You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αν η Ελλάδα έμπαινε σε πόλεμο με κάποια χώρα θα πολεμούσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.638
- Πόντοι
- 456
στην αρχή θα τα έγραφα στα αρχίδια μου, θα άφηνα να καθαρίσουν, στουρνάρα, σαμαρά, βούτση, θάνου κλπ, και μετά
[size=30pt]
θα τους γαμούσα τη μάνα [/size] ανεξαρτήτου χώρας
[size=30pt]
θα τους γαμούσα τη μάνα [/size] ανεξαρτήτου χώρας
karadeniz111
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πιστευω οτι τα δυο τριτα του ελληνικου λαου θα πολεμουσαν(για την ελλαδα φυσικα για την πατριδα και οχι για το καθεσως το πολιτευμα και τα προσωπα-ψευτοτσιπρα κουλι κ.λ.π)δηλαδη γυρω στο 65%
το αλλο εν τριτο ειναι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μισελληνες συνηδειτοι προδοτες που οχι μονο δεν θα πολεμησουν υπερ της ελλαδας αλλα θα πολεμησουν μαζι με τουρκους αλβανους βουλγαροσκοπιανους ισλαμιστες και αλλους εισβολεις ταξικους αδερφους τους ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ελλαδας.
το λενε πλεον ξεκαθαρα και ευθεως τα κτηνη διαβαστε το ολο και φριξτε!
το αλλο εν τριτο ειναι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μισελληνες συνηδειτοι προδοτες που οχι μονο δεν θα πολεμησουν υπερ της ελλαδας αλλα θα πολεμησουν μαζι με τουρκους αλβανους βουλγαροσκοπιανους ισλαμιστες και αλλους εισβολεις ταξικους αδερφους τους ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ελλαδας.
το λενε πλεον ξεκαθαρα και ευθεως τα κτηνη διαβαστε το ολο και φριξτε!
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Ολοι οσοι πολεμαμε,γενικα στη ζωη,πολεμαμε για τα ιδανικα μας για τη προοδο τη δικια μας και της οικογενειας μας.Καπου εδω <μπαινει> και η Πατριδα και αυτα που μαθαμε απο τους δικους μας για συγγενεις μας που χαθηκαν ή ξεριζώθηκαν .Σε περιπτωση επιστρατευσης με εχουν σε εγκαταστασεις οι οποιες αποτελουν στοχο για τον οποιο εχθρο,Θα ειμαι εκει γιατι θελω και πρεπει να βοηθησω.Στη ζωη πρεπει να βαζουμε πανω απο ολα τις αξιες μας.Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε αλλα και ποτε δεν θα ειναι περιφανη για αυτον .
peosporos07
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
εγω απο το εξωτερικο που ειμαι θας σας έστελνα θετικες σκεψεις
Έτσι.
Να γίνει και ψηφοφορία: Θα επιστρέφατε να πολεμήσετε ή όχι;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ουτε λεφτα δε θα εστελνες για τη φανελα του στρατιωτη; Να σημειωθει οτι πριν απο εναν αιωνα ομογενεις εξ Αμερικης επεστρεφαν καραβιες ολακερες για να συνδραμουν στους εθνικους αγωνες.εγω απο το εξωτερικο που ειμαι θας σας έστελνα θετικες σκεψεις
mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
φυσικα!!!
slr722
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ναι μονο που εγω ετρεχα να φυγω απο την πατριδα πριν 6 χρονιαΟυτε λεφτα δε θα εστελνες για τη φανελα του στρατιωτη; Να σημειωθει οτι πριν απο εναν αιωνα ομογενεις εξ Αμερικης επεστρεφαν καραβιες ολακερες για να συνδραμουν στους εθνικους αγωνες.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Δεν ακους τι λενε πολλοι και εδω και αλλου; Θα γινει πολεμος, θα κηρυχθει επιστρατευση και μερικοι νομιζουν οτι θα τους ρωτησουν κιολας; -θελεις να πας στη μοναδα που σου γραφει το χαρτι; -Οχι, λεω να παω για καφε καλυτερα και βολτα στο Μοναστηρακι. -Ε,αμα ειναι ετσι, αστο, θα πουμε σε κανεναν αλλον, πηγαινε τη βολτα σου.To ερωτημα παντως ειναι λιγο περιεργο. Δηλαδη εχουμε και επιλογη να μην πολεμησουμε? Ειναι σαν να τιθεται ερωτημα "Αν σκοτωσεις καποιον δεχεσαι να πας φυλακη?"
Και ολα καλα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Μαλλον δεν εχουν υποψη τους οτι η ποινη εν καιρω πολεμου για την ανυποταξια ειναι ο τουφεκισμος. Νομιζουν οτι θα φανε καμια ποινη με αναστολη ή θα πανε φυλακη ενα-δυο χρονια και θα παιρνουν και αδειες για να παρακολουθουν κανενα ΤΕΙ ανθοκομικης. Τσου.Δεν ακους τι λενε πολλοι και εδω και αλλου; Θα γινει πολεμος, θα κηρυχθει επιστρατευση και μερικοι νομιζουν οτι θα τους ρωτησουν κιολας; -θελεις να πας στη μοναδα που σου γραφει το χαρτι; -Οχι, λεω να παω για καφε καλυτερα και βολτα στο Μοναστηρακι. -Ε,αμα ειναι ετσι, αστο, θα πουμε σε κανεναν αλλον, πηγαινε τη βολτα σου.
Και ολα καλα.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Όπως τα λέει ο δικηγόρος είναι. Οπότε το όλο ερώτημα είναι άκυρο. Και με την ευκαιρία: ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
xxxa1a2b3c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 274
- Πόντοι
- 281
Ναι, τα αεροπλάνα θα περιμένουν 1-2 εκατομύρια έξυπνους που θέλουν να φύγουν (ή κάνουν χαβαλέ οτι θέλουν να φύγουν).
Να παρατήσουν τα πάντα πίσω τους και να επιστρέψουν μετά απο 1 εβδομάδα και να τα βρουν στην θέση τους, άθηκτα.
Και να πάνε για ποτό το στο galaxy. Business as usual
Φαίνεται οτι εκτός απο το φιλότιμο ξεχάσαμε και το καθήκον σε αυτή την χώρα
Να παρατήσουν τα πάντα πίσω τους και να επιστρέψουν μετά απο 1 εβδομάδα και να τα βρουν στην θέση τους, άθηκτα.
Και να πάνε για ποτό το στο galaxy. Business as usual
Φαίνεται οτι εκτός απο το φιλότιμο ξεχάσαμε και το καθήκον σε αυτή την χώρα
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Νομικά σίγουρα δεν υπάρχει επιλογή, είναι υποχρέωση να πολεμήσουμε όσοι είμαστε ΈλληνεςTo ερωτημα παντως ειναι λιγο περιεργο. Δηλαδη εχουμε και επιλογη να μην πολεμησουμε? Ειναι σαν να τιθεται ερωτημα "Αν σκοτωσεις καποιον δεχεσαι να πας φυλακη?"
Από την άλλη όμως τόσοι και τόσοι νόμοι παραβιάζονται, αρά πού το περίεργο να καταπατήσει κάποιος και αυτόν τον νόμο?
Μην το βλέπετε αμιγως νομικά το ζήτημα
Και άλλα πράγματα είναι παράνομα αλλά μια χαρά γίνονται
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Θα ηθελα να μου εξηγησεις παντως και τον τροπο που "γινονται". Γιατι εγω δεν ξερω κανεναν. Κηρυσσεται αυριο πολεμος ας πουμε. Και δεν θελεις να πας. Πώς το εχεις ακριβως στο μυαλο σου δηλαδη? Οτι καθεσαι σπιτι και κρυβεσαι στη ντουλαπα?Νομικά σίγουρα δεν υπάρχει επιλογή, είναι υποχρέωση να πολεμήσουμε όσοι είμαστε Έλληνες
Από την άλλη όμως τόσοι και τόσοι νόμοι παραβιάζονται, αρά πού το περίεργο να καταπατήσει κάποιος και αυτόν τον νόμο?
Μην το βλέπετε αμιγως νομικά το ζήτημα
Και άλλα πράγματα είναι παράνομα αλλά μια χαρά γίνονται
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Όπως τα λέει ο δικηγόρος είναι. Οπότε το όλο ερώτημα είναι άκυρο. Και με την ευκαιρία: ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
τονος στο ΣΤΡΑ ή στο ΤΟ;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Όπως τα λέει ο Alex71 είναι και μην κάνετε τους μλκες. Απλά ελπίζουμε ότι αρχικά θα χρησιμοποιήσουν τις επιλεκτες δυνάμεις και τους νυν στρατιώτες που στελεχώνουν τωρα τις μονάδες κι όχι 45άρηδες.
Αν δεν κάνω λάθος, στην πρώτη φάση επιστρατευσης καλούνται όσοι είναι μέχρι 41 ετών.
Αυτό θεωρητικά αφήνει το περιθώριο σε ένα μεγαλύτερο να την κάνει με ελαφρά;
Αν δεν κάνω λάθος, στην πρώτη φάση επιστρατευσης καλούνται όσοι είναι μέχρι 41 ετών.
Αυτό θεωρητικά αφήνει το περιθώριο σε ένα μεγαλύτερο να την κάνει με ελαφρά;
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Θα ηθελα να μου εξηγησεις παντως και τον τροπο που "γινονται". Γιατι εγω δεν ξερω κανεναν. Κηρυσσεται αυριο πολεμος ας πουμε. Και δεν θελεις να πας. Πώς το εχεις ακριβως στο μυαλο σου δηλαδη? Οτι καθεσαι σπιτι και κρυβεσαι στη ντουλαπα?
απλά αρνείσαι να εμφανιστείς ή προσπαθείς να εξαφανιστείς
το εάν είναι εύκολος αυτός ο δρόμος είναι άλλο θέμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006