ως δωρο, μπορει κ να μου αλλαξουν τα μυαλα. αλλα τωρα βασει λογικης, εγκλημα θα εκανα αν το κραταγα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το εχω πει ποσες φορες σε αυτο το τοπικ. προφανως δεν ειναι πανακεια, μαλακια ειναι κ ανευθυνοτητα. αλλα απαξ κ μεινεις εγκυος, βασικα ας μιλησω για μενα, δεν εχω να του προσφερω τιποτα, ουτε ωριμη ειμαι ουτε εχω οικονομικη ανεση. οποτε θα ειναι διπλη η μαλακια μου αν το κρατησω.
τωρα βεβαια ολα μπορουν να αλλαξουν. αν δεν το νιωσω σαν αλιεν μεσα μου, αλλα ως δωρο, μπορει κ να μου αλλαξουν τα μυαλα. αλλα τωρα βαση λογικης, εγκλημα θα εκανα αν το κραταγα.

ασχετα με ολα τα υπολοιπα...δε θα επρεπε να σε προβληματιζει το οτι σε αυτη την ηλικια δεν θεωρεις τον εαυτο σου "ωριμο" για να μεγαλωσει ενα παιδι και οτι δεν εχεις τιποτα να του προσφερεις?
το οικονομικο το βγαζω εκτος...τα υπολοιπα δεν σε προβληματιζουν? δηλαδη ποτε θες να ωριμασεις και να αναλαβεις τον ρολο της μητερας? στα 35?τα 40?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τωρα βεβαια ολα μπορουν να αλλαξουν. αν δεν το νιωσω σαν αλιεν μεσα μου, αλλα ως δωρο, μπορει κ να μου αλλαξουν τα μυαλα. αλλα τωρα βαση λογικης, εγκλημα θα εκανα αν το κραταγα.

Κι αν ο πατερας του παιδιου, σού πει "κρατα το και θα σε γεμισω λεφτα για να το μεγαλωσεις" είτε με γαμο, είτε χωρις γαμο, παλι δεν θα το κραταγες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα πολυ μελοδραμα ρε τυπε....σταματα ...βουρκωσα

κι εγω έχω σιχαθεί να ακούω τους βουρκωμένους "εχω παιδιά να θρέψω".
όταν τα κανες χαχάνιζες ρε μπαγλαμά.
τώρα σκάσε και κολύμπα.
γιατι ως γνωστόν το μαλακισμένο στο σπίτι έχει τη δυνατότητα να αφήσει το κατοικίδιο αδέσποτο.
το παιδί αργότερα απλά το κάνει εγκληματία ή αρρωστο κοινωνικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
γι αυτό πρέπει ν αλλάξει ο νόμος.

η πλειονότητα των γυναικών που δουλεύουν πουτάνες/ζούδες/σιτζις έχουν παιδιά στην εφηβεία.

αντί λοιπόν να τις πηγαίνουν αυτόφωρο γιατί είναι πουτάνες θα έπρεπε να αλλάξει ο νόμος και να πηγαίνουν αυτόφωρο επειδή έγιναν πουτάνες ενώ είχαν παιδί.

Αυτοφωρο τέλος, καταργηθηκε.
Απλο προστιμο πια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αει μωρε με το διπλωμα. ξερω κοπελες που οδηγουν τελεια κ παρκαρουν κ αψογα. αιντε

στα αλλα καλα τα λες, κ στα μετεπειτα ποστς σου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
το οικονομικο το βγαζω εκτος...τα υπολοιπα δεν σε προβληματιζουν? δηλαδη ποτε θες να ωριμασεις και να αναλαβεις τον ρολο της μητερας? στα 35?τα 40?
Γιατί θεωρείται αυτονόητο πως όλοι και όλες πρέπει να κάνουν παιδιά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom