Παιδες, αν τα εχεις με μια γκομενα που δεν θες κατι σοβαρο μαζι τις και 'πιασει' παιδι, τι κανεις τοτε?Εκτρωση ή στεφανι?Εγω δεν ειμαι τις εκτρωσης επιδει μου φαινεται σα να αφαιρω μια ζωη, ασε που παιζει η γυναικα να μην ξανακανει παιδια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αν τύχει το άτυχο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Aleksakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παιδες, αν τα εχεις με μια γκομενα που δεν θες κατι σοβαρο μαζι τις και 'πιασει' παιδι, τι κανεις τοτε?Εκτρωση ή στεφανι?Εγω δεν ειμαι τις εκτρωσης επιδει μου φαινεται σα να αφαιρω μια ζωη, ασε που παιζει η γυναικα να μην ξανακανει παιδια!
Ε αφου δεν εισαι υπερ του να αφαιρεσεις μιας ξενη ζωη, αφαιρεσε τη δικια σου με το να φορτωθεις μια γκομενα που δεν γουσταρεις για μια ζωη.
Υποψιν πιο φτηνα αγοραζεις στις μερες μας σπιτι παρα κρεμες μπειμπιλινο και μπιμπερο
Αυτό λέω όταν είμαστε μικροί κάνουμε και λάθη, αλλά υπάρχουν και πάντα τα ατυχήματα έτσι. Σε μια παλιά περίπτωση δικιά μου, όταν ήμουνα 19, όχι οτι έγινε κάτι τελικά, αλλά όταν είχε μείνει μέσα της το προφυλακτικό, και μετά είχε καθυστέρηση για κάμποσο καιρό έιχα ήδη ετοιμάσει 100.000 δρχ για παν ενδεχόμενο...... :S
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση καταστρέφονται πολλοί άνθρωποι....
Eγώ θα έβγαζα εισητήρια για εξωτερικό πάντως...Αυτό λέω όταν είμαστε μικροί κάνουμε και λάθη, αλλά υπάρχουν και πάντα τα ατυχήματα έτσι. Σε μια παλιά περίπτωση δικιά μου, όταν ήμουνα 19, όχι οτι έγινε κάτι τελικά, αλλά όταν είχε μείνει μέσα της το προφυλακτικό, και μετά είχε καθυστέρηση για κάμποσο καιρό έιχα ήδη ετοιμάσει 100.000 δρχ για παν ενδεχόμενο...... :S
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ε αφου δεν εισαι υπερ του να αφαιρεσεις μιας ξενη ζωη, αφαιρεσε τη δικια σου με το να φορτωθεις μια γκομενα που δεν γουσταρεις για μια ζωη.
Υποψιν πιο φτηνα αγοραζεις στις μερες μας σπιτι παρα κρεμες μπειμπιλινο και μπιμπερο
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Μεγάλε δεν είναι το ίδιο! Την δικιά σου ζωή την κουμαντάρεις ΕΣΥ και για το τι κάνεις με τον πούτσο σου είναι δική σου επιλογή - Με λίγα λόγια: Ας πρόσεχες! (Εκτός και αν δεν ξέρεις πως γεννιούνται τα παιδιά ).Ε αφου δεν εισαι υπερ του να αφαιρεσεις μιας ξενη ζωη, αφαιρεσε τη δικια σου...
Είτε εσύ είτε η κοπέλλα ΦΤΑΙΣ! Δεν είναι πάντα σίγουρο ποιος - μάλλον και οι δύο.
Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ένα αγέννητο παιδί .
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
δεν υπάρχει μόνο το στεφάνι αλλά και η αναγνώριση του παιδιού νέτα σκέτα
Στην Ελλάδα ζεις μεγάλε.Αν πει η γκόμενα στους δικούς της ότι θα γεννήσει ένα παιδί,χωρίς πατέρα,απλώς με την αναγνώριση του,θα την πετάξουν με τις κλωτσιές από το σπίτι.Η Ελληνική κοινωνία δεν είναι ανεκτική σε τέτοιες περιπτώσεις.Απλώς είναι να μην μπλέξεις.Προφυλακτικό,αντισυλληπτικά,είναι στην υπηρεσία του ασφαλούς σεξ για εγκυμοσύνη.
Ειλικρινά θα ήθελα να σε σχολιάσω και να σε στολίσω αλλά είμαι σε δύσκολη θέση, απλά σε λυπάμαι. Να έρθω στο προκείμενο.....ο τίτλος του θέματος, ατυχεστατος! Τι πάει να πει "το άτυχο"???? Είναι ατυχία να έρθει στη ζωή σου ένα παιδάκι να σε γεμίσει σαν άνθρωπο?? Τότε αν δεν το θες βάλε μια γαμημένη καπότα και το πιπίνι που γαμάς ας προσέξει και αυτή. Η ανευθυνότητα μερικών είναι η μόνη ατυχία σε αυτή η ζωή. Μιλάω σαν πατέρας 2 κορών 1 και 4 χρονών. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα να τα βλέπεις να υπάρχουν...........τώρα αν ο φίλος παραπάνω και οι ομοϊδεάτες του θέλουν να αγοράζουν σπίτια........άντε βρε ατιμούλικα ανοίξτε και κάνα real estate...........
Μόνο στην πρακτική πλευρά του θέματος μπορώ μα αναφερθώ, όχι στην ηθική.
Αν υπάρχει ταύτιση απόψεων όσον αφορά την έκτρωση, απευθυνθείτε σε κάποιο νοσοκομείο της προκοπής, δημόσιο ή ιδιωτικό και αποφύγετε ανυπόληπτες κλινικές.
Μόνο σε νοσοκομείο μπορούν να αντιμετωπισθούν οι επιπλοκές που τυχόν θα προκύψουν.
Η κατάσταση δεν σηκώνει "χαβαλέ", ψευτοντροπές ή υπαναχωρήσεις αλλά αντιμετώπιση με τη δέουσα σοβαρότητα.
Αν υπάρχει ταύτιση απόψεων όσον αφορά την έκτρωση, απευθυνθείτε σε κάποιο νοσοκομείο της προκοπής, δημόσιο ή ιδιωτικό και αποφύγετε ανυπόληπτες κλινικές.
Μόνο σε νοσοκομείο μπορούν να αντιμετωπισθούν οι επιπλοκές που τυχόν θα προκύψουν.
Η κατάσταση δεν σηκώνει "χαβαλέ", ψευτοντροπές ή υπαναχωρήσεις αλλά αντιμετώπιση με τη δέουσα σοβαρότητα.
MOUSIGETIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε να το παρεις το κοριτσι
Και εμεις τα ρεμαλια κουμπαροι.
Ναι ναι!Γουσταρω!Οχι παιδια και εγω δεν ειμαι τις εκτρωσης και οταν λεω ατυχο δεν εννοω σε καμια περιπτωση οτι τα παιδια ειναι κατι ατυχο!Τοτε θα ημουν ατυχος και εγω που γεννηθηκα!Απλα λεω οτι ειναι κατι το οποιο δεν θελεις να σου συμβει σε νεαρη ηλικια!
μπάμπης(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε ούτε να το συζητάς: έκτρωση και πάλι έκτρωση. Εγώ την έπαθα έτσι στο στρατό, ήρθε η γκόμενα να με βρεί κι είχα να γαμήσω μέρες κι δε σκέφτηα ούτε προφυλακτικά ούτε τίποτα και έμεινε αμέσως έγκυος, ευτυχώς κι εκείνη είχε την ίδια άποψη κι έκανε αμέσως έκτρωση. μετά χρόνια μου ξανασυνεβη μια φορά με άλλη γκόμενα αν και τραβήχτηκα έγκαιρα (φαίνεται μου έφυγαν λίγα φλόκια μέσα) και πάλι έκτρωση...δε γουστάρω φίλε παιδιά εγώ, αν ήτανθα είχα παντρευτεί προ πολλού...πάντα βάζω προφυλακτικό κι επειδή την έχω πάθει προσέχω πολύ κι αν δε βάλω, γαμάω και χύνω στην πίσω τρύπα
vizolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλητερα να μην τυχει το κακο
Επισκέπτης
για να πιασει παιδι πρεπει να μη φορεσεις καποτα,τωρα αν τη γαμησεις χωρις και πιασει παιδι στα 20 ας πουμε η στα 17 ε εκτρωση κατευθειαν,τι φταιει η κοπελα αν εσυ δεν προσεχες το καβλι σου.αν ειναι μεγαλυτερη ισχυει το ιδιο αλλα εξαρταται τον αντρα φιλε,αμα δε θες σοβαρο μαζι της φορα μια καποτα κι εσυ η αμα δε θες προσεχε καλυτερα που ριχνεις τα φλοκια...καμμια ζωη δε σκοτωνεις,αμα την κανει αμεσως την εκτρωση δεν εχει σχηματιστει καν το εμβρυο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις