Νέα

Ανάκτηση Δεδομένων - Αρχείων από σκληρό δίσκο (Hard Disk Data Recovery)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν έχω μετοχες της MS αλλά επέτρεψέ μου να ξέρω κάποια πράγματα.
Το ασφαλέστερο LINUX είναι το RED HUT.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δεν έχω μετοχες της MS αλλά επέτρεψέ μου να ξέρω κάποια πράγματα.
Το ασφαλέστερο LINUX είναι το RED HUT.
To Red Hat είναι ότι καλύτερο υπάρχει, αλλά δεν είναι δωρεάν
και ταιριάζει καλύτερα σε servers παρά σε laptop.

Αν θες Red Hat, βάζεις CentOS, που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο,
αλλά τζάμπα χωρίς το brand name της Red Hat.(νόμιμο είναι, μη φοβάστε...)
www.centos.org/]http://www.centos.org/[/url]

gamias111

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας, παιδιά ξέρετε κανένα πρόγραμμα για data recovery; κόλλησα ιο. please

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
πολυ καλο ειναι το EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6..........
τωρα μολις εφερα πισω τα αρχεια που διεγραψα κατα λαθος (500gb εξωτερικο WD )
τα επαναφερει οπως ηταν στους φακελους με τα ονοματα τους...!!!!!!

Επισκέπτης
Κατεβάζουμε το Ubuntu(www.ubuntu.com/getubuntu]http://www.ubuntu.com/getubuntu[/url]) και το γράφουμε σε CD ή USB(με το [URL unfurl="true"]http://unetbootin.sourceforge.net/[/url]). Μετά εκκινούμε από το CD ή USB και εφόσον δεν έχει μηχανικό πρόβλημα ο δίσκος, το Ubuntu θα τον δει και μπορούμε πλέον να αντιγράψουμε τα αρχεία μας σε εξωτερικό USB δίσκο.Μετά κάνουμε format τα Windoze ή ακόμα καλύτερα εγκαθιστούμε το Ubuntu* που δε θα χρειαστεί να το κάνουμε format στο μέλλον καθώς ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΙΟΥΣ ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα με registry-fragmentation και λοιπές παπαριές των windoze και ησυχάζουμε μια και καλή...
*(τόση ώρα έτρεχε χωρίς εγκατάσταση)
Όταν εγκαθίσταται το Ubuntu,απεγκαθίστανται τα VISTA;
Υπάρχουν και τα δύο στον σκληρό δίσκο και επιλέγεις ποιο θα τρέξει;
Το Ubuntu είναι ταχύτερο από τα VISTA;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Όταν εγκαθίσταται το Ubuntu,απεγκαθίστανται τα VISTA;
Υπάρχουν και τα δύο στον σκληρό δίσκο και επιλέγεις ποιο θα τρέξει;
Το Ubuntu είναι ταχύτερο από τα VISTA;
Δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις το Ubuntu. Το τρεχεις μεσα απο το στικακι αφου φυσικα εχεις ρυθμισει καταλληλα την BIOS να τρεξει απο εκει. Φυσικα υπαρχει και η δυνατοτητα κανονικης εγκαταστασης αλλα δεν ξερω τι γινεται εκει. (λογικα δεν πρεπει να πειραζει το ιδη υπαρχον λειτουργικο)
Το αν ειναι ταχυτερα; Πολυ-πολυ ταχυτερα.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Καλησπέρα ο πρώτος σκληρός δίσκος που αγόρασα κάπου το 2005 μετά από χρόνια κλώτσησε έτσι μου είπαν στο πλαίσιο και δεν γινόταν κάτι. Μου τον έδωσαν πίσω τον έχω ακόμα και επειδη εχει μέσα όλη την φοιτητική μου ζωή και πολλά άλλα αρχεία και είναι κρίμα να χαθούν. Ξέρετε αν γίνεται κάτι ? Από όσο θυμάμαι δεν τον διάβαζε κάνενα pc επίσης τον είχαμε βάλει και σε desktop σαν εσωτερικό ούτε τότε διαβάστηκε. Υπάρχει κάποια λύση ?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλησπέρα ο πρώτος σκληρός δίσκος που αγόρασα κάπου το 2005 μετά από χρόνια κλώτσησε έτσι μου είπαν στο πλαίσιο και δεν γινόταν κάτι. Μου τον έδωσαν πίσω τον έχω ακόμα και επειδη εχει μέσα όλη την φοιτητική μου ζωή και πολλά άλλα αρχεία και είναι κρίμα να χαθούν. Ξέρετε αν γίνεται κάτι ? Από όσο θυμάμαι δεν τον διάβαζε κάνενα pc επίσης τον είχαμε βάλει και σε desktop σαν εσωτερικό ούτε τότε διαβάστηκε. Υπάρχει κάποια λύση ?
Καλησπέρα,

Οταν των συνδέεις μπορείς να καταλάβεις ότι πέρνει ρεύμα;
Κάνει κάποιο θόρυβο εάν βάλεις το χέρι σου πάνω θα νιώσεις κάποια δόνηση;
Υπάρχει τρόπος για ανάκτηση αλλά κοστίζει, ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω λιγο παραπανω

• Like
Αντιδράσεις: leon23

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Η δική μου επαγγελματική συμβουλή:
Αν το προσπαθείς για την πλάκα σου κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Αν όμως έχει πράγματα που ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ και θα ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ,
τότε μην κάνεις τίποτε απολύτως και απευθύνσου σε ειδικό.
Υπάρχουν βλάβες που κάθε δευτερόλεπτο λειτουργίας μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας έστω και αν είναι απλά αναμμένος χωρίς δραστηριότητα.
Το ίδιο ισχύει και με πολλά «γιατροσόφια» τύπου κατάψυξη, χτύπημα, λύσιμο κλπ.

• Like

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Καλησπέρα,

Υπάρχει τρόπος για ανάκτηση αλλά κοστίζει, ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω λιγο παραπανω

Καλησπέρα,

Από ότι θυμάμαι έπαιρνε ρεύμα άναβε και το φως γύρω γύρω. Δόνηση εννοείς τον ανεμιστήρα ή αυτό που κάνει όταν διαβάζει το pc τον δίσκο ? Δεν τον διάβαζε !!! Με ενδιαφέρει να με βοηθήσεις. Απο το πλαίσιο μου τον έδωσαν κομμάτια πίσω αλλά μπορώ να τον συναρμολόγησω.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Από ότι θυμάμαι έπαιρνε ρεύμα άναβε και το φως γύρω γύρω. Δόνηση εννοείς τον ανεμιστήρα ή αυτό που κάνει όταν διαβάζει το pc τον δίσκο ? Δεν τον διάβαζε !!! Με ενδιαφέρει να με βοηθήσεις. Απο το πλαίσιο μου τον έδωσαν κομμάτια πίσω αλλά μπορώ να τον συναρμολόγησω.
Των ανοίξανε γιατί;
Μπορείς να βγάλεις μια φώτο όπως είναι και μια φώτο την ετικέττα που γράφει των τύπο κλπ.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Η δική μου επαγγελματική συμβουλή:
Αν το προσπαθείς για την πλάκα σου κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Αν όμως έχει πράγματα που ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ και θα ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ,
τότε μην κάνεις τίποτε απολύτως και απευθύνσου σε ειδικό.
Υπάρχουν βλάβες που κάθε δευτερόλεπτο λειτουργίας μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας έστω και αν είναι απλά αναμμένος χωρίς δραστηριότητα.
Το ίδιο ισχύει και με πολλά «γιατροσόφια» τύπου κατάψυξη, χτύπημα, λύσιμο κλπ.
Σε ειδικούς είχα απευθύνει τότε και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μετά μου είπαν να πάω σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων αλλά ήταν υψηλο το κόστος για να ανακτήσω τα φοιτητικά μου χρόνια σε εικόνες.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Των ανοίξανε γιατί;
Μπορείς να βγάλεις μια φώτο όπως είναι και μια φώτο την ετικέττα που γράφει των τύπο κλπ.
Ναι φυσικά και μπορώ αλλά είναι σπίτι και εγώ ειμαι δουλειά θα ανεβάσω το βράδυ. Το κουτί του εξωτερικού άνοιξαν όχι τον σκληρό. Μαλακές όμως που μου το έδωσαν έτσι διαλυμένο.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Σε ειδικούς είχα απευθύνει τότε και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μετά μου είπαν να πάω σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων αλλά ήταν υψηλο το κόστος για να ανακτήσω τα φοιτητικά μου χρόνια σε εικόνες.
Αν δεν σε πιέζει ο χρόνος κράτα τον μπαούλο ώστε ΟΤΑΝ θα έχεις την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις για ανάκτηση.
Αν δεν σε πολυνοιάζει και το κάνεις για την πλάκα σου κάνε ότι γιατροσόφι στου προτείνουν!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ναι φυσικά και μπορώ αλλά είναι σπίτι και εγώ ειμαι δουλειά θα ανεβάσω το βράδυ. Το κουτί του εξωτερικού άνοιξαν όχι τον σκληρό. Μαλακές όμως που μου το έδωσαν έτσι διαλυμένο.
OK ευτυχώς. Οποτε μπορέσεις για της φωτο.

• Like

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.845
Πόντοι
9.931
Αρχεία που θα πονεσουμε-στεναχωρηθουμε αν τα χάσουμε τα έχουμε διπλά και τριπλα αντιγραμμένα σε αλλους σκληρούς, USB stick και κάρτες μνήμης. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.845
Πόντοι
9.931
Για πιο λογο στον άνοιξαν;; Αν ειναι βιδες αμφιβάλλω πολυ οτι κάποιος ειδικος θα σου σώσει κατι ακόμα και αν τον πληρώσεις αδρά.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Αν δεν σε πιέζει ο χρόνος κράτα τον μπαούλο ώστε ΟΤΑΝ θα έχεις την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις για ανάκτηση.
Αν δεν σε πολυνοιάζει και το κάνεις για την πλάκα σου κάνε ότι γιατροσόφι στου προτείνουν!
Όχι δεν πιέζομαι χρόνικα. Ευ
Οκ φίλε ευχαριστώ!!! Αλλά νομίζω δεν υπάρχει λόγο
Αρχεία που θα πονεσουμε-στεναχωρηθουμε αν τα χάσουμε τα έχουμε διπλά και τριπλα αντιγραμμένα σε αλλους σκληρούς, USB stick και κάρτες μνήμης. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ!
Ναι πήρα το μαθημα μου. Ήταν ο πρώτος εξωτερικός που αγόρασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom