You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνανδρη επίθεση σε μέλη του bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 241
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τυπε και τον Ιησου τον θεωρουσαν γραφικο και επικινδυνο και μετα τον σταυρωσαν, αλλα λιγο αργοετερα εγινε θρησκεια και λατρευεται μεχρι σημερα, κατι αναλογο θα γινει και με τον Δημητρακη πιστευω, αιωνες μετα θα ειναι θρησκεια και τροπος ζωης, με ναους με τα εικονισματα του με παραλλαγες οπως, Δημητρακης ο Πυρπολητης, ο " εκ Μεταξιου", ο "Εκ Φυλης" ο "Αφοδευτης", 0 "Πυρφοροεξολοθρευτης", Ο "Εκπολιτιστης" και δε συμμαζευεταιEnjoy
Οι Αρχές του Εθνικογαμισμού
Η κύρια αρχή του Εθνικογαμισμού είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων. Ο κάθε Έλληνας θα πρέπει να είναι για σας σαν τον αγαπημένο σας αδερφό και πρέπει να τον βοηθάτε όσο μπορείτε. Ο Εθνικογαμισμός έχει σαν αρχή το ότι θέλω να γαμάω εγώ και να γαμάνε και όλοι οι Έλληνες. Ο Εθνικογαμισμός έχει σαν άλλη αρχή να καθιερώσει το εύκολο γαμήσι για αρχή επιδοτώντας τα μπουρδέλα για να γίνουν φτηνά , καθαρά και να έχουν ωραίες γκόμενες και να πηγαίνει ο Έλληνας να ευχαριστιέται γαμήσι. Αυτό θα γίνει αν περάσουν τα μπουρδέλα στους μπουρδελιάρηδες (εδώ ακούγεται λιγάκι κομμουνιστικό σα σύνθημα - μοιάζει με το "η γη στους αγρότες"). Οι μπουρδελιάρηδες θα πρέπει να έχουν υπό τον έλεγχο τους τα μπουρδέλα για να τα βελτιώσουν. Μια άλλη αρχή του Εθνικογαμισμού είναι η άμεση απέλαση όλων των αντρών λαθρομεταναστών , δεν έχουνε καμιά δουλειά οι αραπάδες στην Άγια Ελληνική Γη που εκτός από την εγκληματικότητα αλλοιώνουνε και τον πληθυσμό. Ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη αγαμία μεταξύ των Ελλήνων δε χρειαζόμαστε ξένους άντρες. Αντίθετα ο Εθνικογαμισμός θα επιδοτήσει τη μετανάστευση γυναικών στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε 2.000.000 γυναίκες για να εκλείψει η αγαμία από την Ελλάδα.
zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη αγαμία μεταξύ των Ελλήνων δε χρειαζόμαστε ξένους άντρες. Αντίθετα ο Εθνικογαμισμός θα επιδοτήσει τη μετανάστευση γυναικών στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε 2.000.000 γυναίκες για να εκλείψει η αγαμία από την Ελλάδα.
Λέει σωστά πράγματα. Αυτό δε μπορεί κανείς να του το αρνηθεί.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο δημητρακης δεν λέει ουτε μια καλησπερα παντως,δημιουργησε παλι μεγαλο ντόρο με το πεπονι αλλα δεν εκφερει την αποψη τουΤα δε σπιτακια θα εχουν υποχρεωτικα εικονισμα του οπως τα σχολεια πανω απο τον πινακα της ταξης με τον τον Ιησου που ευλογει...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σας σνομπαρει γιατι ειστε αλητεςο δημητρακης δεν λέει ουτε μια καλησπερα παντως,δημιουργησε παλι μεγαλο ντόρο με το πεπονι αλλα δεν εκφερει την αποψη του
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ΑλίμονοΛέει σωστά πράγματα. Αυτό δε μπορεί κανείς να του το αρνηθεί.
