Σιγα μη γραψουν. Τοοοοοσοι και τοοοοοσοι πανε καθε χρονο και τσιμουδια.
Γιατι ρε φιλε να μην γραψω? δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι παντως εγω αμα ξερω κατι το λεω και στους αλλους.
Σιγα μη γραψουν. Τοοοοοσοι και τοοοοοσοι πανε καθε χρονο και τσιμουδια.
@ska_punk Μπορείς να πεις σε ποια coffeeshop πήγες και ήταν έτσι;
Τύπε δίκιο έχεις αλλά με τη νικοτίνη παθαίνεις εθισμό όχι με το χόρτο.
Παίδες, πήγα τελευταία φορά τον Νοέμβρη και ήμουνα και ψυλλιασμένος. Τελικά μόνο σε ένα μαγαζί δεν επέτρεπαν το στρίψιμο με τσιγάρο, είναι ένα ακριβώς πάνω από τα Red Lights, δεν θυμάμαι το όνομα, μέσα είναι κίτρινο και έχει τοιχογραφία την Μέριλυν. Εκεί είχε υποκατάστατο.
Κατά τα άλλα, το στάτους είχε ως εξής: πλην της παραπάνω εξαίρεσης, σε όλα μπορείς να στρίψεις με καπνό, και σε κάποια από αυτά μπορείς να καπνίσεις κιόλας.
Το παράδοξο είναι σε μερικά πρέπει να βγεις έξω για να καπνίσεις "ψεύτη" (κανονικό τσιγάρο)!
Συνιστώ Abraxas, το έχει και Ελληνίδα κοπέλα από την Αθήνα. Ωραίο μαγαζί.
Το Stones είναι επίσης πολύ καλό, πλησίον RLD.
Αποφύγετε ψώνια από πάρα πολύ τουριστικά μέρη, με εξαίρεση το Bulldog, το οποίο δεν το προτιμούμε γιατί γίνεται ένας σκοτωμός γενικότερα.
Λοιπον. ενα κεντρικο που πηγα ηταν το BABA κοντα στην red light district στριβαμε με καπνο αλλα ειχε και ενα μειγμα με κατι βοτανα στο τραπεζι σε περιπτωση που δεν θελεις νικοτινη. επισης εκει ειχε και bongs για κοινη χρηση. επισης εφαγα ενα space brownie απο κει, και επειδη το προηγουμενο που ειχα φαει απο αλλο κοφισοπ δεν μου την ειπε, ρωτησα την κοπελα ποσα πρεπει να φαω και μου ειπε 10 και γελουσε. μου λεει ενα σου φτανει. τεσπα τρωω ενα και παλι τιποτα δεν με εκανε. την πουτανα, ειρωνευοταν κιολας. πολυ μου την εσπασε.
Στο Bulldog palace στην leidseplein ειχε μεγαλο χωρο και εκει στριβαμε με καπνο.
Στο Easy times παλι κοντα στην leidseplein στριψαμε με καπνο και εχει και pc να μπεις στο ιντερνετ. ρωτησαμε διαφορους για ιντερνετ καφε αλλα μας ειπαν οτι ξερουν μονο coffeeshops που να εχουν pc.
Στο pacific στην Balthasar Floriszstraat κοντα στο vondelpark (οπου μεναμε εμεις) αλλα ειναι μικρο.
Στην koningsplein ηταν ενα που εστριβες με καπνο αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
Γενικα δεν πηγαμε σε πολλα, ελπιζω να βοηθησαν αυτα που σε ειπα τωρα. αλλα αφου σε αυτα που πηγαμε εμεις επιτρεπεται, λογικα δεν ειναι δυσκολο να βρεις.
Να πας στο vondelpark να την πεσεις στα γρασιδια. αξιζει. σκας το τσιγαρακι σου και βλεπεις την μεγαλη λιμνη, παντου πρασινο, της πουτανας κοσμος να περναει... ολα τα λεφτα.
Αυτά.. καλα να περάσεις φιλε. στην υγεια σου
ποιο abraxas απο ολα το εχει ελληνιδα ;
Ακόμα εκεί δουλεύει ρε παιδιά αυτή η ελληνίδα?
7+ χρόνια πριν που έμενα στο Αμστερνταμ εκεί δούλευε!
Χαχαχα, και που να παει? εσυ δλδ αμα εχεις γαματη δουλεια την αλλαζεις? δω βγαινουμε στη συνταξη απο τη κωλοδουλεια που κανουμε.
Και που γυρισες παληκαρι?καλά συγκεκριμένα εγώ αλλάζω συχνά.
Το θέμα είναι οτι το ΑΜΣ το βαριέσαι μετά απο κάποιο διάστημα. Εγω 4 χρόνια άντεξα στη χώρα της πατάτας
Λεω να παω κατα τον νοεμβριο που εχει δυο φεστιβαλ που με ενδιαφερουν. Αν κλεισω με easyjet τα αεροπορικα με επιστροφη παιζει να μου βγουν γυρω στα 150e. Για 3-4 μερες μαζι με πιοτα κλπ παιζει να ξοδεψω πανω απο 500 ευρω?
ΠολυτελειεςςςςςςςςςΣτο μπουρδέλο μας!