Νέα

αν γινοσασταν ιεροδουλος...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Αν ήμουν ιερόδουλος θα γάμαγα επιλεκτικά μονο ομορφα μουνάκια (δηλάδη δε θα σταυρωνα πελάτη) και έδινα άκα πιπα αλλά σεξ με προφυλακτικό.. γλωσσόφιλα σε ωραιες γυναικες μονο, θα έγλυφα μονο αν μου άρεσε η άλλη και το μουνάκι της..

Τις πολύ ωραιες θα τις γάμαγα τσαμπέ, δε θα παιρνα λεφτά.. και γενικα ολα τα ομορφα κοριτσια θα τα γάμαγα freefuck..  

Τα μπάζα ουτε με λεφτά.. τις πολύ καλές θα τις πλήρωνα εγώ!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Εγω θα ημουν πορνος στο μεταξουργειο. Το προγραμμα θα περιλαμβανε: Γλυφομουνακι, ελευθερα πιασιματα στα βυζακια ολες οι στασεις, ντεκα εουβρω.

Στο δωματιο τωρα θα επαιρνα σταση για το γλυφομουνι ωστε η πελατισα να μην μπορει να μου πιασει το πουτσο.

Τελος να πω οτι πρωκτικο δεν θα εκανα γιατι υπαρχουν πολλες απλυτες. Μην μας κερασουν μεζε. Επισης δεν θα εκανα αυταρχικο  :s&m_2: . Θα ημουν μελος στο κοσμοπολιταν και σε καθε κακη κριτικης τους θα τα εκανα ολα πουτανα...
Εγω θα εργαζομουν στην φυλης,με προγραμμα απλο...αλλα μεσα στο δωματιο θα εδινα γλωσοφιλα ωστε να καψουρευονται και ναρχοντε ξανα και ξανα...οι τυπισες...Σε σπανιες περιπτοσης παραδειγμα ιλικιομενες 80συν... θα χρεισιμοποιουσα στραπον και θα τις ξεκολιαζα μουνι κολο...Και θα χρεονα 70ευρο για τις 80συν...και 40 για τις υπολιπες...

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Εγώ αν γινόμουν ιεροδουλος θα έκανα.

147 ευρώ την ώρα για κυρίες κάτω των 40

189 ευρω για κυρίες 40-50

240 ευρώ την ώρα για 50-70

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Εγώ αν γινόμουν ιεροδουλος θα έκανα.

147 ευρώ την ώρα για κυρίες κάτω των 40

189 ευρω για κυρίες 40-50

240 ευρώ την ώρα για 50-70
θα παιξω επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη

70/h όλα για 60-100

130/h για 40-60

200/h για 12-40

κατω από 12 κερναω γλυφιζουρι

εχω βλεψεις να γινω και εγω προεδρος της Γαλλιας

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
καλησπερα κυριοι το εν λογο συστημα ειναι ζιγκολικι και οι τιμες που διαβασα παραπανω ειναι αστειες!!!!!!υπηρχε αν θυμαμαι καλα ντελο στην Καλλιθεα για γυναικες ΑΛΛΑ δεν μπορει καποιος να ριξει τοσους οσες τρωει μια κοπελα σε μια ωρα.επισης θα υπηρχαν πελατισσες ολων των οικονομικων ταξεων με βαση τα  μιλφογκιλφ ή τις εξαιρετικα ασχημες και παχουλες.εν κατακλειδι τη γυναικα ΟΠΩΣ και να ειναι καποιος θα βρεθει να 'ταπωσει' κατι που δεν συμβαινει με τους αντρες εξου και βλεπετε και εμφανισιμους με εκδιδομενες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.755
Πόντοι
736
καλησπερα κυριοι το εν λογο συστημα ειναι ζιγκολικι και οι τιμες που διαβασα παραπανω ειναι αστειες!!!!!!υπηρχε αν θυμαμαι καλα ντελο στην Καλλιθεα για γυναικες ΑΛΛΑ δεν μπορει καποιος να ριξει τοσους οσες τρωει μια κοπελα σε μια ωρα.επισης θα υπηρχαν πελατισσες ολων των οικονομικων ταξεων με βαση τα  μιλφογκιλφ ή τις εξαιρετικα ασχημες και παχουλες.εν κατακλειδι τη γυναικα ΟΠΩΣ και να ειναι καποιος θα βρεθει να 'ταπωσει' κατι που δεν συμβαινει με τους αντρες εξου και βλεπετε και εμφανισιμους με εκδιδομενες.
Βέβαια δεν είναι όλοι σαβουρογάμηδες αλλά όντως κάποιος θα βρεθεί , για αυτό και όπως είχε ειπωθεί σε άλλο νήμα , αν υπήρχε ανάγκη για μπουρδέλα για γυναίκες θα λειτουργούσαν ήδη κάποια.
Τωρα για το άλλο , οτι δεν μπορει να λειτουργήσει ο άντρας όσο μια γυναίκα .. θα μπορούσαν να είναι ίσως περισσότεροι απο ένας για να καλύπτουν την αυξημένη ζήτηση η έστω να δουλευαν μόνο σαν το αντοιστοιχο του call girl που έχουν λιγότερους πελάτες :P

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Βέβαια δεν είναι όλοι σαβουρογάμηδες αλλά όντως κάποιος θα βρεθεί , για αυτό και όπως είχε ειπωθεί σε άλλο νήμα , αν υπήρχε ανάγκη για μπουρδέλα για γυναίκες θα λειτουργούσαν ήδη κάποια.
Τωρα για το άλλο , οτι δεν μπορει να λειτουργήσει ο άντρας όσο μια γυναίκα .. θα μπορούσαν να είναι ίσως περισσότεροι απο ένας για να καλύπτουν την αυξημένη ζήτηση η έστω να δουλευαν μόνο σαν το αντοιστοιχο του call girl που έχουν λιγότερους πελάτες :P
ρε παιδες το εχουμε το managment-marketing του εκδιδομενου......μηπως να το δουμε σοβαρα??????χαχαχαχαχα

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
ρε παιδες το εχουμε το managment-marketing του εκδιδομενου......μηπως να το δουμε σοβαρα??????χαχαχαχαχα

Η μονη λυση. και σοσιαλιστικη γιατι προαγει τη συλλογικοτητα. Γραφειο και εμεις.

fistikimaimouda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
274
Πόντοι
281
Εγώ θα εκανα μόνο high class ζιγκολικια.
Αυστηρά σε κύριες έως 50, κιλά σε επιτρεπτά όρια και υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις υγειηνης (ξυρισμενες κτλ)

500 ευρώ το 5ωρο date που περιλαμβάνει pick up με δικό μου κλασσατο αυτοκίνητο, ρομαντικό γεύμα σε καλό μαγαζι ή μπαρ. Αγάπες και κολπακια να νιώσει ότι την  διεκδικουν και μετά σκληρό πισωκολητο γαμισι στην τουαλέτα.

Συνέχεια στο ξενοδοχείο όπου θα απολαύσει υποχρεωτικό γλυφοκωλι εκ μέρους μου και γενικότερο σκληρό γαμισι για να νιώσει γυναίκα. Όλα πληρωμένα από εμένα που πρακτικά θα μου άφηνε 2-3 κατοσταρικα για την δουλειά ενός απογευματος. Μάξιμουμ 3 εκτονώσεις. Φιλιά, γλυψιματα και sex toys δωρεαν

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Εγώ θα εκανα μόνο high class ζιγκολικια.
Αυστηρά σε κύριες έως 50, κιλά σε επιτρεπτά όρια και υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις υγειηνης (ξυρισμενες κτλ)

500 ευρώ το 5ωρο date που περιλαμβάνει pick up με δικό μου κλασσατο αυτοκίνητο, ρομαντικό γεύμα σε καλό μαγαζι ή μπαρ. Αγάπες και κολπακια να νιώσει ότι την  διεκδικουν και μετά σκληρό πισωκολητο γαμισι στην τουαλέτα.

Συνέχεια στο ξενοδοχείο όπου θα απολαύσει υποχρεωτικό γλυφοκωλι εκ μέρους μου και γενικότερο σκληρό γαμισι για να νιώσει γυναίκα. Όλα πληρωμένα από εμένα που πρακτικά θα μου άφηνε 2-3 κατοσταρικα για την δουλειά ενός απογευματος. Μάξιμουμ 3 εκτονώσεις. Φιλιά, γλυψιματα και sex toys δωρεαν

Επισκέπτης
Αν γινόμουν θα κανα επιλογή

Θα ριχνα πόρτα σε όποια σιχαινομουν

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
83
Like
3.745
Πόντοι
14.377
Θα είχα τις καλύτερες φωτογραφίες συγκριτικά με εσάς τους άλλους ιερόδουλους

Υψηλής ποίοτητας Photoshop όχι σαν μερικούς ασχετίδιδες όπως στα γραφεία CG  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom