Καλημερα συναγωνιστές.
Επίσκεψη τις προηγουμενες μερες στο χώρο. Παρούσα η Εβελίνα στην υποδοχή. Από κοπέλλες Νικη, Ντιανα, Μονικα, Ελενη και μια γλυκια κοπελιτσα με μαλακια στους ώμους που δεν ειχα ξαναδει και θα τιμήσω την επομενη φορα. Ηταν μεσημερι ειχε πολυ ζεστη και ηθελα ενα καλο μασαζ γι αυτο διαλεξα την Ελενη παρότι δεν πολυ γουσταρω gilf αλλα και λογω των κριτικων των υπολοιπων εδω μεσα.
Στον αγώνα πολυ φιλική (παλια πουτανα με ολη τη σημασια των λεξεων) ξερει οτι η μπογια της περναει και κανει τα παντα ολα. Στο μασαζ με εκανε βιδες. Από πατουσα μεχρι παλαμες 40λεπτα την ιδρωσε τη φανελλα. Μετα γυρίζω και αρχιζει γλυψιμο πανω κατω και μια πιπα για σεμιναριο. Καραμελωμα στα μπαλακια αψοφο, φτυσιματα κλπ. Εκει ομως που εμεινα μαλακας ήταν στο γλειφοκωλι, δεν το περιμενα και εμεινα μαλακας. Μετα ισπανικη και επειδη δεν εχυνα την πηρα πισωκολλητο.
Κατόπιν στο μπανιο ηρθε και μου ετριψε την πλατη και λιγα χαδακια. Η θεια-Λενα την ιδρώνει τη φανελλα και θα πρεπει μερικα κοριτσακια να μπαινουν μεσα για σεμιναριο. Τιμαει τα 80 ευρω. Επίσης όπως σωστά είχε πει άλλος φίλος αν ήταν πιο νέα θα κλειναμε ραντεβου για την πετυχεις εβδομαδες πριν. Περιττό να πώ ότι τα πόδια μου έτρεμαν οταν έφυγα, με στεγνωσε η μανταμ...
Διάρκεια 1 ώρα ίσως και παραπάνω.
Από την άλλη σκεφτόμουνα ότι με τόσα γλειφοκώλια κλπ μην έχει τίποτα μαλακίες στο σάλιο (οχι AIDS δεν κολλαει με το σάλιο αλλά τίποτα άλλα πχ κονδυλώματα κλπ) αλλά τώρα είπα μέσα μου "τώρα το κανες"... αυτές κάνουν και εξετάσεις τα άλλα τα μουνακια στα club πιπώνουν τους άπλυτους στα όρθια και πηδιουνται στην παραλια μεθυσμένες.. δεν βλέπουν μπροστά τους όχι καπότα να βάλουνε. Αυτές είναι επικινδυνες πιο πολύ... έτσι σκέφτηκα και είπα ότι εγινε έγινε τώρα.
Τέλος θέλω να πω ότι προτιμώ το εν λόγω λαδοτριβείο για την καθαριότητα και την ποιότητα του χώρου και όχι τόσο για τις παρουσίες οι οποίες είναι ικανοποιητικές. Τα άλλα είναι κατώτερα... προτείνει κατί κάτι εφάμιλλο???