1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
δημήτριε αβασκανία......επειγόντως.....
βαλτε τοτε μαζι με τα κομματα και την λεξη διαολος γιατι εκει κινειταιπροτεινω παντως μια εξαμηνιαια μετρηση της ψηφου ετσι να εχουμε ολοι μας
μια εικονα που κινειται πολιτικα η χωρα!
πάλι καβλωμένος ήρθες;
πλάκα κάνουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μην τα βάζεις με την μπουρζουαζία.....Μήπως το πας γυρεύοντας για κανέναν ωραίο καυγά σαν κι αυτούς που θυμόμαστε κι οι δυο μας καλά;
Δεν θυμάμαι να σε προκάλεσα.
Λέω, μήπως.
σωστόςςςςςςςςςςςςςςβαλτε τοτε μαζι με τα κομματα και την λεξη διαολος γιατι εκει κινειται
τουλαχιστον να εχουμε μια εικονα μπας και προλαβουμε να την κανουμεβαλτε τοτε μαζι με τα κομματα και την λεξη διαολος γιατι εκει κινειται
εληξε αλλα κατι ειπαν οτι Θεσσαλονικη οχισωστόςςςςςςςςςςςςςς
άσχετο...τη λήξανε την απεργία ή ακόμα;;
πες μου ότι δεν εχεις και προτίμηση γιατί δεν το πιστεύω....Δεκτόν εφόσον το λες.
Αλλά και πάλι καλό είναι να αποφεύγονται και οι υποψίες προκλήσεων.
Έχω ξαναπεί αρκετές φορές πως στην πολιτική με ενδιαφέρουν οι ιδέες (και κυρίως η φιλοσοφική πλευρά τους).
Τα κόμματα δεν με αφήνουν μεν παγερά αδιάφορο, αλλά δεν είναι και το φόρτε της σχέσης μου με την πολιτική.
εσύ όσα νικ και να πάρεις πάλι γύρω στ 7% σε κόβω....μην τα βάζεις με την μπουρζουαζία.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες μου ότι δεν εχεις και προτίμηση γιατί δεν το πιστεύω....
ηταν ενά μικρό καράβι,ητάν ενά μικρό καράβι...Νέα Δημοκρατία για πάντα δημοκρατία.
Κώστας Καραμανλής ο μέγας μεταρρυθμιστής.
Για μια καλύτερη Ελλάδα.
εσύ όσα νικ και να πάρεις πάλι γύρω στ 7% σε κόβω....
Ούτε με κλώνους δεν παίρνετε παραπάνω.....
ΚΚΕ κόμμα κομπλεξικών Ελλήνων
εμείς δε ψηφίζουμε....Υπάρχουν δεκάδες ποστ δικά μου που λέω οτι είμαι αριστερός και οτι δεν είμαι ΚΚΕ (χωρίς κατ' ανάγκην να είναι λεπροί όσοι ανήκουν εκεί).
Φτάνει αυτή η δήλωση η πρέπει να επιδείξω ντε και καλά κομματική κάρτα; (που δεν έχω)
Εσείς απο τον Πειραιά τι ψηφίζετε άραγε;
εμείς δε ψηφίζουμε....
είμαστες μπουρζουά........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω δηλώσει εδω και καιρό.... δε χρειάζεται να ξανασυστήνομαιΓια υπεκφυγή την κόβω την απάντηση.
Έστω και μπουρζουά-υπεκφυγή.![]()