Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Μετά από δύο πρόσφατες επισκέψεις, διαπιστώνω πως πέρα του πολύ προσεγμένου χώρου
το μαγαζί έχει να προσφέρει μόνο μέτριας εμφάνισης milf++ και μία κινεζούλα. Απο υπηρεσίες... γούστα είναι αυτά.
Δεν δοκίμασα γιατί πήγα για Νάταλυ αλλά μου είπαν πως θα βρίσκεται στην πατρίδα της για δύο μήνες.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.853
Πόντοι
41.813
ειναι και η νικη εκει και δεν ειναι μιλφ

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
θα ήταν απασχολημένη κατά την επίσκεψη μου

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Μετά από δύο πρόσφατες επισκέψεις, διαπιστώνω πως πέρα του πολύ προσεγμένου χώρου
το μαγαζί έχει να προσφέρει μόνο μέτριας εμφάνισης milf++ και μία κινεζούλα. Απο υπηρεσίες... γούστα είναι αυτά.
Δεν δοκίμασα γιατί πήγα για Νάταλυ αλλά μου είπαν πως θα βρίσκεται στην πατρίδα της για δύο μήνες.

νε α επίσκεψη μετά καιρό για τυο νουρου,  η κινέζα καίτη καρατιέται άξια στο πόδι της ναταλι. καστανή με μακρια μαλιά και σωμα γεμάτο άφησε πολύ καλές εντυπωσεις σε όλο τοπαιχνίδι.
παρατηρησα νέα παρουσία - στα υποψη για άλλη φορά - ρωσίδα  καμια 25 πενταριά χρονών, μελαχρινη με κοντό μαλι και μετριουψος.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Επίσκεψη πρώτη φορά και πήρα κειτυ η οποία έχει κορμάρα. Σφικτή κωλάρα και μπουτάρες που δε χορταίνεις να πιάνεις ενώ από βυζί δε λέει και πολλά. Από μασάζ εντελώς άσχετη και αυτός είναι λόγος που δεν αξίζει τα 80 ευρώ. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλή. 

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Η  Ευη  ελληνιδα ψηλη μελαχρινη μπλε ματια η οποια δουλευε εκει ξερει κανεις που βρισκεται? Ηταν δυνατο άλογο και χαθηκε...

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Η γκιλφ Ελεναρα :tits: έφυγε και πήγε στο Πατησίων 77-79.
αν και κάποιας ηλικίας πλέον κάνει φοβερό μασαζ, είναι φιλότιμη και σούπερ στα υπόλοιπα.
αντ αυτής το μαγαζί έφερε μια αδιαφορη Μαρινα που την πήρε φιλος συναγωνιστης και βλαστημησε την ωρα και τη στιγμη λόγω και κακών υπηρεσιων αλλα κυρίως λόγω της κακής καθαριοτητας της Μαρινας....θα μπει κάποια στιγμη να μας τα γράψει και ο ιδιος...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Η γκιλφ Ελεναρα :tits: έφυγε και πήγε στο Πατησίων 77-79.
αν και κάποιας ηλικίας πλέον κάνει φοβερό μασαζ, είναι φιλότιμη και σούπερ στα υπόλοιπα.
αντ αυτής το μαγαζί έφερε μια αδιαφορη Μαρινα που την πήρε φιλος συναγωνιστης και βλαστημησε την ωρα και τη στιγμη λόγω και κακών υπηρεσιων αλλα κυρίως λόγω της κακής καθαριοτητας της Μαρινας....θα μπει κάποια στιγμη να μας τα γράψει και ο ιδιος...

τι γινετε με αυτες τις μεταγγραφες μας εχουν τρελλανει δεν ξερεις πια που θα βρεις την καθε μασατζου!!!!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.853
Πόντοι
41.813
συνεχεια της αναζητησης νεων τεμαχιων και μετα το κ48 επισκεψη εδω. κι εδω τα γνωστα:τζουλια νικη ντιανα το κινεζακι και ειχε και δυο νεα τεμαχια 1. μαρινα ψηλη χοντρη και ασχημη λια ετερο κινεζακι γνωστο απο αλλο ιδρυμα και αλλη μια ονοματι τζεσικα που δεν ειδα αλλα επληροφορηθηκα οτι ειναι αδυνατη ψηλη ρωσιδα και θα δουλευει αυριο. ξερει καποιος αλλος τιποτα για το τελευταιο γιατι ακουγεται καλο τεμαχιο?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Χρονια  πολλά  :)
---
Ναι--  ενημερώνω/ Κολλητός φιλος  πήγε χτες,  και πήρε Τζουλια   η οποια τον .. ξεπέταξε  -  ισως διότι είχαν πολυ  δουλειά  λεει,    (στοματικο= with)
Ο ίδιος   φιλος έχει πάρει και την   ως ανω   μαυριδερη  και   γυμνασμενη  Τζεσικα (εγώ απλα την έχω δει μια φορα )     και  είχε πολυ καλές  εντυπώσεις (στοματικο=ακα)

στο χτεσινο ροστερ  είδε  και ανέφερε >>  Εβελινα πόρτα/ και  εργαζομενες=  Τζουλια,  Τζεσικα, Ντιανα =πανηψυλη  ξερακιανη λεει, και  Στεφανία  ευγενικο λεπτό  ρωσο- μιλφ
Αυτά
καλη χρονια  σε ολους

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Καλη χρονια ob !

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Kαλή  χρονιά
==
Ασχετο ..ξερει  να  πει κανεις , τι ..συμβολίζει  η βιβλικης  εμπνευσεως τοιχογραφία που υπάρχει στο σαλονι ?
προ μηνων που ειχα παει την κοιταγα επι ώρα-- Ενας  ..σαν ..  εβραιος μεσηλιξ που δινει/ παιρνει ?    νερο  σε πηγάδι  απο μια  νεαρη κοπελα  νομιζω .... :)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.853
Πόντοι
41.813
σε προχθεσινη μου επισκεψη πηγα να δω παλι για τη  τζεσικα και παλι απασχολημενη ηταν(δε μου ειναι γραφτο φαινεται :2funny: :2funny: :2funny:) και δε την ειδα. κατα τα αλλα τα τεμαχια ολα ηταν εκει ντιανα λια  τζουλια στεφανια εβελινα σε ρολο σεριφ κλπ κλπ.οι συναγωνιστες πολλοι - συναντηθηκα με πολλους στο ασανσερ στο σαλονι... τι διαλο οργανωση καθολου?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
σε προχθεσινη μου επισκεψη πηγα να δω παλι για τη  τζεσικα και παλι απασχολημενη ηταν(δε μου ειναι γραφτο φαινεται :2funny: :2funny: :2funny:) και δε την ειδα. κατα τα αλλα τα τεμαχια ολα ηταν εκει ντιανα λια  τζουλια στεφανια εβελινα σε ρολο σεριφ κλπ κλπ.οι συναγωνιστες πολλοι - συναντηθηκα με πολλους στο ασανσερ στο σαλονι... τι διαλο οργανωση καθολου?
η ναταλυ ηταν εκει?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.853
Πόντοι
41.813
δε θυμαμαι ρε φιλε παντως ηταν 7-8 τεμαχια δε θυμαμαι να την ειδα ομως αυτη γιατι ειχα κολλησει να βρω τη τζεσικα. η νικη ηταν ακομα τωρα που θυμηθηκα κι αυτη για ναταλι δε μου ρχεται κατι

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
δε θυμαμαι ρε φιλε παντως ηταν 7-8 τεμαχια δε θυμαμαι να την ειδα ομως αυτη γιατι ειχα κολλησει να βρω τη τζεσικα. η νικη ηταν ακομα τωρα που θυμηθηκα κι αυτη για ναταλι δε μου ρχεται κατι

Η Ναταλυ νομιζω λειπει διακοπες

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.853
Πόντοι
41.813
επισκεψη εχθες χωρις συνεδρια λογω κοσμου δεν ηθελα να περιμενω. για οσους ενδιαφερονται η ναταλι ηταν εκει. οι υπολοιπες μαρινα καιτη λια τζουλια εβελινα στεφανια δε θυμαμαι αλλη τωρα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
επισκεψη εχθες χωρις συνεδρια λογω κοσμου δεν ηθελα να περιμενω. για οσους ενδιαφερονται η ναταλι ηταν εκει. οι υπολοιπες μαρινα καιτη λια τζουλια εβελινα στεφανια δε θυμαμαι αλλη τωρα
...εχω την εντυπωση οτι η νικολ την εκανε απο κει?....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.853
Πόντοι
41.813
:dunno: :dunno: :dunno: δεν την ειδα παντως

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
t

τι ωρα πηγες?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom