Νέα

Αν η Ελλάδα έμπαινε σε πόλεμο με κάποια χώρα θα πολεμούσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν η Ελλάδα έμπαινε σε πόλεμο με κάποια χώρα πώς θα αντιδρούσατε;

• Θα ριχνόμουνα στην μάχη περήφανα και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ψήφοι: 76 56,7%
  • Θα ριχνόμουνα στην μάχη αναγκαστικά φοβούμενος τις συνέπειες μιας λιποταξίας.

Ψήφοι: 9 6,7%
  • Θα προσπαθούσα να την σκαπουλάρω με κάθε κόστος.

Ψήφοι: 49 36,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μην ορκίζεσαι ... Τύποι όπως εγώ ΑΝ στρατευθούν δεν χρεώνονται καν όπλο παρά μόνον για μόστρα ... και όχι δεν είμαι ΑΜΕΑ ...
Τοσο χοντρη βυσματαρα εισαι ρε τύπε?

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Γαμώ τις μανούλες τους λοιπόν...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αντε παλι τα ιδια.
Σου εχω νεα τύπε.
Το κρατος γραφει στ' αρχιδια του ποσα λεφτα εχεις δωσει.
Θελει και την ζωη σου.
Κλαψε.

ε μερικοι νομιζουν οτι κανεις αιτηση online ξερω γω αν θες να πας η οχι και συμπηρωνουν μια φορμα οι ενδιαφερομενοι.
Η νομιζουν οτι θα πανε να παιξουν 5χ5 και λενε " να παω ? η να μη παω?"
Περα απο τη νομικη υποχρεωση και την ποινη που επισυρει η μη συμμορφωση, η συμμορφωση ερχεται και εκ των πραγματων. Οταν ερχεται ενας αντιπαλος στρατος στο εδαφος σου με φονικα μεσα, προφανως δεν ερχεται για επισκεψη η να δει τα αξιοθεατα. Να σκοτωσει ερχεται και οχι γενικα και αοριστως. Να σκοτωσει εσενα που μενεις στην χωρα που δεχεται την εισβολη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω παλι λεω οτι παρατηρωντας την τελευταια 20ετια ελληνικη βουλη, ελληνικη τηλεοραση, ελληνικα σοσιαλ μιντια, ελληνικη νεολαια και ελληνικα στεκια διασκεδασης ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χρησιμο και παιδευτικο να συμβει στην ελλαδα ενας πολεμος συνοδευομενος απο μεγαλη πεινα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Εγώ πιστευω στον πατριωτισμό των ελλήνων στα δύσκολα, και είμαι σίγουρος ότι αν χρειαστεί θα επαναλάβουν με ευκολία το 731.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καποιες αποριες επισης για οποιον ξέρει:

1. Σε περίπτωση πολέμου η διαδικασία με τα βύσματα που υπηρετούν σε πιο ευνοϊκά σημεία λέτε να λειτουργήσει και τότε? Ή αλλιώς άλλοι να ναι σε γραφεία και άλλοι σε πεδία μάχης?

2. Τί γίνεται με όσους είχαν πάρει απαλλαγή από τον στρατό; Μπαίνουν στον πόλεμο σαν τους γιωτάδες αλλά σε χαλαρά πόστα ή την γλιτώνουν εντελώς για να μην τα κάνουν πουτανα στο πεδιο της μαχης σε βαρος δικων μας?

3. Με τις γυναίκες τί γίνεται; Μπορούν εθελοντικά να πάνε πόλεμο;

Τώρα αυτό με τον Τσιπροκαμμένο που λέμε ορισμένοι ότι δεν θα μας αρέσει η ιδέα ότι τους έχουμε αρχηγούς ίσως όντως είναι υπερβολή αλλά από την άλλη νομίζω θα δικαιολογείται αν πχ η αιτία πολέμου προκλήθηκε από μια καμιά χοντράδα του Καμμένου στην προσπάθεια του να το παίξει πατριώτης και να πάρει ψήφους.

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στον πόλεμο αλλά με βαριά καρδιά και έχοντας πολλούς ηθικούς ενδοιασμούς. Δεν θα μου άρεσε να σκοτώσω κάποιον.
1.Το '96 στα Ιμια,απο τα γυρω νησια τα βυσματα τα βαλανε στο πρωτο επιβατικο καραβι για Πειραιά.

2.Αναλόγως την απαλλαγη...οσοι εχουν τρελοχαρτο και σοβαρα οφθαλμοφανη ιατρικα προβληματα δεν πανε.Ολοι οι αλλοι αναλογως το χαρτι που εχουν στα χερια τους.Ροζ σε 24 ωρες πρεπει να βρισκονται στις μοναδες που ανηκουν.Πρασινο στο πλησιέστερο στρατοπεδο και μετα μοναδα επιστρατευσης,λευκό...περιμενουν την γενικη επιστρατευση.Αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο σχετικός

3.Δεν προβλέπεται...σε καιρο πολεμου ομως μπορουν να στελεχωσουν μη μαχιμες θεσεις.Εθελοντριες νοσοκομες στον ερυθρο σταυρο,μοναδες πολιτικης προστασιας κ.λ.π.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν λειτουργήσουν οι γνωστές διαδικασίες με τα βύσματα σίγουρα θα υπάρξει κάποιος τρόπος εύκολης εξαφάνισης από την χώρα.

Δηλαδή κάποιοι πιστεύετε ότι τα βύσματα δεν θα υπάρχουν εν καιρώ πολέμου?

Σε καιρο πολεμου δε θελουν την ψηφο σου, αλλα να προστατεψεις τα τομαρια τους.

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
1.Το '96 στα Ιμια,απο τα γυρω νησια τα βυσματα τα βαλανε στο πρωτο επιβατικο καραβι για Πειραιά.

2.Αναλόγως την απαλλαγη...οσοι εχουν τρελοχαρτο και σοβαρα οφθαλμοφανη ιατρικα προβληματα δεν πανε.Ολοι οι αλλοι αναλογως το χαρτι που εχουν στα χερια τους.Ροζ σε 24 ωρες πρεπει να βρισκονται στις μοναδες που ανηκουν.Πρασινο στο πλησιέστερο στρατοπεδο και μετα μοναδα επιστρατευσης,λευκό...περιμενουν την γενικη επιστρατευση.Αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο σχετικός

3.Δεν προβλέπεται...σε καιρο πολεμου ομως μπορουν να στελεχωσουν μη μαχιμες θεσεις.Εθελοντριες νοσοκομες στον ερυθρο σταυρο,μοναδες πολιτικης προστασιας κ.λ.π.

σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω παλι λεω οτι παρατηρωντας την τελευταια 20ετια ελληνικη βουλη, ελληνικη τηλεοραση, ελληνικα σοσιαλ μιντια, ελληνικη νεολαια και ελληνικα στεκια διασκεδασης ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χρησιμο και παιδευτικο να συμβει στην ελλαδα ενας πολεμος συνοδευομενος απο μεγαλη πεινα
Λες τοτε να δινουν κωλο οι ελληνιδες για ενα μπακλαβα τύπε?

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Σε καιρο πολεμου δε θελουν την ψηφο σου, αλλα να προστατεψεις τα τομαρια τους.

αν ισχυει παντως αυτο που εγραψε στη συνεχεια ο masonry για βύσματα το 1996 που τοτε υπηρξε κινδυνος πολεμου, να εισαι επιφυλακτικος

εκτος αν εννοεις οτι απαξ και κηρυχθει ο πολεμος το πραγμα αλλαζει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χλωμό να κάνουν εισβολή πέρα από αιγαίο ως εκεί που διεκδικούν, άντε και στη θράκη να υπάρξει πρόβλημα, άρα όποιος παραμείνει αρκετά μακριά από εκείνες τις περιοχές δεν θα κινδυνεύει να του μπουκάρουν στο σπίτι τα κομάντα
αν ισχυει παντως αυτο που εγραψε στη συνεχεια ο masonry για βύσματα το 1996 που τοτε υπηρξε κινδυνος πολεμου, να εισαι επιφυλακτικος

εκτος αν εννοεις οτι απαξ και κηρυχθει ο πολεμος το πραγμα αλλαζει

Εγω ωστοσο απανταω σε αυτο που λεει το θρεντ. Το θρεντ λεει για πολεμο. Δε λεει ουτε για θερμο επεισοδιο αλα ιμια ουτε αμα μπουν λιγο στη Θρακη η σουλατσαρει καμια φρεγατα στο σουνιο.
Αν γινει αυτο που λεει το θρεντ, δηλαδη πολεμος, τοτε η εκβαση ειναι αβεβαιη και κανεις δε ξερει που θα τελειωσει, ποσο θα διαρκεσει κλπ.
Επισης κατα τη διαρκεια του πολεμου ειναι μεν αδυνατο να φυγει κανεις απο τη χωρα, αλλα ας πουμε οτι καποιος το μυριζεται και λιγες μερες πριν φευει.
Θα παει που θα κανει τι θα ζησει πως ? Θα παει πχ καπου αντε θα μεινει σ ενα ξενοδοχειο για μια βδομαδα, δυο βδομαδες, τρεις εβδομαδες. Μετα?Οι ελληνικες τραπεζες υποψην δε λειτουργουν υπο τετοιες συνθηκες, θα πρεπει λοιπον καποιος να παει εκει με μερικες χιλιαδες ευρω μετρητα σε μια αγνωστη χωρα, χωρις να εχει που να μεινει και να βιοποριστει, αν εχει και οικογενεια τι θα την κανει?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
πιστευω οτι τα δυο τριτα του ελληνικου λαου θα πολεμουσαν(για την ελλαδα φυσικα για την πατριδα και οχι για το καθεσως το πολιτευμα και τα προσωπα-ψευτοτσιπρα κουλι κ.λ.π)δηλαδη γυρω στο 65%
το αλλο εν τριτο ειναι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μισελληνες συνηδειτοι προδοτες που οχι μονο δεν θα πολεμησουν υπερ της ελλαδας αλλα θα πολεμησουν μαζι με τουρκους αλβανους βουλγαροσκοπιανους ισλαμιστες και αλλους εισβολεις ταξικους αδερφους τους ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ελλαδας.
το λενε πλεον ξεκαθαρα και ευθεως τα κτηνη διαβαστε το ολο και φριξτε!

Μιλαει κι ο Τζημερος για γραφικους απ' την υπογα του σπιτιου του...ε,απ' τα γραφεια του κομματος "Δημιουργια Ξανα" ηθελα να πω.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
το 731 δεν ειναι ετος τύπε, ειναι το υψωμα 731 του ελληνοιταλικου πολεμου
Ξερω,ξερω τοτε που αποκρουαμε τα βληματα του ιταλικου πυροβολικου με το κεφαλι.Κι οσο οι μαλάκες πολεμουσαν εκει και στα ρουπελ αργοτερα,οι αξιωματικοι του στρατου υπεγραφαν συνθηκολογηση στη Λαρισσα με τους Ναζί που ειχαν φτασει ανενοχλητοι αεροπορικώς.Στο τελος τους εκαναν και δεξιωση.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εγω ωστοσο απανταω σε αυτο που λεει το θρεντ. Το θρεντ λεει για πολεμο. Δε λεει ουτε για θερμο επεισοδιο αλα ιμια ουτε αμα μπουν λιγο στη Θρακη η σουλατσαρει καμια φρεγατα στο σουνιο.
Αν γινει αυτο που λεει το θρεντ, δηλαδη πολεμος, τοτε η εκβαση ειναι αβεβαιη και κανεις δε ξερει που θα τελειωσει, ποσο θα διαρκεσει κλπ.
Επισης κατα τη διαρκεια του πολεμου ειναι μεν αδυνατο να φυγει κανεις απο τη χωρα, αλλα ας πουμε οτι καποιος το μυριζεται και λιγες μερες πριν φευει.
Θα παει που θα κανει τι θα ζησει πως ? Θα παει πχ καπου αντε θα μεινει σ ενα ξενοδοχειο για μια βδομαδα, δυο βδομαδες, τρεις εβδομαδες. Μετα?Οι ελληνικες τραπεζες υποψην δε λειτουργουν υπο τετοιες συνθηκες, θα πρεπει λοιπον καποιος να παει εκει με μερικες χιλιαδες ευρω μετρητα σε μια αγνωστη χωρα, χωρις να εχει που να μεινει και να βιοποριστει, αν εχει και οικογενεια τι θα την κανει?
Αμα μπορεις πας Σουηδια και ζητας πολιτικο ασυλο.Εκει κολλας;
Στα ιμια δεν ηταν ουτε καν θερμο επεισόδιο.Μαλακία εγινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom