Νέα

Αναχτηση αρχειων απο κατεστραμενη καρτα Kingston 64GB Micro

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γνωριζει κανεις πως μπορω να ανακτησω τα αρχεια μου ( βιντεο , φωτογραφιες και μουσικη ) απο κατεστραμενη καρτα Kingston 64GB Micro για κινητα τηλεφωνα. Στα καλα καθουμενα δεν μπορει ο υπολογιστης μου να την αναγνωρισει οπως επισης και το κινητο τηλεφωνο μου.

Αν μπορει καποιος να βηθησει ας το πει?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Στην εμφανιζει σαν drive στο my computer αλλα οταν πας να το ανοιξεις βγαζει σφαλμα ή τη δειχνει αδεια? Αν ειναι ετσι ανοιξε το cmd επελεξε τη και δωσε την εντολη chkdsk /f. Βοηθαει πολλες φορες!
Αν τη βαζεις κ δε γινεται τιποτα απολυτως παιζει να σου καηκε! Ελπιζω τουλαχιστον να εχεις την αποδειξη αγορας που θα ειναι κ εγγυηση για να παρεις αλλη!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Στην εμφανιζει σαν drive στο my computer αλλα οταν πας να το ανοιξεις βγαζει σφαλμα ή τη δειχνει αδεια? Αν ειναι ετσι ανοιξε το cmd επελεξε τη και δωσε την εντολη chkdsk /f. Βοηθαει πολλες φορες!
Αν τη βαζεις κ δε γινεται τιποτα απολυτως παιζει να σου καηκε! Ελπιζω τουλαχιστον να εχεις την αποδειξη αγορας που θα ειναι κ εγγυηση για να παρεις αλλη!
Ρε συ από ότι κατάλαβα στα παπάρια του η κάρτα, τα αρχεία τον ενδιαφέρουν.

Το έχω πάθει και εγώ και ότι και αν έκανα τίποτα. Μόνο έξω με 40€ είπαν ότι θα μου διαβάσουν τα αρχεία, αλλά έξω δεν δίνεται (καταλαβαίνετε γιατί).  :grin:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.650
Πόντοι
31.558
Ψάξε για προγράμματα που πράγματι επαναφέρουν αρχεία ακόμη και δια γραμμένα , όμως μέχρι ενός σημείου

Επισκέπτης
Ρε συ από ότι κατάλαβα στα παπάρια του η κάρτα, τα αρχεία τον ενδιαφέρουν.

Το έχω πάθει και εγώ και ότι και αν έκανα τίποτα. Μόνο έξω με 40€ είπαν ότι θα μου διαβάσουν τα αρχεία, αλλά έξω δεν δίνεται (καταλαβαίνετε γιατί).  :grin:

Σε περιπτωση που δεν τα καταφερω με καποιο προγραμμα που θα πρεπει να απευθυνθω σε ποιον τεχνικο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε περιπτωση που δεν τα καταφερω με καποιο προγραμμα που θα πρεπει να απευθυνθω σε ποιον τεχνικο.
αν εχεις καποιον φιλο που να τρεχει λινουξ ουμπουντου παρε την καρτα με τον ανταπτορα και πηγαινε να στην τσεκαρει αυτος

Επισκέπτης
αν εχεις καποιον φιλο που να τρεχει λινουξ ουμπουντου παρε την καρτα με τον ανταπτορα και πηγαινε να στην τσεκαρει αυτος

Δεν εχω καποιο φιλο τεχνικο για να με βοηθησει. Αλλα ειμαι προθυμος να πληρωσω τα 40 ευρω για τον τεχνικο η σε εταιρια.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ειχα ενα στικακι kingston επισης  :think: :think: :think: στα καλα καθουμενα  δεν το αναγνωριζε κανενας υπολογιστης καταφερα να το κανω φορματ και μετα με το recuva εκανα ανακτηση των αρχειων
φυσικα μετα απο αυτο το στικακι το πεταξα (πολλα παραπονα για την kingston τελευταια)

ΥΓ μην τραβατε καρτες και στικακια απο τις θυρες , πρωτα ασφαλη καταργηση!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Εχεις καποιον υποψη σου προτεινεις καποιον.

εγω σε multirama ειχα παει σκληρο δισκο εξωτερικο κρασαρισμενο από πτωση και μου τα εκανε back up όλα... 
είναι αναλογα την περιπτωση βεβαια, ελπιζω να μπορουν να κανουν κατι με την καρτα σου

Επισκέπτης
ειχα ενα στικακι kingston επισης  :think: :think: :think: στα καλα καθουμενα  δεν το αναγνωριζε κανενας υπολογιστης καταφερα να το κανω φορματ και μετα με το recuva εκανα ανακτηση των αρχειων
φυσικα μετα απο αυτο το στικακι το πεταξα (πολλα παραπονα για την kingston τελευταια)

οποτε κατεβαζω το προγραμμα recuva απο το download.com και βλεπουμε

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ξερεις κανενα προγραμμα που να κανει ανακτηση η επαναφορα αρχειων.
Αφου στην αρχη ειπες οτι ο υπολογιστης ουτε καν βλεπει την καρτα, οτι τη βαζεις κ δεν εμφανιζεται πουθενα! Πως θα ανακτησεις δεδομενα αν δε μπορεις να του πεις απο που να τα ανακτησει?
Αν παλι βλεπει την καρτα αλλα δε μπορεις να δεις τα αρχεια που εχεις μεσα καλο κ ευκολο προγραμμα για ανακτηση δεδομενων ειναι αυτο εδω:
www.easeus.com/]http://www.easeus.com/[/url]

Palouki4V

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Φίλε μου αν το USB Drive δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή η στην διαχείριση συσκευών των Windows μην ταλαιπωρήσαι τσάμπα στείλτε το Drive η στην tictac.gr η systemsolution.com.gr να ξεμπερδεύεις. Κόστος να υπολογίζεις από κανα 50αρικο και πάνω.

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για δες μήπως βρεις το Data Recovery σπασμένο; κανει δουλειτσα

Stories