Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 250K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Α, δεν το άλλαξε δηλαδή.Δε παω να δώσω διπλόπιττο στην Αχιλλέως με 90 ευρώ και με δύο "οβολούς" καλύτερα....θα μου περισσέψουν και 30 ευρώ...δεν σφάξανε κυρία μου! :badair:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
κι αυτη που λες ειναι καλη προσφορα αλλα και στο nuru εχει δυο οβολους.και τρεις αμα μπορεις και προλαβαινεις  ;) ;) ;). ειναι τι συμφωνια θα κανεις. εχει και τυχερα

Επισκέπτης
κι αυτη που λες ειναι καλη προσφορα αλλα και στο nuru εχει δυο οβολους.και τρεις αμα μπορεις και προλαβαινεις  ;) ;) ;). ειναι τι συμφωνια θα κανεις. εχει και τυχερα

πολλά τα 130 όταν δουλεύεις για 600 !!!!!!!!!!!για να παραμένει εκεί κάποιοι αντέχουν ακόμη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
130  και χωριs κουλουρι...Πρεπει να πεσει ο φοροs στην ..."εστιαση" γιατι ο κοσμοs θα τρωει μονο το  "σουσαμι"

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515
εχει εκπτωσεις? Γιατι ο montana στις κριτικες της πρωτης σελιδας εδωσε 100 για nuru? :think:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
130   και χωριs κουλουρι...Πρεπει να πεσει ο φοροs στην ..."εστιαση" γιατι ο κοσμοs θα τρωει μονο το  "σουσαμι"

ορισμενες δινουν κουλουρακι. αμα διαβασεις θα ενημερωθεις. οσο για τις τιμες καλο θα ηταν οντως να πεσουν αλλα οσο υπαρχει ζητηση κι απο μας τοτε δεν.....εγω εχω παει και σε αυτο και σε αλλα ιδρυματα κι εφυγα πολλες φορες γιατι ηταν ολα γεματα τα δωματια και δεν ηθελα να περιμενω

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
εχει εκπτωσεις? Γιατι ο montana στις κριτικες της πρωτης σελιδας εδωσε 100 για nuru? :think:

επειδη μιλησαμε με τον τονι μοντανα τελικα εκανε το body to body με λαδι στο απλο δωματιο και οχι νουρου με τζελ και τα ρεστα. το λεει και στην κριτικη του οτι ηταν σε αλλο δωματιο. το nuru δυστυχως ειναι ακομα στα 130. προχθες πηγα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
με αυτες τις τιμες ..... να δω ποσο καιρο θα κανουν ακομη να μας δουνε. :P

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
επειδη μιλησαμε με τον τονι μοντανα τελικα εκανε το body to body με λαδι στο απλο δωματιο και οχι νουρου με τζελ και τα ρεστα. το λεει και στην κριτικη του οτι ηταν σε αλλο δωματιο. το nuru δυστυχως ειναι ακομα στα 130. προχθες πηγα
:thumbsup:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
πέρασμα χτες
στο μαγαζί υπάρχουν δυο κινεζάκια, η Καίτη, το αρχοντικό κινεζάκι από Πατησίων 131 και η Λίλι, που είχε κάνει ένα πέρασμα από Στουρνάρη 29. Τις έχω πάρει αμφότερες και είναι πολύ καλές. Θα ήθελα να τις δοκιμάσω σε πρόγραμμα nuru αλλά η τιμή είναι δυσβάσταχτη. Κατά τα άλλα η Τζέσικα, η Γιάννα (που δεν είναι κινέζα) και καμμιά δυο ακόμα.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
πέρασμα χτες
στο μαγαζί υπάρχουν δυο κινεζάκια, η Καίτη, το αρχοντικό κινεζάκι από Πατησίων 131 και η Λίλι, που είχε κάνει ένα πέρασμα από Στουρνάρη 29. Τις έχω πάρει αμφότερες και είναι πολύ καλές. Θα ήθελα να τις δοκιμάσω σε πρόγραμμα nuru αλλά η τιμή είναι δυσβάσταχτη. Κατά τα άλλα η Τζέσικα, η Γιάννα (που δεν είναι κινέζα) και καμμιά δυο ακόμα.

θα συμφωνήσω απόλυτος με τον συνάδελφο
πέρασμα σήμερα το απόγευμα δεν ύπαρξη κινέζα με το όνομα γιάννα αλλα ρωσίδα  diana οι κινέζες είναι αυτές που ανέφερε ο heellover

πέρασα με καίτη σε νούρου δεν νομίζω να ξανά δοκιμάσω
είναι πολλά τα λεφτά

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προς ΠΥΡΑΥΛΟΣ.Ωραιο κειμενο ρε φιλε... :rockon: :rockon:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε ουστ 50 ευρω το πολυ για μασαζ και πολλα τους ειναι αφηστε τους να πεινασουν.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
θα συμφωνήσω απόλυτος με τον συνάδελφο
πέρασμα σήμερα το απόγευμα δεν ύπαρξη κινέζα με το όνομα γιάννα αλλα ρωσίδα  diana οι κινέζες είναι αυτές που ανέφερε ο heellover

πέρασα με καίτη σε νούρου δεν νομίζω να ξανά δοκιμάσω
είναι πολλά τα λεφτά

Την Καίτη την είχα πάρει πολλές φορές στο Πατησίων 131. Την τελευταία φορά της έπαιζα το μουνάκι 40 λεπτά και δεν ξεκόλλαγε. Μετά μου ξηγήθηκε διαστημική πίπα, αλλά πιο πολύ ασχολήθηκα εγώ μαζί της παρά αυτή. Χλάλι της γιατί είναι πολύ ευγενική και γλυκειά. Τώρα 130 είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για να πασαλειφτείς με τη βιοχλαπάτσα!   

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
17
Πόντοι
1

Ωραία! το 1/4 του μισθού για μια ώρα nuru...!!

Να γελάσω?

Να κλάψω?

Να προβληματιστώ?

Να λυπηθώ κάποιους εδώ μέσα?

Μήπως ζω στην Γερμανία?? :think: :think:

5 € / lit πρέπει να πάει η βενζίνη και 35 % ο ΦΠΑ.. δε βάζουμε μυαλό στο Ελλαδιστάν....

Ακόμα τις συντηρούμε...

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ωραία! το 1/4 του μισθού για μια ώρα nuru...!!

Να γελάσω?

Να κλάψω?

Να προβληματιστώ?

Να λυπηθώ κάποιους εδώ μέσα?

Μήπως ζω στην Γερμανία?? :think: :think:

5 € / lit πρέπει να πάει η βενζίνη και 35 % ο ΦΠΑ.. δε βάζουμε μυαλό στο Ελλαδιστάν....

Ακόμα τις συντηρούμε...

Αγαπητε παρατηρησε αυριο οπου και να πας τις αυτοκινηταρες που κυκλοφορουν πεντακαθαρες στην πενα....
Οπως εχεις καταλαβει στην Ενωμενη Ευρωπη  :2funny: :2funny: θα υπαρχουν οι υπερπλουσιοι και οι υπερφτωχοι !!!!
Παρε παραδειγμα την Βραζιλια στο Ριο με τις φαβελες.... Αρα για να υπαρχει ενα προιον υπαρχει και ζητηση...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom