Ναι αυτό κατέβασα από το λίνκ που είχες ποστάρει όμως δν υπάρχει κρακ για να το λειτουργήσω κανονικά ε ? μπορείς να βρεις το κρακ μήπως ?για πρόγραμμα μιλάμε ? εγώ θα σου πρότεινα να έβαζες το recovery my files .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανάκτηση Δεδομένων - Αρχείων από σκληρό δίσκο (Hard Disk Data Recovery)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα.
Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει.
Επαθε μεγάλη ζημια το κινητό μου και δεν μπορω να το ανοιξω πια.
Δυστυχώς είχα αποθηκεύσει τα τηλεφωνά μου στο κινητο και όχι στην κάρτα σιμ.
Μηπως γνωρίζεται κάποιον ή κάπου να μου διαβάζει τα τηλέφωνα απο τις επαφές μου;
Είναι πολύ χρήσιμα για μένα.
Ευχαριστώ εκ τω προτέρω
Μηπως γνωρίζεται κάποιον ή κάπου να μου διαβάζει τα τηλέφωνα απο τις επαφές μου;
Ευχαριστώ εκ τω προτέρω
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αν δεν ανοιγει ΚΑΘΟΛΟΥ δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα!Καλησπερα.
Ευχαριστώ εκ τω προτέρω
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μάλλον χρειάζετε να το πας στην αντιπροσωπία .Καλησπερα.
Ευχαριστώ εκ τω προτέρω
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ναι αυτό κατέβασα από το λίνκ που είχες ποστάρει όμως δν υπάρχει κρακ για να το λειτουργήσω κανονικά ε ? μπορείς να βρεις το κρακ μήπως ?
δεν βρήκα το crack μόνο του .
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/175977980/Bovales.rar[/code[/URL]]
[b]Password :[/b]
steefa
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ρε παιδες ακουστε τη επαθα,ενεργοποιηθηκε η προστασια εγραφης στο stick usb χωρις να εχω κανει κατι εγω........τουλαχιστον και να εκανα δεν το καταλαβα
ξερει καποιος να μου πει πως να την αφερεσω γιατι οσο και να προσπαθησα δεν τα καταφερα .....thanks εκ τον προτερον
ξερει καποιος να μου πει πως να την αφερεσω γιατι οσο και να προσπαθησα δεν τα καταφερα .....thanks εκ τον προτερον
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Στο στικακι πρεπει να ειχε λογισμικο διαχειρισης, αν το εχεις τρεξτο και θαχει επιλογη απενεργοποιησης.
Ποιο stick ειναι;
Ποιο stick ειναι;
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Σ αυτη τη σελιδα βρες το μοντελο που πηρες, κλικ στην εικονα, και κατεβασε το μανιουαλ του κατασκευαστη.
Δες και ενα αναλογο θεμα.
Δεν ξερω αν ξεκλειδωνει και με φορματ.. δοκιμασε να κανεις φορματ, αν δεν μπορεις με δεξι κλικ, κατεβασε αυτο το προγραμμα και καντου μ αυτο.
EDIT: Φορματ θα κανεις μονο αν ειναι αδειο το στικ η δε σε πειραζει να χαθουν τα αρχεια που υπαρχουν μεσα.
Δες και ενα αναλογο θεμα.
Δεν ξερω αν ξεκλειδωνει και με φορματ.. δοκιμασε να κανεις φορματ, αν δεν μπορεις με δεξι κλικ, κατεβασε αυτο το προγραμμα και καντου μ αυτο.
EDIT: Φορματ θα κανεις μονο αν ειναι αδειο το στικ η δε σε πειραζει να χαθουν τα αρχεια που υπαρχουν μεσα.
και βεβαια παιζει παντα η περιπτωση να εχεις απο αυτα τα στικακια που στο πλαι τους εχουν μια εγκοπη με ενα διακοπτακι το οποιο κλειδ/ξεκλειδ την εγγραφη στο στικ.
οποτε μηπως κατα λαθος σπρωχτηκε το διακοπτακι κ σου το εχει κλειδωσει.
οποτε μηπως κατα λαθος σπρωχτηκε το διακοπτακι κ σου το εχει κλειδωσει.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κοίταξε πάντως αν τρέχεις σε windows με λογαριασμό χρήστη ο οποίος έχει περιορισμένα δικαιώματα.και το χρειαζομε γιατι μεταφερω απο τοενα στον αλλο
μπορει να φταυει και αυτο
αλλιώς αν δεν θέλεις να χάσεις τα δεδομένα σου, μπορείς να τα αντιγράψεις απο υπολογιστή με linux λογισμικό όπου μπορείς να παρακάμψεις τα πάντα.
Επισκέπτης
Παίδες,έκανα recovery του συστήματος στον Η/Υ με προειδοποίηση οτι θα διαγραφούν όλα τα προγράμματα και τα προσωπικά αρχεία και θα παραμείνουν μόνο οι εργοστασιακές ρυθμίσεις και προγράμματα.Η επιλογή δεν προέβλεπε backup.
Γίνεται ανάκτηση δεδομένων και πως;
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Υπαρχουνε κατι σπεσιαλιστες, που κανουν αυτη τη δουλεια. Ανακτηση δεδομενων απο κατεστραμενους/καμμενους, κτυπημενους, δισκους. ισως αυτοι να μπορεσουν να σε βοηθησουν. προκαταβολικα σου λεω, να εχεις ετοιμη για αυτο μια 300αρα τουλαχιστον. Ομως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν γινεται τπτΠαίδες,έκανα recovery του συστήματος στον Η/Υ με προειδοποίηση οτι θα διαγραφούν όλα τα προγράμματα και τα προσωπικά αρχεία και θα παραμείνουν μόνο οι εργοστασιακές ρυθμίσεις και προγράμματα.Η επιλογή δεν προέβλεπε backup.
------------------
Και κατι αλλο. Καλα αυτα τα προγραμματακια για Recovery. Αν ομως καποιος (μετα τη διαγραφη) εχει κανει ανασυγκροτιση του δισκου(Defragment), τοτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ανακτηθουν διαγραμενα αρχεια.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Παίδες,έκανα recovery του συστήματος στον Η/Υ με προειδοποίηση οτι θα διαγραφούν όλα τα προγράμματα και τα προσωπικά αρχεία και θα παραμείνουν μόνο οι εργοστασιακές ρυθμίσεις και προγράμματα.Η επιλογή δεν προέβλεπε backup.
Κατεβάζουμε το Ubuntu(www.ubuntu.com/getubuntu]http://www.ubuntu.com/getubuntu[/url]) και το γράφουμε σε CD ή USB(με το [URL unfurl="true"]http://unetbootin.sourceforge.net/[/url]). Μετά εκκινούμε από το CD ή USB και εφόσον δεν έχει μηχανικό πρόβλημα ο δίσκος, το Ubuntu θα τον δει και μπορούμε πλέον να αντιγράψουμε τα αρχεία μας σε εξωτερικό USB δίσκο.Μετά κάνουμε format τα Windoze ή ακόμα καλύτερα εγκαθιστούμε το Ubuntu* που δε θα χρειαστεί να το κάνουμε format στο μέλλον καθώς ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΙΟΥΣ ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα με registry-fragmentation και λοιπές παπαριές των windoze και ησυχάζουμε μια και καλή...
*(τόση ώρα έτρεχε χωρίς εγκατάσταση)
Το έκανες το "recovery";Νομίζω πως τα παραπάνω δε θα δουλέψουν σε αυτή την περίπτωση...
Έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα...
Αυτά που περιγράφω με εικόνες:
[URL unfurl="true"]http://yatsite.blogspot.com/2008/09/how-to-recover-your-windows-files.html[/url]
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Κατεβάζουμε το Ubuntu(www.ubuntu.com/getubuntu]http://www.ubuntu.com/getubuntu[/url]) και το γράφουμε σε CD ή USB(με το [URL unfurl="true"]http://unetbootin.sourceforge.net/[/url]). Μετά εκκινούμε από το CD ή USB και εφόσον δεν έχει μηχανικό πρόβλημα ο δίσκος, το Ubuntu θα τον δει και μπορούμε πλέον να αντιγράψουμε τα αρχεία μας σε εξωτερικό USB δίσκο.Μετά κάνουμε format τα Windoze ή ακόμα καλύτερα εγκαθιστούμε το Ubuntu* που δε θα χρειαστεί να το κάνουμε format στο μέλλον καθώς ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΙΟΥΣ ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα με registry-fragmentation και λοιπές παπαριές των windoze και ησυχάζουμε μια και καλή...
Το έκανες το "recovery";Νομίζω πως τα παραπάνω δε θα δουλέψουν σε αυτή την περίπτωση...
[URL unfurl="true"]http://yatsite.blogspot.com/2008/09/how-to-recover-your-windows-files.html[/url]
Respect - Respect - Respect
Εισαι τρομερος, καταπληκτικος, απιθανος, και αλλα 20 κοσμιτικα επιθετα του αυτου ειδους που δεν μπορω τωρα να σου εκφρασω. Μακαρι να ημουν αυτη τη στιγμη Ελλαδα, να σε επαιρνα να σου κανω το τραπεζι οπου θελεις, και μετα να επαιρνες (με δικα μου εξοδα) οποιο πουτανακι γουσταρεις.
Με εσωσες μεγαλε-τριμεγιστε.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ιους κολλάνε τα πάντα!!! Μην αυταπατάστε
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μήπως έχεις μετοχές της M$;;;;;Ιους κολλάνε τα πάντα!!! Μην αυταπατάστε
Για να κολλήσει ιό το Linux, πρέπει να το επιδιώξεις.
Ο πιο γνωστός & καταστροφικός ιός για Linux είναι με μορφή email, που λέει τα παρακάτω:
This is a Linux virus:
Please delete some of your files, change your wallpaper and reboot your system.