gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
130 € είναι το nuruπόσο πήγε το μαλλί;;;
130 € είναι το nuruπόσο πήγε το μαλλί;;;
130 € είναι το nuru
Α, δεν το άλλαξε δηλαδή.Δε παω να δώσω διπλόπιττο στην Αχιλλέως με 90 ευρώ και με δύο "οβολούς" καλύτερα....θα μου περισσέψουν και 30 ευρώ...δεν σφάξανε κυρία μου!130 € είναι το nuru
κι αυτη που λες ειναι καλη προσφορα αλλα και στο nuru εχει δυο οβολους.και τρεις αμα μπορεις και προλαβαινεις ;) ;) ;). ειναι τι συμφωνια θα κανεις. εχει και τυχερα
πολλά τα 130 όταν δουλεύεις για 600 !!!!!!!!!!!για να παραμένει εκεί κάποιοι αντέχουν ακόμη
130 και χωριs κουλουρι...Πρεπει να πεσει ο φοροs στην ..."εστιαση" γιατι ο κοσμοs θα τρωει μονο το "σουσαμι"
εχει εκπτωσεις? Γιατι ο montana στις κριτικες της πρωτης σελιδας εδωσε 100 για nuru?
επειδη μιλησαμε με τον τονι μοντανα τελικα εκανε το body to body με λαδι στο απλο δωματιο και οχι νουρου με τζελ και τα ρεστα. το λεει και στην κριτικη του οτι ηταν σε αλλο δωματιο. το nuru δυστυχως ειναι ακομα στα 130. προχθες πηγα
πέρασμα χτες
στο μαγαζί υπάρχουν δυο κινεζάκια, η Καίτη, το αρχοντικό κινεζάκι από Πατησίων 131 και η Λίλι, που είχε κάνει ένα πέρασμα από Στουρνάρη 29. Τις έχω πάρει αμφότερες και είναι πολύ καλές. Θα ήθελα να τις δοκιμάσω σε πρόγραμμα nuru αλλά η τιμή είναι δυσβάσταχτη. Κατά τα άλλα η Τζέσικα, η Γιάννα (που δεν είναι κινέζα) και καμμιά δυο ακόμα.
θα συμφωνήσω απόλυτος με τον συνάδελφο
πέρασμα σήμερα το απόγευμα δεν ύπαρξη κινέζα με το όνομα γιάννα αλλα ρωσίδα diana οι κινέζες είναι αυτές που ανέφερε ο heellover
πέρασα με καίτη σε νούρου δεν νομίζω να ξανά δοκιμάσω
είναι πολλά τα λεφτά
ποσο δικιο εχεις ρε φιλε.....ρε ουστ 50 ευρω το πολυ για μασαζ και πολλα τους ειναι αφηστε τους να πεινασουν.
130 € είναι το nuru
Ωραία! το 1/4 του μισθού για μια ώρα nuru...!!
Να γελάσω?
Να κλάψω?
Να προβληματιστώ?
Να λυπηθώ κάποιους εδώ μέσα?
Μήπως ζω στην Γερμανία??
5 € / lit πρέπει να πάει η βενζίνη και 35 % ο ΦΠΑ.. δε βάζουμε μυαλό στο Ελλαδιστάν....
Ακόμα τις συντηρούμε...