You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανάκτηση Δεδομένων - Αρχείων από σκληρό δίσκο (Hard Disk Data Recovery)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
To Red Hat είναι ότι καλύτερο υπάρχει, αλλά δεν είναι δωρεάνΔεν έχω μετοχες της MS αλλά επέτρεψέ μου να ξέρω κάποια πράγματα.
Το ασφαλέστερο LINUX είναι το RED HUT.
και ταιριάζει καλύτερα σε servers παρά σε laptop.
Αν θες Red Hat, βάζεις CentOS, που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο,
αλλά τζάμπα χωρίς το brand name της Red Hat.(νόμιμο είναι, μη φοβάστε...)
www.centos.org/]http://www.centos.org/[/url]
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δες το 76ο μήνυμα του thread.γεια σας, παιδιά ξέρετε κανένα πρόγραμμα για data recovery; κόλλησα ιο. please
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34767.msg1271855#msg1271855]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34767.msg1271855#msg1271855[/url]
Επισκέπτης
Όταν εγκαθίσταται το Ubuntu,απεγκαθίστανται τα VISTA;Κατεβάζουμε το Ubuntu(www.ubuntu.com/getubuntu]http://www.ubuntu.com/getubuntu[/url]) και το γράφουμε σε CD ή USB(με το [URL unfurl="true"]http://unetbootin.sourceforge.net/[/url]). Μετά εκκινούμε από το CD ή USB και εφόσον δεν έχει μηχανικό πρόβλημα ο δίσκος, το Ubuntu θα τον δει και μπορούμε πλέον να αντιγράψουμε τα αρχεία μας σε εξωτερικό USB δίσκο.Μετά κάνουμε format τα Windoze ή ακόμα καλύτερα εγκαθιστούμε το Ubuntu* που δε θα χρειαστεί να το κάνουμε format στο μέλλον καθώς ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΙΟΥΣ ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα με registry-fragmentation και λοιπές παπαριές των windoze και ησυχάζουμε μια και καλή...
*(τόση ώρα έτρεχε χωρίς εγκατάσταση)
Υπάρχουν και τα δύο στον σκληρό δίσκο και επιλέγεις ποιο θα τρέξει;
Το Ubuntu είναι ταχύτερο από τα VISTA;
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις το Ubuntu. Το τρεχεις μεσα απο το στικακι αφου φυσικα εχεις ρυθμισει καταλληλα την BIOS να τρεξει απο εκει. Φυσικα υπαρχει και η δυνατοτητα κανονικης εγκαταστασης αλλα δεν ξερω τι γινεται εκει. (λογικα δεν πρεπει να πειραζει το ιδη υπαρχον λειτουργικο)Όταν εγκαθίσταται το Ubuntu,απεγκαθίστανται τα VISTA;
Υπάρχουν και τα δύο στον σκληρό δίσκο και επιλέγεις ποιο θα τρέξει;
Το Ubuntu είναι ταχύτερο από τα VISTA;
Το αν ειναι ταχυτερα; Πολυ-πολυ ταχυτερα.
Καλησπέρα ο πρώτος σκληρός δίσκος που αγόρασα κάπου το 2005 μετά από χρόνια κλώτσησε έτσι μου είπαν στο πλαίσιο και δεν γινόταν κάτι. Μου τον έδωσαν πίσω τον έχω ακόμα και επειδη εχει μέσα όλη την φοιτητική μου ζωή και πολλά άλλα αρχεία και είναι κρίμα να χαθούν. Ξέρετε αν γίνεται κάτι ? Από όσο θυμάμαι δεν τον διάβαζε κάνενα pc επίσης τον είχαμε βάλει και σε desktop σαν εσωτερικό ούτε τότε διαβάστηκε. Υπάρχει κάποια λύση ?
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Καλησπέρα,Καλησπέρα ο πρώτος σκληρός δίσκος που αγόρασα κάπου το 2005 μετά από χρόνια κλώτσησε έτσι μου είπαν στο πλαίσιο και δεν γινόταν κάτι. Μου τον έδωσαν πίσω τον έχω ακόμα και επειδη εχει μέσα όλη την φοιτητική μου ζωή και πολλά άλλα αρχεία και είναι κρίμα να χαθούν. Ξέρετε αν γίνεται κάτι ? Από όσο θυμάμαι δεν τον διάβαζε κάνενα pc επίσης τον είχαμε βάλει και σε desktop σαν εσωτερικό ούτε τότε διαβάστηκε. Υπάρχει κάποια λύση ?
Οταν των συνδέεις μπορείς να καταλάβεις ότι πέρνει ρεύμα;
Κάνει κάποιο θόρυβο εάν βάλεις το χέρι σου πάνω θα νιώσεις κάποια δόνηση;
Υπάρχει τρόπος για ανάκτηση αλλά κοστίζει, ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω λιγο παραπανω
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Η δική μου επαγγελματική συμβουλή:Καλησπέρα ο πρώτος σκληρός δίσκος που αγόρασα κάπου το 2005 μετά από χρόνια κλώτσησε έτσι μου είπαν στο πλαίσιο και δεν γινόταν κάτι. Μου τον έδωσαν πίσω τον έχω ακόμα και επειδη εχει μέσα όλη την φοιτητική μου ζωή και πολλά άλλα αρχεία και είναι κρίμα να χαθούν. Ξέρετε αν γίνεται κάτι ? Από όσο θυμάμαι δεν τον διάβαζε κάνενα pc επίσης τον είχαμε βάλει και σε desktop σαν εσωτερικό ούτε τότε διαβάστηκε. Υπάρχει κάποια λύση ?
Αν το προσπαθείς για την πλάκα σου κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Αν όμως έχει πράγματα που ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ και θα ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ,
τότε μην κάνεις τίποτε απολύτως και απευθύνσου σε ειδικό.
Υπάρχουν βλάβες που κάθε δευτερόλεπτο λειτουργίας μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας έστω και αν είναι απλά αναμμένος χωρίς δραστηριότητα.
Το ίδιο ισχύει και με πολλά «γιατροσόφια» τύπου κατάψυξη, χτύπημα, λύσιμο κλπ.
Καλησπέρα,
Υπάρχει τρόπος για ανάκτηση αλλά κοστίζει, ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω λιγο παραπανω
Από ότι θυμάμαι έπαιρνε ρεύμα άναβε και το φως γύρω γύρω. Δόνηση εννοείς τον ανεμιστήρα ή αυτό που κάνει όταν διαβάζει το pc τον δίσκο ? Δεν τον διάβαζε !!! Με ενδιαφέρει να με βοηθήσεις. Απο το πλαίσιο μου τον έδωσαν κομμάτια πίσω αλλά μπορώ να τον συναρμολόγησω.Καλησπέρα,
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Των ανοίξανε γιατί;Από ότι θυμάμαι έπαιρνε ρεύμα άναβε και το φως γύρω γύρω. Δόνηση εννοείς τον ανεμιστήρα ή αυτό που κάνει όταν διαβάζει το pc τον δίσκο ? Δεν τον διάβαζε !!! Με ενδιαφέρει να με βοηθήσεις. Απο το πλαίσιο μου τον έδωσαν κομμάτια πίσω αλλά μπορώ να τον συναρμολόγησω.
Μπορείς να βγάλεις μια φώτο όπως είναι και μια φώτο την ετικέττα που γράφει των τύπο κλπ.
Σε ειδικούς είχα απευθύνει τότε και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μετά μου είπαν να πάω σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων αλλά ήταν υψηλο το κόστος για να ανακτήσω τα φοιτητικά μου χρόνια σε εικόνες.Η δική μου επαγγελματική συμβουλή:
Αν το προσπαθείς για την πλάκα σου κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Αν όμως έχει πράγματα που ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ και θα ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ,
τότε μην κάνεις τίποτε απολύτως και απευθύνσου σε ειδικό.
Υπάρχουν βλάβες που κάθε δευτερόλεπτο λειτουργίας μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας έστω και αν είναι απλά αναμμένος χωρίς δραστηριότητα.
Το ίδιο ισχύει και με πολλά «γιατροσόφια» τύπου κατάψυξη, χτύπημα, λύσιμο κλπ.
Ναι φυσικά και μπορώ αλλά είναι σπίτι και εγώ ειμαι δουλειά θα ανεβάσω το βράδυ. Το κουτί του εξωτερικού άνοιξαν όχι τον σκληρό. Μαλακές όμως που μου το έδωσαν έτσι διαλυμένο.Των ανοίξανε γιατί;
Μπορείς να βγάλεις μια φώτο όπως είναι και μια φώτο την ετικέττα που γράφει των τύπο κλπ.
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Αν δεν σε πιέζει ο χρόνος κράτα τον μπαούλο ώστε ΟΤΑΝ θα έχεις την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις για ανάκτηση.Σε ειδικούς είχα απευθύνει τότε και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μετά μου είπαν να πάω σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων αλλά ήταν υψηλο το κόστος για να ανακτήσω τα φοιτητικά μου χρόνια σε εικόνες.
Αν δεν σε πολυνοιάζει και το κάνεις για την πλάκα σου κάνε ότι γιατροσόφι στου προτείνουν!
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
OK ευτυχώς. Οποτε μπορέσεις για της φωτο.Ναι φυσικά και μπορώ αλλά είναι σπίτι και εγώ ειμαι δουλειά θα ανεβάσω το βράδυ. Το κουτί του εξωτερικού άνοιξαν όχι τον σκληρό. Μαλακές όμως που μου το έδωσαν έτσι διαλυμένο.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.845
- Πόντοι
- 9.931
Αρχεία που θα πονεσουμε-στεναχωρηθουμε αν τα χάσουμε τα έχουμε διπλά και τριπλα αντιγραμμένα σε αλλους σκληρούς, USB stick και κάρτες μνήμης. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.845
- Πόντοι
- 9.931
Για πιο λογο στον άνοιξαν;; Αν ειναι βιδες αμφιβάλλω πολυ οτι κάποιος ειδικος θα σου σώσει κατι ακόμα και αν τον πληρώσεις αδρά.Από ότι θυμάμαι έπαιρνε ρεύμα άναβε και το φως γύρω γύρω. Δόνηση εννοείς τον ανεμιστήρα ή αυτό που κάνει όταν διαβάζει το pc τον δίσκο ? Δεν τον διάβαζε !!! Με ενδιαφέρει να με βοηθήσεις. Απο το πλαίσιο μου τον έδωσαν κομμάτια πίσω αλλά μπορώ να τον συναρμολόγησω.
Όχι δεν πιέζομαι χρόνικα. ΕυΑν δεν σε πιέζει ο χρόνος κράτα τον μπαούλο ώστε ΟΤΑΝ θα έχεις την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις για ανάκτηση.
Αν δεν σε πολυνοιάζει και το κάνεις για την πλάκα σου κάνε ότι γιατροσόφι στου προτείνουν!
Οκ φίλε ευχαριστώ!!! Αλλά νομίζω δεν υπάρχει λόγοΑν δεν σε πιέζει ο χρόνος κράτα τον μπαούλο ώστε ΟΤΑΝ θα έχεις την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις για ανάκτηση.
Ναι πήρα το μαθημα μου. Ήταν ο πρώτος εξωτερικός που αγόρασα.Αρχεία που θα πονεσουμε-στεναχωρηθουμε αν τα χάσουμε τα έχουμε διπλά και τριπλα αντιγραμμένα σε αλλους σκληρούς, USB stick και κάρτες μνήμης. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ!
Το κουτί άνοιξαν όχι τον σκληρό.Για πιο λογο στον άνοιξαν;; Αν ειναι βιδες αμφιβάλλω πολυ οτι κάποιος ιδικος θα σου σώσει κατι ακόμα και αν τον πληρώσεις αδρά.