- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/eidhseis/agoraios-erwtas/anakoinosi-sepe-1-1-11/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
αυτο που βλεπω εγω ειναι να ξεφυτρωνουν πολλα νεα σπιτια και να ανοιγει ο δρομος για να δουλευουν πολλες κοπελες στην ιδια βαρδια. ;) ;) ;)Σαν εισπρακτικός μου φαίνεται αυτός ο νόμος.
Τώρα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο?
Δηλαδή θα γεμίσει ο τόπος από παρανομία και με ένα 3χίλιαρο όλα καλά?
Απ΄ την άλλη βέβαια και ποινή φυλάκισης 2 έτη, σαν πολλά δεν είναι όταν κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτοί που καταλήστεψαν τη χώρα ??
Πάντως πρόβλημα δεν βλέπω να λύνεται.
αυτο που βλεπω εγω ειναι να ξεφυτρωνουν πολλα νεα σπιτια και να ανοιγει ο δρομος για να δουλευουν πολλες κοπελες στην ιδια βαρδια. ;) ;) ;)
αυτο που βλεπω εγω ειναι να ξεφυτρωνουν πολλα νεα σπιτια και να ανοιγει ο δρομος για να δουλευουν πολλες κοπελες στην ιδια βαρδια. ;) ;) ;)
και στην εποχη που ζουμε θα κονομησουν πολλα τυπεαυτο που βλεπω εγω ειναι να ξεφυτρωνουν πολλα νεα σπιτια και να ανοιγει ο δρομος για να δουλευουν πολλες κοπελες στην ιδια βαρδια. ;) ;) ;)
επιτέλους μπάς και δούμε κανα φκκ της προκοπής επιτέλους και εδώ στο ελλαδιστάν!!!!!!
και γιατι ακριβως ειναι καλη η αποποινικοποιηση της παρανομης πορνειας?Είστε κοντόφθαλμοι! Το μόνο που βλέπετε είναι η "κονόμα"; Μα καλά πόσο μ@λ@κ3ς είστε; Αντί για 2 χρονιά ΦΥΛΑΚΗ πλέον είναι ΠΤΑΙΣΜΑ με max 3000 ευρό χρηματική ποινή. Επιτέλους πάει η χώρα μπροστά, μια απίστευτα ορθολογιστική κίνηση και εσείς αερολογείτε με συνωμοσιολογικές μπούρδες; ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της πορνείας και κολλάτε σε μ@λ@κίες;
οι πουτανες κανανε περαιωση;Ρύθμιση για τα ημιυπαίθρια μπουρδέλα ένα πράγμα.Πρόστιμο διατήρησης αυθαιρέτου.
Αν η ποινή φυλάκισης ήτανε εξαγοράσιμη εξαρτάται από το ποσό...+ το τραβολόγημα της ιερόδουλης.Στην πραξη δηλαδη, τα πραγματα εγιναν ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ για τις κοπελες.
Σκεφθειτε το.
Αυτό αποκλείεται όσο ο νόμος ορίζει ότι απαγορεύονται κοντά σε εκκλησίες,σχολεία κτλ...ισως εφτασε η ωρα να δουμε και στουντιο και μπουρδελα και ολων των ειδων τα σπιτια σε καθε γειτονια σε καθε προαστειο και οχι μονο στο δημο αθηναιων που ηταν μεχρι τωρα....για την αθηνα τουλαχιστον λεω γιατι δεν ξερω τι παιζει σε αλλες πολεις