Νέα

Αν έγραφαν οι εκδιδόμενες κριτικές τί πιστεύετε ότι θα έλεγαν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steveman7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.273
Πόντοι
2.257
ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ
ΥΓ Μεταξυ τελειων ελληνικων και γλωσσας προγραμματισμου διαλεγω το δευτερο.
Σας απαντώ γιατί είστε νέος άνθρωπος.
Δεν αναζητώ ρομαντισμό.
Δεν υπάρχει πλήρες βιομηχανικό υποκατάστατο του σεξ.
Τίποτα δεν είναι δωρεάν.
Αν τα ελληνικά είναι μια γλώσσα που αναγκαστικά μάθατε, χωρίς να θέλετε, ξένη προς εσάς, είναι δικαίωμα σας.
Δεν χρειάζεται να έχουμε άλλη επικοινωνία. Να είστε καλά.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Τί θα έγραφαν;Θα μας έθαβαν ζωντανούς με ελάχιστες εξαιρέσεις

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Εάν γράφανε οι Κοπέλες θα ήταν ποιο δίκαιο αλλά δυστυχώς για αυτές θα έπρεπε μόνο με γνώμονα την συμπεριφορά και την καθαριότητα . Στο θέμα της εμφάνισης δεν είναι σωστό να μπορούσαν να σταθούν
γιατί είναι η δουλειά τους

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.030
Πόντοι
1.056
τι ειναι καλυτερο να εισαι οταν βρεθεις με κολ γκερλ. κακο παιδι και αλητης η το καλο παιδι το ευγενικο?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.019
Πόντοι
3.556
. Στο θέμα της εμφάνισης δεν είναι σωστό να μπορούσαν να σταθούν
τύπε πολυ καλα τα λες. δυστυχως σε πολλα μέλη του σαη αρχίζουν τα μη και τα δε θελω οι ΜΠΟΤΑΝΕΣ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξηγιουνται ετσι :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• D0CAC7F2-5784-4CD0-AE5E-97A153011C1D.jpeg
    D0CAC7F2-5784-4CD0-AE5E-97A153011C1D.jpeg
    164,3 KB · Εμφανίσεις: 36

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Πριν χρόνια έγινε αυτό που συζητάτε και κατέβηκε την ίδια μέρα!

Μπήκε η δυνατότητα να γράφουν και οι κορασίδες μέλη του Bou!

Λοιπόν,

Και μία κορασίδα έγραψε κριτική για μέλος του Bou και πως πέρασαν και την εμπειρία της μαζί του!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε γίνει!

Γνωστά μέλη φωνάζανε στους admins ΣΒΗΣΤΕΤΟ.....ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.....!!!!!

Και έτσι έγινε! ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!:2funny:
Για σένα έγραφε τζων? Ότι είσαι σαν τον Μπραντ Πιτ και κατακαβλωσε????

Tsitsinos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Εάν γράφανε οι Κοπέλες θα ήταν ποιο δίκαιο αλλά δυστυχώς για αυτές θα έπρεπε μόνο με γνώμονα την συμπεριφορά και την καθαριότητα . Στο θέμα της εμφάνισης δεν είναι σωστό να μπορούσαν να σταθούν
Νομίζω πως για εμφάνιση πελάτη θα ήταν το πρώτο που θα έλεγαν σε μια κριτική τους .. ( ηλικία , χοντρός , κοντός ψηλός , κοιλαράδες..)επίσης μέγεθος ... βασικό χαρακτηριστικό μιας γυναικείας συμπεριφοράς ..θα ξεκινούσαν από τα άσχημα με μεγάλη έμφαση και αν υπήρχαν καλά θα τα έχωναν σε μια τελευταία προτασουλα ...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.284
Πόντοι
3.436
Σίγουρα όλοι μας το έχουμε σκεφτεί αυτό κ μάλιστα θα ηταν αρκετά ενδιαφέρον,
αλλά πρακτικά ειναι λίγο δύσκολο να γίνει διότι με το που θα πάει κάποιος εκεί θα πρέπει να συστηθεί με το όνομα που έχει στο site.
Πέρα από όλα αυτά μου κάνει εντύπωση ποτέ μα ποτέ δεν επεμβαίνει κάποια κοπελια.
Να βγει κ να πει κάτσε ρε φίλε, γιατί γράφεις έτσι για μένα έστω σε μια κριτική που έχει αναφερθεί σε αυτήν.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Σας απαντώ γιατί είστε νέος άνθρωπος.
Δεν αναζητώ ρομαντισμό.
Δεν υπάρχει πλήρες βιομηχανικό υποκατάστατο του σεξ.
Τίποτα δεν είναι δωρεάν.
Αν τα ελληνικά είναι μια γλώσσα που αναγκαστικά μάθατε, χωρίς να θέλετε, ξένη προς εσάς, είναι δικαίωμα σας.
Δεν χρειάζεται να έχουμε άλλη επικοινωνία. Να είστε καλά.
Και εγω το βρισκω ανουσιο , αλλα οταν κανεις χαρακτηρισμους πρεπει να απαντησω
Απο τα γραφομενα μου φαινεται ευκολα αν μιλω καλα ελληνικα και η ηλικια μου
Το προβλημα ειναι οτι τα σημερινα παιδια χρησιμοποιουν πολλες ξενικες λεξεις ΦΛΕΞΑΡΩ, ΝΤΑΙΒΕΡΣΙΤΙ, ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ , ΚΑΣΚΑΝΤΕΡΙΛΙΚΙ , ΓΚΕΙ, κλπ
Απλως δε θελω η γλωσσα να ειναι τιμωρητικη προς τους ελληνες και να ειναι η Βουλη γεματη δικηγορους
Ευτυχως που καταργηθηκαν , η ΟΞΕΙΑ , η ΒΑΡΕΙΑ και η ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.628
Πόντοι
19.795
Νομιζω οτι το ειχα ξαναγραψει παλιοτερα.
Αν ειμασταν εμεις οι "εργαζομενοι" και ερχοταν οι πελατισσες, 50αρες, 60νταρες, χοντρες, ασχημες, καποιες απο αυτες ισως και οχι καλοπλυμενες και απαιτουσαν αυτα που απαιτουν καποιοι απο εμας "αμερικανιες" απο τσοντες, χυσιματα στο προσωπο, η, να τα καταπινουμε, κλπ. τι κριτικες θα γραφαμε;

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Νομίζω πως για εμφάνιση πελάτη θα ήταν το πρώτο που θα έλεγαν σε μια κριτική τους .. ( ηλικία , χοντρός , κοντός ψηλός , κοιλαράδες..)επίσης μέγεθος ... βασικό χαρακτηριστικό μιας γυναικείας συμπεριφοράς ..θα ξεκινούσαν από τα άσχημα με μεγάλη έμφαση και αν υπήρχαν καλά θα τα έχωναν σε μια τελευταία πρ

Νομιζω οτι το ειχα ξαναγραψει παλιοτερα.
Αν ειμασταν εμεις οι "εργαζομενοι" και ερχοταν οι πελατισσες, 50αρες, 60νταρες, χοντρες, ασχημες, καποιες απο αυτες ισως και οχι καλοπλυμενες και απαιτουσαν αυτα που απαιτουν καποιοι απο εμας "αμερικανιες" απο τσοντες, χυσιματα στο προσωπο, η, να τα καταπινουμε, κλπ. τι κριτικες θα γραφαμε;
θα καυλωναμε?:alivedick::think:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Γιατί έχω την εντύπωση πως αν δινόταν σε κοπέλες του χώρου η δυνατότητα κριτικής,αυτή θα περιστρεφόταν από την (γκουχου γκουχου) ομορφαδα μερικών και την καθαριότητα τους?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Ναι το αφελεια γραφτηκε ετσι εκ παραδρομης Ευτυχως στη δουλεια μου μιλω πολυ αγγλικα γιατι τα ελληνικα ειναι νεκρη γλωσσα. Απο ενα γιωτα η επσιλον-γιωτα χανεται η ουσια του θεματος
Στο θεμα μας λοιπον, εγω ηθελα να κανω μια γενικοτερη επισημανση, οτι ειναι αφελεια την ευτυχια και την ψυχολογια που δεν μπορεις να βρεις στην κανονικη σου ζωη, να ψαχνεις να τη βρεις στα πληρωτικα
Μην ξηγιέσαι έτσι ρε παίχτη... Όχι και νεκρή γλώσσα!!! Το γεγονός ότι δε μιλιέται στα κέντρα των αποφάσεων ή στις μπίζνες, δεν την καθιστά νεκρή γλώσσα. Κάτι άλλο ήθελες να πεις και το γενίκευσες!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Έχετε αναρωτηθει ποτέ αν είχαν δικαίωμα οι κοπέλες να γράψουν στο bou για τα ραντεβού τους με πελάτες όπως κάνουμε εμείς τα μέλη τι θα έλεγαν;θα ήταν κωμικοτραγικο πιστεύω του τύπου ο ένας την είχε μικρή αλλος δεν του σηκωνόταν άλλος μου έφερε δωρα μου έταξε γάμο άλλος με γραπωνε σαν γαλοπουλο και διάφορα ευτράπελα.

Η ερώτηση και μόνο , είναι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΗ και ΠΥΡΦΟΡΙΚΗ.
Οι πελάτες γράφουν κριτικές για τους επαγγελματίες που τους δίνουν λεφτά, για να αγοράσουν υπηρεσίες.
Αν ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ
ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Το θέμα αυτό έχει επανέλθει αρκετές φορές και μάλιστα από κάποιους "εξυπνάκηδες" που θέλουν σώνει και καλά να πάρουν τα κομμάτια των κοριτσιών, χωρίς καν να τους ζητηθεί!!!
Ξαναλέω λοιπόν πως η κριτική γίνεται για ένα προϊόν το οποίο πληρώνουμε για να αγοράσουμε!!!
Το προϊόν εδώ είναι οι υπηρεσίες που αγοράζουμε από μια κοπέλα!
Στην περιγραφή λοιπόν που γίνεται, αναφέρεται και το σώμα και τα μαλλιά και η μυρωδιά κλπ κλπ. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο προϊόν που είναι οι υπηρεσίες!!! Δεν είναι η κοπέλα!!! π.χ αν αγοράσω μια υπηρεσία από έναν λογιστή ή έναν δικηγόρο, εγώ θα γράψω αν έκανε καλά τη δουλειά του και όχι αυτός αν ήμουν ένοχος ή δεν ήξερα να κρατάω λογιστικά βιβλία.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Οι πελάτες γράφουν κριτικές για τους επαγγελματίες που τους δίνουν λεφτά, για να αγοράσουν υπηρεσίες.
Για σένα θα γραφαν πως δεν φτάνουν τα δάκτυλα των 2 χεριών...:tooth::tooth::tooth:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Την ώρα που ποστάριζες, έγραφα κάτι τέτοιο με άλλα λόγια.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.678
Πόντοι
2.846
Νομίζω πως για εμφάνιση πελάτη θα ήταν το πρώτο που θα έλεγαν σε μια κριτική τους .. ( ηλικία , χοντρός , κοντός ψηλός , κοιλαράδες..)επίσης μέγεθος ... βασικό χαρακτηριστικό μιας γυναικείας συμπεριφοράς ..θα ξεκινούσαν από τα άσχημα με μεγάλη έμφαση και αν υπήρχαν καλά θα τα έχωναν σε μια τελευταία προτασουλα ...
εγώ πάλι νομίζω ότι οι επαγγελματίες περισσότερο θα προσέξουν αν κάποιος είναι κωλόπαιδο, κακότροπος, αγενής ή βρώμικος, παρά την εμφάνισή του. Εκτός βέβαια από ακραίες περιπτώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom