apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυχερε τυπεΑυριο κλείνω ... 300 ε με ΚΛΜ και περιπου 250 για χοτελ στο κέντρο !! Οποια άλλη πληροφορία δεκτή !!
εσυ Amsterdam
και εμεις Amsterdamned
τυχερε τυπεΑυριο κλείνω ... 300 ε με ΚΛΜ και περιπου 250 για χοτελ στο κέντρο !! Οποια άλλη πληροφορία δεκτή !!
Εμεις εχουμε την μερεντα τυπε...τυχερε τυπε
εσυ Amsterdam
και εμεις Amsterdamned
S U P E R !! Σύντομα περιγραφή απο το ταξίδι !! Paradise club 4 μέρες (Πέμπτη ώς Κυριακή) 12 διαφορετικές γκόμενες σε 4 μέρες 6 απο αυτές μέσα σε τρελές παρτούζες... Πραγματικά μοναδική εμπειρία !!
Σωστά, Πέμπτη γαμάς σίγουρα στο γκανγκ μπανγκ !! Έμενα μου έκατσε λαχείο!! και τις 4 μέρες που πήγα ήταν γαμάτα !! Εγινα φίλος και με την γριά μπαργούμαν σκέψου και με κερνούσε μπύρες !! Πολλοί Τούρκοι στο μαγαζί καποιοί γαμώ τα άτομα και γαμούσαμε παρεά κάποιοι μαλάκες που μασ κάνανε χαλάστρα !!
Ναι !!
χαχαχα !! Νομίζω οτι είναι Γερμανίδα !! Συμφωνώ με την κριτική σου που μόλις διάβασα, αν πας στην λογική οτι ντε και καλά θα γαμίσεις μην πάς!! Θέλει να είσαι χαλαρός και να έχεις το νού σου γύρω σου !! οι ευκαιρείες χάνοντε έυκολα
φιλε σορρυ εχω καιρο να παω προς τα κει και δεν σκοπευω να παω στα κονταΑδερφια μια βοήθεια .Επειδη θα επισκευτω το Αμστερνταμ γυρω στις 19 του μηνα μπορει καποιος να δει και να ρωτησει στο la vie en rose η Αννα που ειναι στο 1ο αριστερα με τους τεραστιους βυζους θα ειναι ?
Θα σας χρωστω χάρη .Επίσης αν συνγωνιστης ειναι εκει και ξερει που υπάρχει καμια με τεραστια ας ενημερωσει παρακαλω .
Σας ευχαριστω
Tasosedess εσυ αδερφέ βοηθα αν θες