ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ούτε μια τρίχα απ την εμφύτευση.
Εχει λεφτά αφού φοραει μπότες από σαλάχι.ποσα φραγκα κοστιζει περιπου;;
εντονη η απουσια του απο τις συζητησεις τυπεΚαι φυσικα ηταν αυτος που εδιωξε τους Τουρκους απο τις Σπετσες με το πυρπολικο του....
με δεος τυπεΤον κοιτάζει με περιφρόνηση.
ξερει τι την περιμενει και εχει τρομοκρατηθει!!με δεος τυπε
Τον κοιτάζει με περιφρόνηση.
Πραγματικα, οι συζητησεις μαζι του ειναι περιεκτικοτατες και πορνο-κατατοπιστικες...εντονη η απουσια του απο τις συζητησεις τυπε
Δε την αδικώ.τον θαυμάζει πιστεύω....
τυπε ατομα σαν τον δημητρακη προαγουν την πολιτιστικη μας κληρονομια,φτασαμε στο σημειο οι κινεζοι με το πουτσακι το κουτσικο να θεωρουνται γαμιαδεςτον θαυμάζει πιστεύω....
Enjoy
Οι Αρχές του Εθνικογαμισμού
Η κύρια αρχή του Εθνικογαμισμού είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων. Ο κάθε Έλληνας θα πρέπει να είναι για σας σαν τον αγαπημένο σας αδερφό και πρέπει να τον βοηθάτε όσο μπορείτε. Ο Εθνικογαμισμός έχει σαν αρχή το ότι θέλω να γαμάω εγώ και να γαμάνε και όλοι οι Έλληνες. Ο Εθνικογαμισμός έχει σαν άλλη αρχή να καθιερώσει το εύκολο γαμήσι για αρχή επιδοτώντας τα μπουρδέλα για να γίνουν φτηνά , καθαρά και να έχουν ωραίες γκόμενες και να πηγαίνει ο Έλληνας να ευχαριστιέται γαμήσι. Αυτό θα γίνει αν περάσουν τα μπουρδέλα στους μπουρδελιάρηδες (εδώ ακούγεται λιγάκι κομμουνιστικό σα σύνθημα - μοιάζει με το "η γη στους αγρότες"). Οι μπουρδελιάρηδες θα πρέπει να έχουν υπό τον έλεγχο τους τα μπουρδέλα για να τα βελτιώσουν. Μια άλλη αρχή του Εθνικογαμισμού είναι η άμεση απέλαση όλων των αντρών λαθρομεταναστών , δεν έχουνε καμιά δουλειά οι αραπάδες στην Άγια Ελληνική Γη που εκτός από την εγκληματικότητα αλλοιώνουνε και τον πληθυσμό. Ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη αγαμία μεταξύ των Ελλήνων δε χρειαζόμαστε ξένους άντρες. Αντίθετα ο Εθνικογαμισμός θα επιδοτήσει τη μετανάστευση γυναικών στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε 2.000.000 γυναίκες για να εκλείψει η αγαμία από την Ελλάδα.
τι τραβάνε και αυτές οι ψυχές ρε πούστη μου.Δε την αδικώ.
αυτα που αναφερει ισχυουνΚαι το καλύτερο, που εξηγεί τα πάντα όλα
Ο Εθνικογαμισμός είναι το σύστημα που λείπει από την Ελλάδα για να ξαναγίνει όπως ήταν πριν 2500 χρόνια , όταν ήταν υπερδύναμη. Οι Έλληνες θεωρούμασταν στην ιστορία σαν οι μεγαλύτεροι γαμιάδες. Αυτό κατά τη γνώμη μου οφείλεται στην φαντασία μας που αν τη χρησιμοποιήσουμε στο γαμήσι θα κάνουμε θαύματα. Η φαντασία είναι κάτι που οι αραπάδες δε διαθέτουν , γι' αυτό και δε φτάνουν τους Έλληνες στο γαμήσι με τίποτα.