Ο Εθνικογαμισμός είναι υπέρ της αναβίωσης των αρχαίων παραδόσεων όπως τα Βάκχια όπου γίνονταν φοβερές παρτούζες. Ο Εθνικογαμισμός θα βελτιώσει της σεξουαλικές συνθήκες του Έλληνα για να μπορεί να γαμάει εύκολα στην Ελλάδα χωρίς να πρέπει να ξοδέψει μια περιουσία και χωρίς να αναγκάζεται να πηγαίνει πορνοτουρισμό σε άλλες χώρες για να γαμήσει ή να φεύγει πορνομετανάστης στο εξωτερικό όπως αναγκάστηκα να φύγω κι εγώ για να γλιτώσω από την αγαμία
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αντιγράφω από τον δάσκαλο φυσικα
Ο Εθνικογαμισμός είναι για όλους τους Έλληνες , αριστερούς , κεντρώους και δεξιούς και θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες. Έχει σαν κέντρο του τον Έλληνα και θέλει την ψυχική , σωματική , υλική και σεξουαλική του ευτυχία. Θέλει ο Έλληνας να έχει τα πάντα , να γαμάει και να ζει καλά. Εδώ πολλοί θα μου πείτε ότι έχω επηρεαστεί από το Επικουρικό ρεύμα της φιλοσοφίας. Έχω διαβάσει επικούρειους αλλά δεν θα έλεγα ότι τους έχω αντιγράψει. Οι Επικούρειοι λένε ότι πρέπει να ζούμε καλά με ανέσεις ενώ εγώ επικεντρώνομαι στο γαμήσι και στην καταπολέμηση της αγαμίας , που είναι το κύριο πρόβλημα του Έλληνα.
Ο Εθνικογαμισμός είναι για όλους τους Έλληνες , αριστερούς , κεντρώους και δεξιούς και θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες. Έχει σαν κέντρο του τον Έλληνα και θέλει την ψυχική , σωματική , υλική και σεξουαλική του ευτυχία. Θέλει ο Έλληνας να έχει τα πάντα , να γαμάει και να ζει καλά. Εδώ πολλοί θα μου πείτε ότι έχω επηρεαστεί από το Επικουρικό ρεύμα της φιλοσοφίας. Έχω διαβάσει επικούρειους αλλά δεν θα έλεγα ότι τους έχω αντιγράψει. Οι Επικούρειοι λένε ότι πρέπει να ζούμε καλά με ανέσεις ενώ εγώ επικεντρώνομαι στο γαμήσι και στην καταπολέμηση της αγαμίας , που είναι το κύριο πρόβλημα του Έλληνα.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ο δημητρακης δεν λέει ουτε μια καλησπερα παντως,δημιουργησε παλι μεγαλο ντόρο με το πεπονι αλλα δεν εκφερει την αποψη του
τελικά standar ο Δημητράκης είχε ερωτικές περιπτύξεις με το πεπόνι ?
ήταν σοβαρή σχέση η απλά one night stand ?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εγω;;;τον υποστηριζω παντα τυπε,καποιοι αλλοι τον βριζουν χωρις να τον ξερουν!!!σας σνομπαρει γιατι ειστε αλητες
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν πειραζει παντως, εμεις τον πιστευουμε ακομα και διαωαζουμε με προσοχη τα γραφομενα του και τον παρακολουθουμε και τον στηριζουμε...σας σνομπαρει γιατι ειστε αλητες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τύπε ειναι λιγο δικός μου,χρυσαυγιτης εθνικιστης !!!Αντιγράφω από τον δάσκαλο φυσικα
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
αν θυμαμαι καλα και με καρπουζι, διορθωστε με αν κανω λαθος....τελικά standar ο Δημητράκης είχε ερωτικές περιπτύξεις με το πεπόνι ?
ήταν σοβαρή σχέση η απλά one night stand ?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν θυμαμαι καλα και με καρπουζι, διορθωστε με αν κανω λαθος....
με το καρπούζι πήγαινε για σοβαρά το πράμα, έπαιζε έρωτας....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε καταφερε για αλλη μια φορα το διαδικτυο να μιλαει για την πάρτη του!!! στο φουμπου εχει γινει πρωτο θεμα και πάλι!!!!αν θυμαμαι καλα και με καρπουζι, διορθωστε με αν κανω λαθος....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειχα προτεινει να βαλουν εικονιδιο δημητρακης μαζι με τα αλλα στο σαιτ
αλλα δεν με ακουσαν :S
Συνημμένα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε παιζει να ειναι το μοναδικο θεμα στο μπου.κομ που ειναι ον τοπικ!!τυπε ειχα προτεινει να βαλουν εικονιδιο δημητρακης μαζι με τα αλλα στο σαιτ
αλλα δεν με ακουσαν :S