enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.656
Θα ήσουν καλύτερο τρολλ αν μπορούσες να κρατήσεις ένα σταθερό στυλ τρολλαρίσματος.
τυπε εχει γεμισει τρολ το μπου :S :S :S
μονο εγω ειμαι σοβαρος τυπος
Θα ήσουν καλύτερο τρολλ αν μπορούσες να κρατήσεις ένα σταθερό στυλ τρολλαρίσματος.
Είσαι φοβερός τύπε!τι προγραμμα θα ειχατε και ποσο θα χρεωνατε?
Είσαι φοβερός τύπε!
Εγω θα εργαζομουν στην φυλης,με προγραμμα απλο...αλλα μεσα στο δωματιο θα εδινα γλωσοφιλα ωστε να καψουρευονται και ναρχοντε ξανα και ξανα...οι τυπισες...Σε σπανιες περιπτοσης παραδειγμα ιλικιομενες 80συν... θα χρεισιμοποιουσα στραπον και θα τις ξεκολιαζα μουνι κολο...Και θα χρεονα 70ευρο για τις 80συν...και 40 για τις υπολιπες...Εγω θα ημουν πορνος στο μεταξουργειο. Το προγραμμα θα περιλαμβανε: Γλυφομουνακι, ελευθερα πιασιματα στα βυζακια ολες οι στασεις, ντεκα εουβρω.
Στο δωματιο τωρα θα επαιρνα σταση για το γλυφομουνι ωστε η πελατισα να μην μπορει να μου πιασει το πουτσο.
Τελος να πω οτι πρωκτικο δεν θα εκανα γιατι υπαρχουν πολλες απλυτες. Μην μας κερασουν μεζε. Επισης δεν θα εκανα αυταρχικο. Θα ημουν μελος στο κοσμοπολιταν και σε καθε κακη κριτικης τους θα τα εκανα ολα πουτανα...
θα παιξω επιθετικη τιμολογιακη πολιτικηΕγώ αν γινόμουν ιεροδουλος θα έκανα.
147 ευρώ την ώρα για κυρίες κάτω των 40
189 ευρω για κυρίες 40-50
240 ευρώ την ώρα για 50-70
Εγώ αν γινόμουν ιεροδουλος θα έκανα.
147 ευρώ την ώρα για κυρίες κάτω των 40
189 ευρω για κυρίες 40-50
240 ευρώ την ώρα για 50-70
Βέβαια δεν είναι όλοι σαβουρογάμηδες αλλά όντως κάποιος θα βρεθεί , για αυτό και όπως είχε ειπωθεί σε άλλο νήμα , αν υπήρχε ανάγκη για μπουρδέλα για γυναίκες θα λειτουργούσαν ήδη κάποια.καλησπερα κυριοι το εν λογο συστημα ειναι ζιγκολικι και οι τιμες που διαβασα παραπανω ειναι αστειες!!!!!!υπηρχε αν θυμαμαι καλα ντελο στην Καλλιθεα για γυναικες ΑΛΛΑ δεν μπορει καποιος να ριξει τοσους οσες τρωει μια κοπελα σε μια ωρα.επισης θα υπηρχαν πελατισσες ολων των οικονομικων ταξεων με βαση τα μιλφογκιλφ ή τις εξαιρετικα ασχημες και παχουλες.εν κατακλειδι τη γυναικα ΟΠΩΣ και να ειναι καποιος θα βρεθει να 'ταπωσει' κατι που δεν συμβαινει με τους αντρες εξου και βλεπετε και εμφανισιμους με εκδιδομενες.
ρε παιδες το εχουμε το managment-marketing του εκδιδομενου......μηπως να το δουμε σοβαρα??????χαχαχαχαχαΒέβαια δεν είναι όλοι σαβουρογάμηδες αλλά όντως κάποιος θα βρεθεί , για αυτό και όπως είχε ειπωθεί σε άλλο νήμα , αν υπήρχε ανάγκη για μπουρδέλα για γυναίκες θα λειτουργούσαν ήδη κάποια.
Τωρα για το άλλο , οτι δεν μπορει να λειτουργήσει ο άντρας όσο μια γυναίκα .. θα μπορούσαν να είναι ίσως περισσότεροι απο ένας για να καλύπτουν την αυξημένη ζήτηση η έστω να δουλευαν μόνο σαν το αντοιστοιχο του call girl που έχουν λιγότερους πελάτες![]()
ρε παιδες το εχουμε το managment-marketing του εκδιδομενου......μηπως να το δουμε σοβαρα??????χαχαχαχαχα
θα γαμαγα αβερτα...το χω τεραστια αναγκη![]()
Όλοι μαζί μπορούμερε παιδες το εχουμε το managment-marketing του εκδιδομενου......μηπως να το δουμε σοβαρα??????χαχαχαχαχα
Εγώ θα εκανα μόνο high class ζιγκολικια.
Αυστηρά σε κύριες έως 50, κιλά σε επιτρεπτά όρια και υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις υγειηνης (ξυρισμενες κτλ)
500 ευρώ το 5ωρο date που περιλαμβάνει pick up με δικό μου κλασσατο αυτοκίνητο, ρομαντικό γεύμα σε καλό μαγαζι ή μπαρ. Αγάπες και κολπακια να νιώσει ότι την διεκδικουν και μετά σκληρό πισωκολητο γαμισι στην τουαλέτα.
Συνέχεια στο ξενοδοχείο όπου θα απολαύσει υποχρεωτικό γλυφοκωλι εκ μέρους μου και γενικότερο σκληρό γαμισι για να νιώσει γυναίκα. Όλα πληρωμένα από εμένα που πρακτικά θα μου άφηνε 2-3 κατοσταρικα για την δουλειά ενός απογευματος. Μάξιμουμ 3 εκτονώσεις. Φιλιά, γλυψιματα και sex toys δωρεαν