ακριβωςΦίλε μου εσύ απλά αναφέρεις περιπτώσεις που είναι ήδη ζευγάρια. Εμείς λέμε για μπάκουρες-ελεύθερους. Δεν πιστεύω ότι οι δικές μας λόγω κρίσης θα κάνουν σχέσεις ευκολότερα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αν πτωχευσουμε ποσο νομιζετε οτι θα κοστιζει ενα γαμησι σε δραχμες στα bourdela?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οχι φιλε το συμφερον (για αυτες) συμφερονη ιστορια δειχνει πως οι Ελληνες στις δυσκολες στιγμες γινονται ενα...μπορει να μην υπαρχουν γαμοι με τα σημερινα δεδομενα (νεοπλουτισμου και επιδειξιας) αλλα ζευγαρια θα ενωνονται να αντιμετωπισουν τις δυσκολιες της ζωης...η συνεχεια γνωστη...
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οχι φιλε το συμφερον (για αυτες) συμφερον
+1000 ;)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Θα ροζιασει τα χερια του!κατσε ρε μαν οποιος δεν εχει γυναικα?
ο καλχας εισαι?Θα ροζιασει τα χερια του!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σύμφωνα με την αγορά τώρα 1 ευρο = 1530 δρχ
αρα
20 ευρο = 30600
αλλά μέχρι τότε μπορεί να αυξήσει
Φιλαράκι στην Ελλάδα είμαστε κάνε και μια στρογγυλοποίηση προς τα πάνω ~40.000
Επισκέπτης
Άμα γυρίσουμε στη δρχ,τα μπουρδέλα θα γίνουν σαν τα σίτυ τουρ.
Με λίγα λόγια είδος πολυτελείας....
Οπότε και οι μη πουτάνες με το που θα βλέπουν κολωκοτρώνη θα σας κάθονται πλέον
Με λίγα λόγια είδος πολυτελείας....
Οπότε και οι μη πουτάνες με το που θα βλέπουν κολωκοτρώνη θα σας κάθονται πλέον
male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
Το μεγάλο πρόβλημα θεωρώ ότι δεν ειναι μόνο οι τιμές αλλά και οι υπηρεσίες
Θέλω να πω ότι παλιά όπως θυμούνται οι παλαιότεροι , μπαίναμε σε ένα μπουρδέλο , σε ελάχιστο χρόνο , με την πουτάνα ( ελληνίδα συνήθως ) να βιάζεται , να λέει μη εδώ , μη εκεί....
Μάθαμε σε πολύ καλύτερες υπηρεσίες , για να μην πω για ειδικά προγράμματα , σαδομαζοχιστικα που αρέσουν σε εμένα κλπ .
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα είναι το χειρότερο . Θα επιστρέψουμε στα παλιά
Θέλω να πω ότι παλιά όπως θυμούνται οι παλαιότεροι , μπαίναμε σε ένα μπουρδέλο , σε ελάχιστο χρόνο , με την πουτάνα ( ελληνίδα συνήθως ) να βιάζεται , να λέει μη εδώ , μη εκεί....
Μάθαμε σε πολύ καλύτερες υπηρεσίες , για να μην πω για ειδικά προγράμματα , σαδομαζοχιστικα που αρέσουν σε εμένα κλπ .
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ποιος θα σε δερνει τωρα? :- :- :-Το μεγάλο πρόβλημα θεωρώ ότι δεν ειναι μόνο οι τιμές αλλά και οι υπηρεσίες
Επισκέπτης
Το μεγάλο πρόβλημα θεωρώ ότι δεν ειναι μόνο οι τιμές αλλά και οι υπηρεσίες
Ε σιγά...αυτό δεν είναι δύσκολο.....αν έχεις κάτι παραπάνω και της δώσεις,θα τις πεις να σε πλακώσει στις κλωτσιές....γιατί να μη δεχθεί;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
2 στρέμματα, ποτιστικά.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρε αβραμη τι γινεται πολυ αντριλα βγαζεις τελευταιαΕ σιγά...αυτό δεν είναι δύσκολο.....αν έχεις κάτι παραπάνω και της δώσεις,θα τις πεις να σε πλακώσει στις κλωτσιές....γιατί να μη δεχθεί;
Επισκέπτης
ρε αβραμη τι γινεται πολυ αντριλα βγαζεις τελευταια
Έχω αφήσει κοτσίδα,γι'αυτό
male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
ποιος θα σε δερνει τωρα? :- :- :-
Εντάξει εσένα που είσαι άντρας και δεν σε δέρνουν ποιός θα σου κάνει φούλ πρόγραμμα ;
θα δίνεις δραχμές για 8-9 λεπτά και μετά το πούλο
Επισκέπτης
Εντάξει εσένα που είσαι άντρας και δεν σε δέρνουν ποιός θα σου κάνει φούλ πρόγραμμα ;
θα δίνεις δραχμές για 8-9 λεπτά και μετά το πούλο
Φουλ πρόγραμμα ούτε τραπεζίτης,αν γυρίσουμε σε δρχ
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Πρώτη και τελευταία μου φορά σε μπουρδέλο στην Ελλάδα, Φυλής, ένα σύντομο σμίξιμο σαν αυτά που περιγράφετε εδώ, σύντομο, εγώ δεν έβγαλα καν το μπουφάν μου, εκείνη συμπαθητική, στο ερώτημα αν είμαι μέσα της (λόγω μικρού μεθυσιού δεν είχα και την καλύτερη επίγνωση των πραγμάτων) μου απάντησε συγκαταβατικά "ναι, μέσα είσαι".
Ήμουν ένας ταπεινός νεοσσύλεκτος διαβιβαστής του ΚΕΔΒ στο Χαιδάρι, κι ήταν φθινόπωρο του 95, μεταξύ Σεπτέμβρη και Δεκέμβρη.
Νομίζω πλήρωσα 5.000 δραχμές. Ή 3.000; Δηλαδή κάτι μεταξύ 8 και 14 €.
Έτσι για να έχουμε έναν μπούσουλα.
Ήμουν ένας ταπεινός νεοσσύλεκτος διαβιβαστής του ΚΕΔΒ στο Χαιδάρι, κι ήταν φθινόπωρο του 95, μεταξύ Σεπτέμβρη και Δεκέμβρη.
Νομίζω πλήρωσα 5.000 δραχμές. Ή 3.000; Δηλαδή κάτι μεταξύ 8 και 14 €.
Έτσι για να έχουμε έναν μπούσουλα.
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Αντιθετα τοτε θα κυκλοφορουν συνεχεια με αυτα!!!Το υφασμα θα κοστιζει πολυ βλεπεις...Αν πτωχεύσουμε μάγκες, οι δικές μας δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ΚΑΝ με μινι στους δρόμους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K