Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Nέο section www.bourdela.com/sex/ollandia/]Ολλανδία[/url]. Τα περισσότερα κλαμπ (sex clubs, swingers, μασάζ κλπ.) του χάρτη είναι στο Άμστερνταμ. Οι φωτός με το url του site είναι αποκλειστικές για το site. Iδέες, προτάσεις κλπ. ευπρόσδεκτες.

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
S U P E R !!  Σύντομα περιγραφή απο το ταξίδι !! Paradise club 4 μέρες (Πέμπτη ώς Κυριακή) 12 διαφορετικές γκόμενες σε 4 μέρες 6 απο αυτές μέσα σε τρελές παρτούζες... Πραγματικά μοναδική εμπειρία !!

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
S U P E R !!  Σύντομα περιγραφή απο το ταξίδι !! Paradise club 4 μέρες (Πέμπτη ώς Κυριακή) 12 διαφορετικές γκόμενες σε 4 μέρες 6 απο αυτές μέσα σε τρελές παρτούζες... Πραγματικά μοναδική εμπειρία !!

μεγαλε το paradise γαμαει σαν μερος , απλα πρεπει να εισαι τυχερος γιατι οπως εχω γραψει και στην ενημερωση μπορει να γαμησεις το καλυτερο μουνι μπορει να φυγεις και με το πουλι στα χερια

** Αν καποιος βρει καμια φθηνη προσφορα με απευθειας πτηση ας ενημερωσει μηπως παμε παλι ενα πσκ

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σωστά, Πέμπτη γαμάς σίγουρα στο γκανγκ μπανγκ !! Έμενα μου έκατσε λαχείο!! και τις 4 μέρες που πήγα ήταν γαμάτα !! Εγινα φίλος και με την γριά μπαργούμαν σκέψου και με κερνούσε μπύρες !! Πολλοί Τούρκοι στο μαγαζί καποιοί γαμώ τα άτομα και γαμούσαμε παρεά κάποιοι μαλάκες που μασ κάνανε χαλάστρα !!

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Σωστά, Πέμπτη γαμάς σίγουρα στο γκανγκ μπανγκ !! Έμενα μου έκατσε λαχείο!! και τις 4 μέρες που πήγα ήταν γαμάτα !! Εγινα φίλος και με την γριά μπαργούμαν σκέψου και με κερνούσε μπύρες !! Πολλοί Τούρκοι στο μαγαζί καποιοί γαμώ τα άτομα και γαμούσαμε παρεά κάποιοι μαλάκες που μασ κάνανε χαλάστρα !!

ακομα εκεινη η ξανθια με τις μπουκλες ειναι στο μπαρ ; γκομενα τρουμπας δεκατιας 80 ;  :rockon:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6

ενα βραδυ ειχα παει με ενα φιλο και μια απο τις πορνες του μαγαζιου ηταν στο καναπε...περναμε απο διπλα της... και του λεω... ρε μαλακα το γαμαγες αυτο ; και πεταγεται η γκομενα και λεει "no malakassss !! " χαχαχα . ρουμανα ηταν αν θυμαμαι καλα και ειχε περασει και απο ελλαδα δουλευοντας σε διαφορα μαγαζια οπως μου ειπε....

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
χαχαχα !! Νομίζω οτι είναι Γερμανίδα !! Συμφωνώ με την κριτική σου που μόλις διάβασα, αν πας στην λογική οτι ντε και καλά θα γαμίσεις μην πάς!! Θέλει να είσαι χαλαρός και να έχεις το νού σου γύρω σου !! οι ευκαιρείες χάνοντε έυκολα

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
χαχαχα !! Νομίζω οτι είναι Γερμανίδα !! Συμφωνώ με την κριτική σου που μόλις διάβασα, αν πας στην λογική οτι ντε και καλά θα γαμίσεις μην πάς!! Θέλει να είσαι χαλαρός και να έχεις το νού σου γύρω σου !! οι ευκαιρείες χάνοντε έυκολα

ετσι ακριβως η μπαινεις με τη μια στο θεμα και ορμας η απλα δεν γαμας

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Γαμήσα μούναρα Νορβιγή και ο άντρας της τον έπαιζε έξω απο την πόρτα !! Έκει που χάζεψα ήταν με μία Ολλανδέζα μιγά μουνάρα που της κάναμε κανονικό πέσιμο με 2 Τούρκους στην αρχη δεν ήθελε αλλα μετα την ξεσκίσαμε !!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Paradise club

Πήγα 4 μέρες Πέμπτη γκαγκ Μπανκ γαμάς αέρα γιατί έχει γυναίκες το μαγαζί αλλά μπορεί να σου κάτσουν και ζευγαράκια !! Παρασκευή και Σάββατο αρκετό κόσμο και εκεί είναι το λαχείο μπορεί να γαμάς όλο το βράδυ μπορεί να φας και φόλα, Παρασκευή γάμησα καλά από την αρχή, το Σάββατο ήταν κάτι μαλάκες Τούρκοι που έκαναν σαν γύφτοι και είχε ξενερώσει ο κόσμος αλλά μετά τις 12 που έφυγαν γαμήσαμε. Την Κυριακή είναι ανοιχτό από τις 2 το μεσημέρι πιο χαλαρά και μεγαλύτερος κόσμος εκεί γάμησα μια μουνάρα Νορβηγίδα και ο άντρας της Δικηγόρος μου είπε πως ήταν την έπαιζε έξω από την πόρτα !! Συνολικά γάμησα σε 4 μέρες 12 διαφορετικές γκόμενες. έγινα και φίλος με την τελειωμένη μπαργούμαν και με κερνούσε μπύρες … Τιμές Πέμπτη 60 ε
Παρ. 70 ε Σαβ 80 ε και Κυριακή 60 ε τα ποτά 3.5 ε μπύρα και 5 ποτάκι. Για να πάς καλύτερα με ταξί από κεντρικό σταθμό αλλά το νου σου από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν δίνεις πάνω από 15 ε . Είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία αρκεί να μπεις στο σωστό τριπάκι μην πάς με την λογική βουρ να γαμήσεις , πρέπει να είσαι χαλαρός και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά αν σου κάτσουν καλές μέρες όπως σε μένα είναι αρρώστια πάντως.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι μερος ειναι αυτο ωρε παλικαρια ,Σκανε μύτη ασχετοι και πηδιονται μεταξυ τους?

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Αλλο επιπεδο σεξουαλικης ηδονης  :)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Αδερφια μια βοήθεια .Επειδη θα επισκευτω το Αμστερνταμ γυρω στις 19 του μηνα μπορει καποιος να δει και να ρωτησει στο la vie en rose η Αννα που ειναι στο 1ο αριστερα με τους τεραστιους βυζους  θα ειναι ?

Θα σας χρωστω χάρη .Επίσης αν συνγωνιστης ειναι εκει και ξερει που υπάρχει καμια με τεραστια ας ενημερωσει παρακαλω .

Σας ευχαριστω

Tasosedess εσυ αδερφέ βοηθα αν θες

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αδερφια μια βοήθεια .Επειδη θα επισκευτω το Αμστερνταμ γυρω στις 19 του μηνα μπορει καποιος να δει και να ρωτησει στο la vie en rose η Αννα που ειναι στο 1ο αριστερα με τους τεραστιους βυζους  θα ειναι ?

Θα σας χρωστω χάρη .Επίσης αν συνγωνιστης ειναι εκει και ξερει που υπάρχει καμια με τεραστια ας ενημερωσει παρακαλω .

Σας ευχαριστω

Tasosedess εσυ αδερφέ βοηθα αν θες
φιλε σορρυ εχω καιρο να παω προς τα κει και δεν σκοπευω να παω στα κοντα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Η υπηρεσια airtickets today ειναι καινουργια απο οτι βλεπω και με εξαιρετικες τιμες. 141 ευρω αλερετουρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom