Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Σιγα μη γραψουν. Τοοοοοσοι και τοοοοοσοι πανε καθε χρονο και τσιμουδια.

Γιατι ρε φιλε να μην γραψω? δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι παντως εγω αμα ξερω κατι το λεω και στους αλλους.

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
@ska_punk Μπορείς να πεις σε ποια coffeeshop πήγες και ήταν έτσι;

Τύπε δίκιο έχεις αλλά με τη νικοτίνη παθαίνεις εθισμό όχι με το χόρτο.  :grin:

Λοιπον. ενα κεντρικο που πηγα ηταν το BABA κοντα στην red light district στριβαμε με καπνο αλλα ειχε και ενα μειγμα με κατι βοτανα στο τραπεζι σε περιπτωση που δεν θελεις νικοτινη. επισης εκει ειχε και bongs για κοινη χρηση. επισης εφαγα ενα space brownie απο κει, και επειδη το προηγουμενο που ειχα φαει απο αλλο κοφισοπ δεν μου την ειπε, ρωτησα την κοπελα ποσα πρεπει να φαω και μου ειπε 10 και γελουσε. μου λεει ενα σου φτανει. τεσπα τρωω ενα και παλι τιποτα δεν με εκανε. την πουτανα, ειρωνευοταν κιολας. πολυ μου την εσπασε.

Στο Bulldog palace στην leidseplein ειχε μεγαλο χωρο και εκει στριβαμε με καπνο.

Στο Easy times παλι κοντα στην leidseplein στριψαμε με καπνο και εχει και pc να μπεις στο ιντερνετ. ρωτησαμε διαφορους για ιντερνετ καφε αλλα μας ειπαν οτι ξερουν μονο coffeeshops που να εχουν pc.

Στο pacific στην Balthasar Floriszstraat κοντα στο vondelpark (οπου μεναμε εμεις) αλλα ειναι μικρο.

Στην koningsplein ηταν ενα που εστριβες με καπνο αλλα δεν θυμαμαι ονομα.

Γενικα δεν πηγαμε σε πολλα, ελπιζω να βοηθησαν αυτα που σε ειπα τωρα. αλλα αφου σε αυτα που πηγαμε εμεις επιτρεπεται, λογικα δεν ειναι δυσκολο να βρεις.

Να πας στο vondelpark να την πεσεις στα γρασιδια. αξιζει. σκας το τσιγαρακι σου και βλεπεις την μεγαλη λιμνη, παντου πρασινο, της πουτανας κοσμος να περναει... ολα τα λεφτα.

Αυτά.. καλα να περάσεις φιλε. στην υγεια σου

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Παίδες, πήγα τελευταία φορά τον Νοέμβρη και ήμουνα και ψυλλιασμένος. Τελικά μόνο σε ένα μαγαζί δεν επέτρεπαν το στρίψιμο με τσιγάρο, είναι ένα ακριβώς πάνω από τα Red Lights, δεν θυμάμαι το όνομα, μέσα είναι κίτρινο και έχει τοιχογραφία την Μέριλυν. Εκεί είχε υποκατάστατο.

Κατά τα άλλα, το στάτους είχε ως εξής: πλην της παραπάνω εξαίρεσης, σε όλα μπορείς να στρίψεις με καπνό, και σε κάποια από αυτά μπορείς να καπνίσεις κιόλας.

Το παράδοξο είναι σε μερικά πρέπει να βγεις έξω για να καπνίσεις "ψεύτη" (κανονικό τσιγάρο)!

Συνιστώ Abraxas, το έχει και Ελληνίδα κοπέλα από την Αθήνα. Ωραίο μαγαζί.

Το Stones είναι επίσης πολύ καλό, πλησίον RLD.

Αποφύγετε ψώνια από πάρα πολύ τουριστικά μέρη, με εξαίρεση το Bulldog, το οποίο δεν το προτιμούμε γιατί γίνεται ένας σκοτωμός γενικότερα.

ποιο abraxas απο ολα το εχει ελληνιδα ;

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Λοιπον. ενα κεντρικο που πηγα ηταν το BABA κοντα στην red light district στριβαμε με καπνο αλλα ειχε και ενα μειγμα με κατι βοτανα στο τραπεζι σε περιπτωση που δεν θελεις νικοτινη. επισης εκει ειχε και bongs για κοινη χρηση. επισης εφαγα ενα space brownie απο κει, και επειδη το προηγουμενο που ειχα φαει απο αλλο κοφισοπ δεν μου την ειπε, ρωτησα την κοπελα ποσα πρεπει να φαω και μου ειπε 10 και γελουσε. μου λεει ενα σου φτανει. τεσπα τρωω ενα και παλι τιποτα δεν με εκανε. την πουτανα, ειρωνευοταν κιολας. πολυ μου την εσπασε.

Στο Bulldog palace στην leidseplein ειχε μεγαλο χωρο και εκει στριβαμε με καπνο.

Στο Easy times παλι κοντα στην leidseplein στριψαμε με καπνο και εχει και pc να μπεις στο ιντερνετ. ρωτησαμε διαφορους για ιντερνετ καφε αλλα μας ειπαν οτι ξερουν μονο coffeeshops που να εχουν pc.

Στο pacific στην Balthasar Floriszstraat κοντα στο vondelpark (οπου μεναμε εμεις) αλλα ειναι μικρο.

Στην koningsplein ηταν ενα που εστριβες με καπνο αλλα δεν θυμαμαι ονομα.

Γενικα δεν πηγαμε σε πολλα, ελπιζω να βοηθησαν αυτα που σε ειπα τωρα. αλλα αφου σε αυτα που πηγαμε εμεις επιτρεπεται, λογικα δεν ειναι δυσκολο να βρεις.

Να πας στο vondelpark να την πεσεις στα γρασιδια. αξιζει. σκας το τσιγαρακι σου και βλεπεις την μεγαλη λιμνη, παντου πρασινο, της πουτανας κοσμος να περναει... ολα τα λεφτα.

Αυτά.. καλα να περάσεις φιλε. στην υγεια σου

στο vondelpark ειναι ετσι οπως τα λες, πολυ μεγαλο παρκο, ολοι με πετσετες ξαπλωμενοι στο γρασιδι , ακομα και τοπλες και γυμνησμο θα δεις εκει. επισης ειναι το μονο παρκο που επιτρεπεται ελευθερα το σεξ μετα τη δυση του ηλιου ...

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Λεω να παω κατα τον νοεμβριο που εχει δυο φεστιβαλ  που με ενδιαφερουν. Αν κλεισω με easyjet τα αεροπορικα με επιστροφη παιζει να μου βγουν γυρω στα 150e. Για 3-4 μερες μαζι με πιοτα κλπ παιζει να ξοδεψω πανω απο 500 ευρω?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεκέμβρη ετοιμάζομαι για AM - NL
Με το ΙSO τι παίζει ? Αξίζει ? Που θα βρω pure φάση ?
Τα φώτα σας

Ευχαριστώ

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ακόμα εκεί δουλεύει ρε παιδιά αυτή η ελληνίδα?
7+ χρόνια πριν που έμενα στο Αμστερνταμ εκεί δούλευε!

Χαχαχα, και που να παει? εσυ δλδ αμα εχεις γαματη δουλεια την αλλαζεις? δω βγαινουμε στη συνταξη απο τη κωλοδουλεια που κανουμε.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Χαχαχα, και που να παει? εσυ δλδ αμα εχεις γαματη δουλεια την αλλαζεις? δω βγαινουμε στη συνταξη απο τη κωλοδουλεια που κανουμε.

καλά συγκεκριμένα εγώ αλλάζω συχνά.
Το θέμα είναι οτι το ΑΜΣ το βαριέσαι μετά απο κάποιο διάστημα. Εγω 4 χρόνια άντεξα στη χώρα της πατάτας

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
καλά συγκεκριμένα εγώ αλλάζω συχνά.
Το θέμα είναι οτι το ΑΜΣ το βαριέσαι μετά απο κάποιο διάστημα. Εγω 4 χρόνια άντεξα στη χώρα της πατάτας
Και που γυρισες παληκαρι?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Στο μπουρδέλο μας!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Λεω να παω κατα τον νοεμβριο που εχει δυο φεστιβαλ  που με ενδιαφερουν. Αν κλεισω με easyjet τα αεροπορικα με επιστροφη παιζει να μου βγουν γυρω στα 150e. Για 3-4 μερες μαζι με πιοτα κλπ παιζει να ξοδεψω πανω απο 500 ευρω?

easyjet δεν παει απευθειας ολλανδια απο αθηνα...

και περα απο ολα αυτα εγω δεν θα εμπιστευομουν αυτη την εταιρια αφου στο τελευταιο ταξιδι που ειχα κανονισει για γαλλια , 1 βδομαδα πριν τη πτηση μου εστειλε μειλ και μου ειπε οτι ακυρωνετε η πτηση ! ουστ

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
εχ καλά πάνω απο μια δεκαετία τώρα και από όσο θυμάμαι για τον πούτσο είναι η easy jet. Δεν είναι κατι καινούριο αυτό.
Το πρόβλημα τελευταία όμως είναι ότι όλες οι αεροπορικές είναι για τον πούτσο. Πρέπει να βάλει τάξη πάλι ο επίτροπος

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αδέρφια 2 με 6 Σεπτυεμβριού θέλω να παω Αμστερνταμ .... Δεν εχω κλεισει τίποτα, σήμερα θα παω να δω, έχει κανείς καμια πρόταση για ταξιδιωτίκο;

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Είναι πρώτη φορα που θα πάω και θα είμαι μόνος μου !! Θα ήθελα να ακούσω κάποιες προτάσεις απο κάποιους που το κατέχουν ...  ( Πού να πιω , που να γαμίσω, καζινό , κλαμπακια κλπ )

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μεγάλε, με κάποια επιφύλαξη παραθέτω τα παρακάτω καθώς έμενα στο Αμσ για χρόνια αλλά έχω κάποιο διάστημα να πάω και μπορεί να μην ισχύει κάτι από αυτά που λέω

Χάρτες + CLUB:

Τα καλύτερα COFFEE SHOP (για εμένα πάντα):

Πολύ καλή μουσική και DESIGN στους τοίχους:

Το καλύτερο “εμπόρευμα”:

Ίσως το πιο γνωστό παγκοσμίως. Το έχω δει και σε ταινίες:

Απλώς καλό:

Φαγητό

Ο παράδεισος του κρεατοφάγου:
- De Klos
Kerkstraat 41
Σερβίρει από 17:30. Πήγαινε νωρίς το απόγευμα γιατί έχει λίγα τραπέζια και δεν τα κλίνει. First come, first served. Να φας Lam Shouder! Να πας πολύ πεινασμένος γιατι μιλάμε για πολύ φαΐ

Ωραίο Thai restaurant.
BANKS
Keizersgracht 465

Αργεντίνικο σε γραφική περιοχή (Jordan)
Luna
Lindengracht 152
Είχε μια σερβιτόρα τρελό μουνί!

Περουβιανό
Casa Peru
Leidsegracht 68

Φοβερή μπυραρία. Να πας οπωσδήποτε! 600 και πλέων μπύρες
Gollem
Raamsteeg 4

Το στέκι μου ήταν αυτό το μικρό lounge bar

Για να γαμήσεις δε λέω τίποτα γιατί για αυτό πρέπει κανείς να έχει πάντα τις τελευταίες πληροφορίες στην κατοχή του! Φαντάζομαι κάποιος άλλως συναγωνιστής να μπορεί να βοηθήσει

Εγώ ξέρω για καλά Β2Β αμά θές να μάθεις, περιφερειακά του ΑΜΣ
Επίσης έπαιζε και ενα παρτουζοξενοδοχείο κάθε πέμπτη.

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Συνονόματε ευχαριστώ πολύ !!!!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αυριο κλείνω ... 300 ε με ΚΛΜ και περιπου 250 για χοτελ στο κέντρο !! Οποια άλλη πληροφορία δεκτή !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom