Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Και από εδώ επίσης!!!
χεχε αφασία ο Μπουλάς...
Καληνύχτα...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=171148.0;attach=477132;image[/img[/URL]]
[/quote]τυπε πες το Νωντας ημων πριν κοιμηθεις ;D
Παιδιά κάτι άσχετο, είμαι ο μόνος που κολλάει τόσο πολύ ή έχει βαρύνει αισθητά το bou?
μπα νορμαλ πάει σε μένα.
Πραγματι, Κολαει που και που...Παιδιά κάτι άσχετο, είμαι ο μόνος που κολλάει τόσο πολύ ή έχει βαρύνει αισθητά το bou?
Ένα παλιό μέλος που απορώ γιατί είναι τόσο διάσημο. Φήμες λένε ότι είχε κλώνους.Άσχετο παιδιά, αλλά ποιος είναι ο νωντας; Έχει σχέση με τον κηπαρχη;
Ε ναι ρε μαν .... ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΣ γιναμε εδω
Εγω δεν γραφω πια εκει .......Τα ιστορικα μελη axaxouxas,ektor lopez και αλλοι που γραφουν στο cosmopolitan θα παρουν το αιμα μας πισω απο δευτερα
Και μετα απο αυτο, προβλεπω να κυκλοφορουν πολλοι με δικα τους σετ σεντονια και μπεταντιν, για μετα την πραξη !!!!!!!!!!!!!!!Μην το γελατε καθολου...
Το εχει κανει πριν πολλα χρονια γνωστος μου τυπος υπερκαλτ, αλλα δε θυμαμαι που ακριβως, Φυλης ή μεταξουργειο...
Αφου τελειωσε την πραξη, τον επιασε η γνωστη "κεραυνοβολα αναγκη" σε ελευθερη αποδοση, "κοψιμο" και εκανε τις εξης 3 εξισου κεραυνοβολες κινησεις :
1)Καταθεση στο χερι του, σε στυλ παγωτο σοκολατας απο μηχανη σε κυπελακι..
2)"Χουκ σατ" απο το χερι στον καλαθο αχρηστων...
3)Σκουπισμα με τα σεντονια...
Και φυσικα ντυθηκε και εφυγε σαν κυριος... :S :S :S
Τι περιγραφη θεε μου .....Τα μούτρα του είναι όλα τα λεφτά!Τι ανθυγιεινό βλέμα είναι αυτό?!Βγάνει ένα πάθος...και η αρκουδότριχα είναι το σήμα κατατεθέν!
Στο διορθωσα τυπε !!!!!!ξεροχυνω αργα και ρυθμικα με δημητρακη και εθνικογαμισμο
Μα γιατι τον κοροιδευετε ρε σεις δεν μπορω να καταλαβω ....με το καρπούζι πήγαινε για σοβαρά το πράμα, έπαιζε έρωτας....
Τυπε ο πορνομεταναστης εχει κανει απιθανα βηματα προοδου απο τοτε,απο τα πεπονια τωρα γαμει γατες.Κλαίω από τα γέλια με τον απίθανο τύπο με τα πεπόνια, τι άνθρωποι υπάρχουν;