You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αν μεταναστεύατε που θα πηγαίνατε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 150
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
και ολες αυτες που μενουν στην αθηνα η σε αλλες μεγαλες πολεις την περνανε ζωη και κοτα νομιζεις?Και ποια θα σε ακολουθήσει στο χωριό ρε φίλε καμιά…
Μόνο σου στο χωριό θα αρχίσεις τις κτηνοβασίες και από την βαρεμάρα θα αρχήσεις να πηδάς κατσίκες….
Καλύτερα πάνε γίνε καλόγερος στην Μονή Βατοπεδίου παρά σε χωριό τρεις και ο κούκος να φας και πέσιμο από λαθρομετανάστες….
κατσε να δουλευεις για 500ευρω το μηνα,και να γαμιεσε για ενα ποτο με το καθε μαλακα.
Ρωσσια; η καλύτερη δουλεία θα έκανες!εγω θα πηγαινα ρωσσια μετα τις συστασεις του φιλου μας πορνομεταναστη για αυτην!
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυστραλια γνωστος μηχανικος εφαγε πορτα
δεν προχωρησε το θεμα βιζα προς το παρον τουλαχιστον
σιγουρος μαν?μηπως σε ταισε φιδι?ηταν ελληνοαραβας αυτος?
pattakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Στη θεωρια πολες θα σε ακολυθησουν στο χωριο στη πραξη ομως ελαχιστες.Στο χωριο φιλε σονια αισθανεσαι και εισαι πιο ασφαλεις απο τη χαβουζα,οι μεταναστες ειναι μετρημενοι πλεον και τους ξερουν ολοι.Το τραγικο παντως της επαρχιας ειναι η νοοτροπια των γυναικων,για να γαμησεις σε χωριο πρεπει να ματωσεις.Και ποια θα σε ακολουθήσει στο χωριό ρε φίλε καμιά…
Μόνο σου στο χωριό θα αρχίσεις τις κτηνοβασίες και από την βαρεμάρα θα αρχήσεις να πηδάς κατσίκες….
Καλύτερα πάνε γίνε καλόγερος στην Μονή Βατοπεδίου παρά σε χωριό τρεις και ο κούκος να φας και πέσιμο από λαθρομετανάστες….
Επισκέπτης
στα χωρια εχεις την δυνατοτητα να καλιεργησεις και το φυτα της αρεσκεια σου
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Η οικογενεια μου ασχολειται με το εμποριο,οπως και εγω ως πριν 3 χρονια.Πριν 5 χρονια εβλεπα πως παει η κατασταση και διοριστικα στο μπουρδελο(δημοσιο).Πριν 3 χρονια εκανα τα χαρτια μου για μεταθεση στην ιδιαιτερη πατριδα μου(κινηση που ολοι τη βλεπανε σαν πισωγυρισμα),το εκανα και ειμαι περηφανος γι'αυτο.Τωρα εχω τη θεσουλα μου στο δημοσιο παραλληλα ερχομαι καθε δυο βδομαδες στη χαβουζα(Αθηνα)για να βοηθησω τους δικους μου οσο μπορω στη δουλεια,αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι πηρα ενα κτηματακι και το εκανα μια πανεμορφη φαρμα.Ο ελευθερος χρονος στην επαρχια ειναι απεριοριστος.ορεξη για δουλεια να εχεις και μπορεις να κανεις θαυματα.
ενταξει
με σταθερο μισθο θα πηγαινα κ εγω χωριο
εαν δεν παιζει μισθος ειναι το θεμα τι κανεις
Επισκέπτης
στα χωρια εχεις την δυνατοτητα να καλιεργησεις και το φυτα της αρεσκεια σου
Αυτο ηταν ενας σημαντικος παραγοντας για την επιστροφη μου στο χωριο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ζεις καλλιεργώντας φυτα?Αυτο ηταν ενας σημαντικος παραγοντας για την επιστροφη μου στο χωριο.
Επισκέπτης
ζεις καλλιεργώντας φυτα?
Ναι. Σημερα εφαγα κατι μελιτζανες ψητες με σκορδακι που τις ειχα μαζεψει απο τον κηπο μου
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καλα ξηγηθηκες.Ναι. Σημερα εφαγα κατι μελιτζανες ψητες με σκορδακι που τις ειχα μαζεψει απο τον κηπο μου
καμια μπυρα ηπιες?
Επισκέπτης
καλα ξηγηθηκες.
καμια μπυρα ηπιες?
Οχι. Σε λιγο που θα σχολασω και θα παω χωριο. Θ΄αραξω με τους υπολοιπους αρκουδιαραιους στην πλατεια κατω απο τα πλατανια να δουμε euro και ολο και καμια μπυρα θα πιουμε.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οχι ηπιε Τσιπουρο σπιτικο απο τ'αμπελια του και καπνισε ενα τριφιλο απο τα δεντρακια του!Αυτο που ειπατε οτι μπορεις να καλιεργεις οτι φυτο θελεις εχει πολλα υπονοουμενα Εγω δεν καπνιζω με ενδιαφερουν τα Μπουρδελακια.Στα χωρια δεν εχει μπουρδελακια οποτε δεν εχω τιποτα να κανω εκει.Και γενικα εχω συνηθισει στις μεγαλες πολεις και θελω την ανεση μου.Αυτο που μου αρεσει στη Ρωσσια εκτος απο της Ντισκο που πηγαινω τα βραδια ειναι και τα 24ωρα πολυκαταστηματα.Μπορω στις 2 η ωρα το πρω'ι' να παω με την ησυχια μου να κανω τα ψωνια μου.Εδω εχω ολες της ανεσεις μουκαλα ξηγηθηκες.
καμια μπυρα ηπιες?
Συνημμένα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ναι. Σημερα εφαγα κατι μελιτζανες ψητες με σκορδακι που τις ειχα μαζεψει απο τον κηπο μου
el gato volador
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Η ανεργια ειναι το υπ αριθμο ενα προβλημα σχεδον σε ολες τις ανεπτυγμενες χωρες,αν ημουνα στην θεση των παιδιων στην Ελλαδα σημερα θα εφευγα για καποια χωρα της Λ.Αμερικης η της Αφρικης η ακομα και Φιλλιπινες η Ταιβαν, τα λεφτα βγαινουν εκει που υπαρχει φτωχεια ειδατε εσεις κανενα μεγαλο επιχειρηματια ελληνα μεταναστη στην Γερμανια?
για Ρωσια δεν ξερω, η Μοσχα μου φανηκε πολυ ακριβη σαν πολη αν ομως εχεις γνωστο εκει σιγουρα μπορεις να μπεις σε κυκλωματα με καλες προοπτικες,η Βουλγαρια αντιθετα μου φανηκε να δινει μεγαλυτερες ευκαιριες να κανει καποιος δουλειες και το κοστος ζωης ειναι πολυ χαμηλο.
Μιλαω παντα για κλαποιον που φευγει με σκοπο να κανει καποιαν δουλεια, οποισ φευγει απο ελλαδα για να παει εργατης κατ εμε καλλυτερα να μεινει στην Ελλαδα.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν βλεπετε λιγο και το θεμα δουλειας στα καραβια,κρουαζιεροπλοια κλπ
Καπου ειδα οτι η Ελλαδα εισαγει το 90% του βοδινου που καταναλωνει απο αλλες ευρωπαικες χωρες, τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να ξεκινησει καποιος εκει βουστασιο η υπαρχουν απαγορευσεις λογω Ε.Ε?
για Ρωσια δεν ξερω, η Μοσχα μου φανηκε πολυ ακριβη σαν πολη αν ομως εχεις γνωστο εκει σιγουρα μπορεις να μπεις σε κυκλωματα με καλες προοπτικες,η Βουλγαρια αντιθετα μου φανηκε να δινει μεγαλυτερες ευκαιριες να κανει καποιος δουλειες και το κοστος ζωης ειναι πολυ χαμηλο.
Μιλαω παντα για κλαποιον που φευγει με σκοπο να κανει καποιαν δουλεια, οποισ φευγει απο ελλαδα για να παει εργατης κατ εμε καλλυτερα να μεινει στην Ελλαδα.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν βλεπετε λιγο και το θεμα δουλειας στα καραβια,κρουαζιεροπλοια κλπ
Καπου ειδα οτι η Ελλαδα εισαγει το 90% του βοδινου που καταναλωνει απο αλλες ευρωπαικες χωρες, τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να ξεκινησει καποιος εκει βουστασιο η υπαρχουν απαγορευσεις λογω Ε.Ε?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι περισσοτεροι που σκεφτονται να μεταναστευσουν καπου δε νομιζω οτι εχουν λεφτα για να κανουν καποια επιχειρηση.Και δεν σκεφτονται να πανε καπου απο καλοζω'ι'α Τωρα αν καποιος εχει καποια λεφτα και δεν θελει να δουλευει και θελει μονο να ας ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ οπως εκανα κ'εγω η Ελλαδα για καποιον που θελει να σιγουρα δεν ειναι το καταληλο μερος ακομα και παρα πολλα λεφτα να εχει κανειςΗ ανεργια ειναι το υπ αριθμο ενα προβλημα σχεδον σε ολες τις ανεπτυγμενες χωρες,αν ημουνα στην θεση των παιδιων στην Ελλαδα σημερα θα εφευγα για καποια χωρα της Λ.Αμερικης η της Αφρικης η ακομα και Φιλλιπινες η Ταιβαν, τα λεφτα βγαινουν εκει που υπαρχει φτωχεια ειδατε εσεις κανενα μεγαλο επιχειρηματια ελληνα μεταναστη στην Γερμανια?
για Ρωσια δεν ξερω, η Μοσχα μου φανηκε πολυ ακριβη σαν πολη αν ομως εχεις γνωστο εκει σιγουρα μπορεις να μπεις σε κυκλωματα με καλες προοπτικες,η Βουλγαρια αντιθετα μου γανηκε να δινει μεγαλυτερεσ ευκαιριες να κανει καποιος δουλειες και το κοστος ζωης ειναι πολυ χαμηλο.
el gato volador
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Οταν μιλαμε για επιχειρηση αγαπητε δεν εννοουμε να φτιαξεις την COCA-COLA, ενα μπακαλικο ομως μπορεις να το ανοιξεις ακομα και με λιγα λεφτα σε χωρα της Λ.Αμερικης η της Αφρικης.η εκλησσια βοηθαει σε καθε περιπτωση οποιον παει και της ζητησει βοηθεια, του βρισκει στεγη και δουλεια, μετα με οικονομιες ολα γινωνται.το θεμα ειναι να παρεις την αποφαση και να φυγεις, αμα ελθεις εδω δεν θα σε αφησουμε στον δρομο να κοιμασαι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καταρχην θελω παντα να πιστευω οτι οποιος γραφει οτι μενει καπου μονιμα ειναι αληθεια και ξερει σχετικα με το αντικημενο.Αν διαβασες το σα'ι'τ της Μολδαβιας οι περισσοτεροι εκει μεσα ηταν ασχετοι δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα και δεν εμεναν καν εκει.θα ηθελα να σε παρακαλεσω αφου μενεις Παναμα μονιμα να γραψεις πληροφωριες σχετικα με τη ζωη στον Παναμα και γενικα στη Λατινικη Αμερικη(Κατι παρομοιο εχω κανει εγω για τη Ρωσσια )αν μπορεις να μας γραψεις πληροφωριες σχετικα με τα Μπουρδελακια του Παναμα?Θα σου ειμαι ευγνωμων (ποσο κοστιζουν,για ποση ωρα? κλπ) .Ειχα καποια επικοινωνια με τον αλλα εχει αλλα ενδιαφεροντα και ειναι εναντιον των Μπουρδελιαριδων!Για μενα ειναι κατι το περιεργο !Βεβαια ο καθενας οπως την βρισκει.....Οταν μιλαμε για επιχειρηση αγαπητε δεν εννοουμε να φτιαξεις την COCA-COLA, ενα μπακαλικο ομως μπορεις να το ανοιξεις ακομα και με λιγα λεφτα σε χωρα της Λ.Αμερικης η της Αφρικης.η εκλησσια βοηθαει σε καθε περιπτωση οποιον παει και της ζητησει βοηθεια, του βρισκει στεγη και δουλεια, μετα με οικονομιες ολα γινωνται.το θεμα ειναι να παρεις την αποφαση και να φυγεις, αμα ελθεις εδω δεν θα σε αφησουμε στον δρομο να κοιμασαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 0