Νέα

αν πτωχευσουμε ποσο νομιζετε οτι θα κοστιζει ενα γαμησι σε δραχμες στα bourdela?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πρώτη και τελευταία μου φορά σε μπουρδέλο στην Ελλάδα, Φυλής, ένα σύντομο σμίξιμο σαν αυτά που περιγράφετε εδώ, σύντομο, εγώ δεν έβγαλα καν το μπουφάν μου, εκείνη συμπαθητική, στο ερώτημα αν είμαι μέσα της (λόγω μικρού μεθυσιού δεν είχα και την καλύτερη επίγνωση των πραγμάτων) μου απάντησε συγκαταβατικά "ναι, μέσα είσαι".

Ήμουν ένας ταπεινός νεοσσύλεκτος διαβιβαστής του ΚΕΔΒ στο Χαιδάρι, κι ήταν φθινόπωρο του 95, μεταξύ Σεπτέμβρη και Δεκέμβρη.

Νομίζω πλήρωσα 5.000 δραχμές. Ή 3.000; Δηλαδή κάτι μεταξύ 8 και 14 €.

Έτσι για να έχουμε έναν μπούσουλα.
Στα 2.500 με 3.000 επαιζε η τιμη τοτε....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν νομιζω να εχει και μεγαλη σημασια ποσο θα κοστιζει , σε Ευρω ισως 2-3
τοσο θα ειναι και το μεροκαματο του καθενος ομως , οποτε , οσα δινεις σημερα θα δινεις και τοτε πανω κατω
φυσικα οι γκομενες θα πανε σε αλλες χωρες , για να πηδιουνται με 30 - 40 - 50 και παλι
αυτες που θα κατσουν να πηδιουνται για 2-3 γιουρο θα ειναι οι αδερφες - ξαδερφες μας ισως
πολλες εξ αυτον δε θα βλεπονται μαλλον ... :rolleyes:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
σε περιπτωση που χρεωκοπησουμε ποσο πιστευετε οτι θα πληρωνουμε σε δραχμες για να γαμησουμε στα μπουρδελα με βαση τα νεα δεδομενα πλεον? ξεκιναω απο τα μπουρδελα παιρνοντας τα ως μοναδα μετρησης διοτι αν πιασουμε τα στουντιο κωλ γκερλς και σιτιτουριστριες καηκαμε :S
εξαρταται τι θεσ να γκαμισεισ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom