Νέα

Ανακοίνωση Σ.Ε.Π.Ε. 1/1/11

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για να ακριβολογουμε, η μετατροπή του πλημμεληματος σε πταισμα, δεν ειναι ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, αφου και το πταισμα ειναι ποινικο αδικημα.
Απλως, η ποινη ειναι ελαφρυτερη, θεωρητικα.
Πρακτικα ομως?
Πόσες πουτανες ειναι στη φυλακη για παραβαση αυτων των νομων?
Μια ποινή ενος  ετους με αναστολη (ως πλημμελημα), ειναι ελαφρυτερη ή βαρυτερη απο ενα αμεσα καταβλητεο (οι χρηματικες ποινες και τα προστιμα δεν αναστελλονται) προστιμο 3.000 ευρω?
Τι ειναι πιο αποτρεπτικο?
Οποιος μιλαει για αποποινικοποιηση της παρανομης πορνειας, κανει λαθος επομενως.
Επισης, οι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ κυρωσεις (κλεισιμο μαγαζιου) διατηρουνται.
Στην πραξη δηλαδη, τα πραγματα εγιναν ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ για τις κοπελες.
Σκεφθειτε το.

σωστός στα όσα λες για μη αποποινικοποίηση

από την άλλη όμως, οι τάνες γλιτώνουν καθ' αυτόν τον τρόπο το αυτόφωρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δικονομικά, ψυχολογικά, κ.ο.κ.)

επίσης, στο μέτρο που δεν τυγχάνει περίπτωση σωματεμπορίας, η διάταξη νομίζω ότι καταλαμβάνει (όπως και η προηγούμενη άλλωστε, κάνω λάθος?) και τα κωλ γκερλς, τα αματούρια κτλ, τα οποία είχαν πάντοτε τον φόβο να πέσουν πάνω σε μπάτσο και να συλληφθούν

το πρόστιμο του νέου νόμου ορίζεται ΜΕΧΡΙ 3.000 Ευρώ, άρα ίσως και χαμηλότερο

επίσης σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθεί πιο ευνοϊκός ο νόμος σε περιπτώσεις κατά τις οποίες η τάνα συλλαμβάνεται και καταδικάζεται περισσότερες φορές, οπότε μαζεύει ποινές άνω του έτους

πάντως γλιτώνει από την διαπόμπευση του ακροατηρίου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σωστός στα όσα λες για μη αποποινικοποίηση

από την άλλη όμως, οι τάνες γλιτώνουν καθ' αυτόν τον τρόπο το αυτόφωρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δικονομικά, ψυχολογικά, κ.ο.κ.)

επίσης, στο μέτρο που δεν τυγχάνει περίπτωση σωματεμπορίας, η διάταξη νομίζω ότι καταλαμβάνει (όπως και η προηγούμενη άλλωστε, κάνω λάθος?) και τα κωλ γκερλς, τα αματούρια κτλ, τα οποία είχαν πάντοτε τον φόβο να πέσουν πάνω σε μπάτσο και να συλληφθούν

το πρόστιμο του νέου νόμου ορίζεται ΜΕΧΡΙ 3.000 Ευρώ, άρα ίσως και χαμηλότερο

επίσης σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθεί πιο ευνοϊκός ο νόμος σε περιπτώσεις κατά τις οποίες η τάνα συλλαμβάνεται και καταδικάζεται περισσότερες φορές, οπότε μαζεύει ποινές άνω του έτους

πάντως γλιτώνει από την διαπόμπευση του ακροατηρίου

Ενα λεπτο, φιλε. Το αυτοφωρο πραγματι το γλυτωνει, γιατι τα πταισματα δεν πανε αυτοφωρο.
Αλλά το ακροατηριο γιατι?
Σε πταισματοδικειο θα παει. Με πολυ περισσοτερο κοσμο απο το πλημμελειοδικειο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ενα λεπτο, φιλε. Το αυτοφωρο πραγματι το γλυτωνει, γιατι τα πταισματα δεν πανε αυτοφωρο.
Αλλά το ακροατηριο γιατι?
Σε πταισματοδικειο θα παει. Με πολυ περισσοτερο κοσμο απο το πλημμελειοδικειο.

το "γλιτώνει", πήγαινε στην έννοια του αυτοφώρου, εγώ δεν εκφράστηκα σωστά

αν θέλει πάντως να μην παραστεί στο πταισματοδικείο στην χειρότερη θα φάει 3.000 Ευρώ Χ 2= 6.000

αν δεν πήγαινε όμως στο ακροατήριο του πλημ/κείου θα έτρωγε ερήμην 2 χρονάκια Χ 10 Ευρώ την μέρα=7.200 Χ 2 = 14.400, χώρια την όποια χρηματική ποινή

(μια γνώμη: έχω δίκιο ότι ο ν. 2734/1999 καταλαμβάνει και τα κωλ γκέρλια, έτσι δεν είναι? :think: εννοώ ότι βάσει αυτού του νόμου τιμωρούνταν-νται :think: )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το "γλιτώνει", πήγαινε στην έννοια του αυτοφώρου, εγώ δεν εκφράστηκα σωστά

αν θέλει πάντως να μην παραστεί στο πταισματοδικείο στην χειρότερη θα φάει 3.000 Ευρώ Χ 2= 6.000

αν δεν πήγαινε όμως στο ακροατήριο του πλημ/κείου θα έτρωγε ερήμην 2 χρονάκια Χ 10 Ευρώ την μέρα=7.200 Χ 2 = 14.400, χώρια την όποια χρηματική ποινή

(μια γνώμη: έχω δίκιο ότι ο ν. 2734/1999 καταλαμβάνει και τα κωλ γκέρλια, έτσι δεν είναι? :think: εννοώ ότι βάσει αυτού του νόμου τιμωρούνταν-νται :think: )

Κάθε εκδιδομενη, ναι.
Να σου πω και ενα μυστικο.
Η μετατροπή μπορει να ειναι 10 ευρω την ημερα, αλλά εχει και 92% προσαυξησεις.
Αρα η ημερα μετατρεπεται προς 19,2 ευρω.

Υ.Γ. Η ερημοδικια δεν σημαινει απαραιτητα και μετατροπή της ποινης.
Αν εχεις λευκο μητρωο, αναστελλεται ακομη κι αν λειπεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κάθε εκδιδομενη, ναι.
Να σου πω και ενα μυστικο.
Η μετατροπή μπορει να ειναι 10 ευρω την ημερα, αλλά εχει και 92% προσαυξησεις.
Αρα η ημερα μετατρεπεται προς 19,2 ευρω.

Υ.Γ. Η ερημοδικια δεν σημαινει απαραιτητα και μετατροπή της ποινης.
Αν εχεις λευκο μητρωο, αναστελλεται ακομη κι αν λειπεις.

το ξέρω ότι προσαυξάνεται, γι' αυτό πολλαπλασίασα επί 2

όσο για την αναστολή, επαναλαμβάνω ότι σε βάθος χρόνου για κάποια που θα πιαστεί περισσότερες φορές μάλλον είναι πιο οικονομικό

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σαχλαμάρες...
Αποποινικοποίηση..και αρχίδια μπλε..
Δεν μου λέει τίποτα αυτό..αλλά ούτε και αλλάζει κάτι..
Γλυτώσαμε τα αυτόφωρα και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι..
Η ουσία είναι μία..
Αρκεί να υπάρχει το χρήμα για να "βουλώνει" τις τρύπες του νόμου..
Είτε αυτό λέγεται πρόστιμο..είτε δικηγόροι..
Για μένα αυτό που έγινε δεν υποδηλώνει αυστηρότητα..
Πλήρη αυστηρότητα θα ήταν..εφόσων πλέον πιάνει ο νόμος και τιμωρεί την παράνομη ιερόδουλη με πρόστιμο..να της δοθεί το εξής δικαίωμα..
Να της "συστήσει" και να της επιτρέψει να περνάει οικειοθελώς γιατρό..
Ως γνωστόν ξέρουν όλοι ότι είναι χρονοβόρα διαδικασία μέχρι να καταθέσει τα δικαιολογητικά για να πάρει την άδεια εργασίας(χαρακτηρισμό).
Έτσι..μέχρι να συμβεί αυτό..σίγουρα εξακολουθεί να δουλεύει παράνομα..και συγχρόνως να μην εξετάζεται..
Αυτό βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία..
Τότε λοιπόν..γιατί ο νόμος κοιτάει μόνο να πάρει τα φράγκα..και τη δημόσια υγεία την γράφει στ'αρχίδια του?
Δεν σας έκανε εντύπωση?
Γι'αυτό  κι εγώ την θεωρώ "υποκρισία" αυτήν την καινούρια μόδα που βγάλανε..και τους γράφω κι εγώ στα δικά μου...!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σαχλαμάρες...
Αποποινικοποίηση..και αρχίδια μπλε..
Δεν μου λέει τίποτα αυτό..αλλά ούτε και αλλάζει κάτι..
Γλυτώσαμε τα αυτόφωρα και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι..
Η ουσία είναι μία..
Αρκεί να υπάρχει το χρήμα για να "βουλώνει" τις τρύπες του νόμου..
Είτε αυτό λέγεται πρόστιμο..είτε δικηγόροι..
Για μένα αυτό που έγινε δεν υποδηλώνει αυστηρότητα..
Πλήρη αυστηρότητα θα ήταν..εφόσων πλέον πιάνει ο νόμος και τιμωρεί την παράνομη ιερόδουλη με πρόστιμο..να της δοθεί το εξής δικαίωμα..
Να της "συστήσει" και να της επιτρέψει να περνάει οικειοθελώς γιατρό..
Ως γνωστόν ξέρουν όλοι ότι είναι χρονοβόρα διαδικασία μέχρι να καταθέσει τα δικαιολογητικά για να πάρει την άδεια εργασίας(χαρακτηρισμό).
Έτσι..μέχρι να συμβεί αυτό..σίγουρα εξακολουθεί να δουλεύει παράνομα..και συγχρόνως να μην εξετάζεται..
Αυτό βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία..
Τότε λοιπόν..γιατί ο νόμος κοιτάει μόνο να πάρει τα φράγκα..και τη δημόσια υγεία την γράφει στ'αρχίδια του?
Δεν σας έκανε εντύπωση?
Γι'αυτό  κι εγώ την θεωρώ "υποκρισία" αυτήν την καινούρια μόδα που βγάλανε..και τους γράφω κι εγώ στα δικά μου...!!!
Κατερινά στα στούντιο της Αθήνας όσο ξέρεις εργάζονται μόνο νόμιμες;;;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινά στα στούντιο της Αθήνας όσο ξέρεις εργάζονται μόνο νόμιμες;;;
Αυτό που ξέρω είναι..ότι οι "νόμιμες" είναι πολύ λιγότερες από τις "παράνομες"..
Εσύ είσαι "πελάτης"..
Πας να κάνεις την "δουλειά σου"
Δεν μπορείς κάθε φορά "εκεί"που πας..να περνάς από "συνέντευξη" την κοπέλα για να καθησυχάσεις την συνείδησή σου..ότι δεν θα φύγεις με παράσημο...Σωστά???
Και μήπως θα σου πει κι αλήθεια?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτό που ξέρω είναι..ότι οι "νόμιμες" είναι πολύ λιγότερες από τις "παράνομες"..
Εσύ είσαι "πελάτης"..
Πας να κάνεις την "δουλειά σου"
Δεν μπορείς κάθε φορά "εκεί"που πας..να περνάς από "συνέντευξη" την κοπέλα για να καθησυχάσεις την συνείδησή σου..ότι δεν θα φύγεις με παράσημο...Σωστά???
Και μήπως θα σου πει κι αλήθεια?
Μμμ αν το κατάλαβα σωστά ναι θα έλεγα.

Άλλωστε τίποτα δεν διασφαλίζει κ τις κοπέλες ''νόμιμες''/''παράνομες'' από τους ''πελάτες''.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μμμ αν το κατάλαβα σωστά ναι θα έλεγα.

Άλλωστε τίποτα δεν διασφαλίζει κ τις κοπέλες ''νόμιμες''/''παράνομες'' από τους ''πελάτες''.
Άστα να πάνε...μπάχαλο..
"Γάμησέ τα Πολυχρόνη που δεν γινήκαμε ευζώνοι"

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εάν την οποιαδήποτε "παράνομη" την υποχρέωναν να περνάει από εργαστηριακά και γιατρούς..τότε..
θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά να έκαναν στη "δουλειά" τους ακάπωτα και διάφορες μαλακίες τέτοιες..
Και να μην πλήρωναν μόνο ένα άλφα ποσό για πρόστιμο αν δεν είχαν εξετάσεις υγείας..αλλά να αντιμετώπιζαν και φυλάκιση άνευ εξαγοράς..
Τότε θα βλέπανε οι νταβάδες και οι διάφοροι που τις εκμεταλλεύονται..
  "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος"
Δεν γίνεται τα "εργαλεία" τους να είναι πίσω από τα κάγκελα..
Θα πεινάσουν..
Τί θα γίνουν μετά για να ζήσουν κι αυτοί?
  Νταβατζήδες?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Εάν την οποιαδήποτε "παράνομη" την υποχρέωναν να περνάει από εργαστηριακά και γιατρούς..τότε..
θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά να έκαναν στη "δουλειά" τους ακάπωτα και διάφορες μαλακίες τέτοιες..
Και να μην πλήρωναν μόνο ένα άλφα ποσό για πρόστιμο αν δεν είχαν εξετάσεις υγείας..αλλά να αντιμετώπιζαν και φυλάκιση άνευ εξαγοράς..
Τότε θα βλέπανε οι νταβάδες και οι διάφοροι που τις εκμεταλλεύονται..
  "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος"
Δεν γίνεται τα "εργαλεία" τους να είναι πίσω από τα κάγκελα..
Θα πεινάσουν..
Τί θα γίνουν μετά για να ζήσουν κι αυτοί?
  Νταβατζήδες?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ σωστή τοποθέτηση. Προσυπογράφω!

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
επιτέλους μπάς και δούμε κανα φκκ της προκοπής επιτέλους και εδώ στο ελλαδιστάν!!!!!!
αντε μπας και μπουν στη δουλεια και τιποτα ελληνιδες που τις βρισκουμε με το σταγονομετρο και πηξαμε στης αλλοδαπες ασε που ολο το χρημα το περνανε εξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom