Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Akis73

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δύο μηνύματα....
και τα δύο για το συγκεκριμενο κατάστημα
με διαφορά μίας εβδομάδας.

την πρώτη έδωσε 150 (και είναι χαλαρός)
τη δεύτερη έδωσε 210 (και φυσικά είναι πάλι χαλαρός)

τη δεύτερη μάλιστα λέει πως θα ξαναπέι άμα ξαναγεμίσει (γιατί στέγνωσε από χρήμα)

που σημαίνει πως αφού στέγνωσε την πρώτη με τα 150, σε μια εβδομάδα ξαναγεμίζει με 210.
την τρίτη φορά θα έχει γεμίσει με 250.

οχι ρε σεις...δεν είναι του μαγαζιού
απαπα
Ηθελα να πω στο φίλο που λέει ότι είμαι του μαγαζιού πως με βολεύει το συγκεκριμένο γιατι μένω Καλλιρροης γι αυτο πηγαίνω. Το μαγαζι μου το συστησαν 2 φίλοι ( real life) o ένας μάλιστα είναι απο τους παλιούς του site κ επειδή μου αρεσε είπα να ενημερώσω κ εγω με τη σειρά μου. Τώρα όσον αφορά τις τιμές εμένα αυτά μου είπαν, αν εσενα σου κάνουν άλλες πες το μας κ εμάς να μη μας πιάνουν μαλακες... Κ μιας κ είσαι παλιός, σκατζοχοιρακι, με 12000 μηνύματα πρόσεξε καλύτερα κάποιους που γράφουν σχόλια πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα, θα δεις ότι πηγαίνουν με την ίδια συχνότητα σε τέτοια μαγαζιά απλα είναι διαφορετικά κάθε φορά. Εσενα σε πείραξε που πήγα στο ίδιο; Κουμάντο στη τσέπη σου και ασε τη δικιά μου να την αδειαζω οπως γουστάρω εγω σαν 38αρης που είμαι...

TIC

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ηθελα να πω στο φίλο που λέει ότι είμαι του μαγαζιού πως με βολεύει το συγκεκριμένο γιατι μένω Καλλιρροης γι αυτο πηγαίνω. Το μαγαζι μου το συστησαν 2 φίλοι ( real life) o ένας μάλιστα είναι απο τους παλιούς του site κ επειδή μου αρεσε είπα να ενημερώσω κ εγω με τη σειρά μου. Τώρα όσον αφορά τις τιμές εμένα αυτά μου είπαν, αν εσενα σου κάνουν άλλες πες το μας κ εμάς να μη μας πιάνουν μαλακες... Κ μιας κ είσαι παλιός, σκατζοχοιρακι, με 12000 μηνύματα πρόσεξε καλύτερα κάποιους που γράφουν σχόλια πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα, θα δεις ότι πηγαίνουν με την ίδια συχνότητα σε τέτοια μαγαζιά απλα είναι διαφορετικά κάθε φορά. Εσενα σε πείραξε που πήγα στο ίδιο; Κουμάντο στη τσέπη σου και ασε τη δικιά μου να την αδειαζω οπως γουστάρω εγω σαν 38αρης που είμαι...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
..Για φαντάσου...ξύπνησε και η  Λίζα...που την ξέσκιζες και της ταχυνες στο στόμα μ ένα 80άρι στο Σολ 54, (6ος) πριν 1,5 χρόνο...

Πραγματικά έχεις δίκιο αγαπητέ συναγωνιστή.

και όχι μόνο η Λίζα αλλά και η Κατερινάρα και Ελένη κλπ.  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ και λόκο και extraball και 1 ώρα με μόνο το 80άρι. Αν δεν σταματήσουμε όλοι μας να πηγαίνουμε στο λαδάδικο που αγνοεί την οικονομική κρίση όλων μας και να πετάμε τα 150άρια και τα 210άρια δεν πρόκειται να καταφέρουμε να μειώσουμε τις τιμές. Στο μόνο μου μου κάνει κακό -ο σεβαστός κατά τα άλλα συναγωνιστής- είναι οτι με το να αδιαφορεί και να λέει οτι κανένας δεν κάνει κουμάντο στην τσέπη του (που πραγματικά έτσι είναι) τελικά κάνει το αντίθετο με τον τρόπο του, δηλαδή, να κάνει κακό στην δικιά μου την τσέπη, διότι με την συμπεριφορά του επηρεάζει τα πράγματα που αφορούν και εμένα.

Το κακό με την κοινωνία μας είναι οτι καταστράφηκε το αίσθημα της ομάδας και το ότι αν κάτι πάει καλά για όλους τότε ο κάθενας θα επωφεληθεί το καλό και προσωπικά. Αντίθετα αν ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του στο τέλος θα 'πέσουν όλοι μαζί αγκαζέ στο γκρεμό' .  Αυτό γίνεται σήμερα στην Ελλάδα και πάμε κατάδιαόλου από το '83 και μετά.

Η ΜΕΓΑΛΗ παρηγοριά είναι η εμφάνιση αυτού εδώ του  forum  όπου όλοι σε πνεύμα συναδελφικότητας ίσως πάμε να ξεπεράσουμε τον εαυτούλη μας για αυτό το λόγο εκτιμώ ιδιαίτερα τα μέλη αυτού του  site (Lastmoican,ΨΑΡΑΚΑΣ_2, anatolgami, valentinos,petros,n.smyrni,pathos και πολλοί άλλοι)  διότι δεν κρατάνε για τον εαυτό τους της εμπειρίες τους για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι και να προφυλάσσονται από τις κακοτοπιές, και εγώ προσπαθώ να μεταφέρω αν έχω κάτι ουσιαστικό να πώ, ό,τι βίωσα όταν βέβαια προλαβαίνω να ξεκλέψω λίγο ελεύθερο χρόνο για να γράψω.

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ και εγώ ότι το μαγαζί αυτό είναι ακριβό...Το νουρού είναι πολύ ωραίο και προς μεγάλη μου έκπληξη με αρκετή ζήτηση γιατί μου έχει τύχει και τα δύο δωμάτια να είναι πιασμένα.  Χρείαζεται λίγη αποχή για λόγους κόστους μέχρι να κατέβει σε λογικά επίπεδα αυτή η υπηρεσία (ή εναλλακτικά να το κάνουν και άλλα μαγαζιά).  Αυτό κάνω εγώ και ελπίζω από το σαιτ να μάθω τις νέες τιμές σύντομα...

gi.kard

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε, το nuru είναι εξίσου ασφαλές με τα λοιπά είδη μασάζ, εφόσον πληρούνται οι όροι (καθαριότητα, προφύλαξη, απολύμανση κ.λ.π.). Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω, πληρούνται. :woldman:
Δεν αλλάζει κάτι. Μόνον η χρήση του gel αντί του λαδιού (για να γλιστράει :grin:). ;)  

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις :)

Αν και το forum αποτι βλεπω αρεσκεται συχνα στο trolling και σε απαντησεις σε ερωτησεις με ερωτησεις κ κανενα ουσιαστικο οφελος.

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
πριν 2 βδομαδες κατεβηκα αθηνα και ηθελα να δοκιμασω nuru.πηρα την ντιανα ομορφη κοπελα με ωραιο σωμα.πολυ ορεξατη και πολυ ευγενικη.πολυ ωραιο προγραμα με μια μικρη ενσταση.γλιστρα πολυ...γι αυτο νομιζω πως μονο φραπες  θα ηταν οτι πρεπει.οταν ξανα κατεβω παντος θα παω ξανα

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περασμα την προηγουμενη βδομαδα απο το ιδρυμα και πηρα την αλεξια!!!πολυ καλη κοπελα με ορεξη ελληνιδα ξανθια βυζαρεσ 3αρι σιγουρα το κοριτσι τησ διπλανησ πορτασ που αν το εβλεπεσ στο δρομο θα ηθελεσ να το ξεμουνιασεισ πολυ καλο μασαζ και μπριζολιασμα χαλαρο!!δεν θελει pse καταστασεισ!!!με παρακαλαγε σιγα σιγα και τετοια!!!παντωσ το χυσιμο το εφαγε στα βυζακια και λιγο στο προσωπο για τιμωρια!!!κωλο δεν δινει απο οτι μου ειπε!!!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
περασμα την προηγουμενη βδομαδα απο το ιδρυμα και πηρα την αλεξια!!!πολυ καλη κοπελα με ορεξη ελληνιδα ξανθια βυζαρεσ 3αρι σιγουρα το κοριτσι τησ διπλανησ πορτασ που αν το εβλεπεσ στο δρομο θα ηθελεσ να το ξεμουνιασεισ πολυ καλο μασαζ και μπριζολιασμα χαλαρο!!δεν θελει pse καταστασεισ!!!με παρακαλαγε σιγα σιγα και τετοια!!!παντωσ το χυσιμο το εφαγε στα βυζακια και λιγο στο προσωπο για τιμωρια!!!κωλο δεν δινει απο οτι μου ειπε!!!
βυζαρεσ δεν εχει, μην τρελαθουμε τωρα....καλη κοπελα οντως,αλληνιδα , καλο μασαζ απο σωμα χανει παροτι με ρουχα δεν το καταλαβαινεισ...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

αμα δεν είναι PSI η τύπισσα να μας ανταλλάξει και κανα ομόλογο μαζί με το χύσιμο στη μάπα τί να το κάνω?

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
γύρισα πρόσφατα για βίκυ, επανάληψη για nuru αυτή τη φορά. όμως δεν υπάρχει, λεέι, έφυγε. για αυτό και επιλογή φωτεινής, η άλληρωσίδα που είχα βάλει στο μάτι, εν μέσω θύελλας θεραπευτριών (9 - 10 που να θυμάμαι ο άμοιρος)!
οσον αφορά στον αγώνα σφιχτή μέσου μεγέθους και nuru με πολύ καλές επιδόσεις, μοιάζει να μαθαίνει γρήγορα. με τυην αποχώρηση αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουν...!
και το σημαντικό, όμως, είναι ότι υπάρχει πτώση τιμών. 130€ μια ωρίτσα. σε καλό δρόμο είμαστε!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Θα πέσει κι άλλο...
Υπομονή αδέρφια...

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Ιδιαίτερα τώρα που θα μπουν (αν μπουν) και άλλα ιδρύματα στο παιχνίδι, θα κάνουμε διπλό με 150 ευρώ και μονό με 90-100.

Άντε γιατί πήραν πολύ αέρα μερικοί κώλοι  :booty: :booty: :booty:!!!!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
γύρισα πρόσφατα για βίκυ, επανάληψη για nuru αυτή τη φορά. όμως δεν υπάρχει, λεέι, έφυγε. για αυτό και επιλογή φωτεινής, η άλληρωσίδα που είχα βάλει στο μάτι, εν μέσω θύελλας θεραπευτριών (9 - 10 που να θυμάμαι ο άμοιρος)!
οσον αφορά στον αγώνα σφιχτή μέσου μεγέθους και nuru με πολύ καλές επιδόσεις, μοιάζει να μαθαίνει γρήγορα. με τυην αποχώρηση αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουν...!
και το σημαντικό, όμως, είναι ότι υπάρχει πτώση τιμών. 130€ μια ωρίτσα. σε καλό δρόμο είμαστε!

Εγώ πάντως αγαπητοί συναγωνιστές , δεν ξαναπατάω εκεί αν δεν το κατεβάσουνε το  nuru  στα εκατό ευρώ !! !  

δεν υπάρχει καμία περίπτωση,,,, όοο,σο και καλά να με κάνουν να νιώθω στο τέλος της συνεδρίας οι θεραπεύτριες  :headbang:

μακάρι τα λόγια του αξιότιμου bitch-hunter να βγούν αληθινά...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
 Εγώ πάντως αγαπητοί συναγωνιστές , δεν ξαναπατάω εκεί αν δεν το κατεβάσουνε το  nuru  στα εκατό ευρώ !! !  

δεν υπάρχει καμία περίπτωση,,,, όοο,σο και καλά να με κάνουν να νιώθω στο τέλος της συνεδρίας οι θεραπεύτριες  :headbang:

μακάρι τα λόγια του αξιότιμου bitch-hunter να βγούν αληθινά...
...μετά το PSI οι τιμές θα πρέπει να πέσουν και άλλο 60 , 80 και 100 το διπλό nuru.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...μετά το PSI οι τιμές θα πρέπει να πέσουν και άλλο 60 , 80 και 100 το διπλό nuru.

Θα επέλθει διόρθωση. Όταν οι συνεδρίες αραιώσουν κι'άλλο.

Πρόσφατα, ανεξάρτητη στο μασάζ (με πλήρες GFE πρόγραμμα) από 120/ώρα, κατέβηκε αμέσως στα 80 όταν παραπονέθηκα για overpriced τιμή εν μέσω ύφεσης. Δεν τσίμπησα... θα περιμένω να κατέβει περαιτέρω η τιμή. ;)

Άλλη ανεξάρτητη στο μασάζ, που δέχεται στο χώρο της, παραπονείται ότι έχουν λογιστέψει οι συνεδρίες.

Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Και σε λίγο καιρό θα έχουμε υπερπροσφορά!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Θα επέλθει διόρθωση. Όταν οι συνεδρίες αραιώσουν κι'άλλο.

Πρόσφατα, ανεξάρτητη στο μασάζ (με πλήρες GFE πρόγραμμα) από 120/ώρα, κατέβηκε αμέσως στα 80 όταν παραπονέθηκα για overpriced τιμή εν μέσω ύφεσης. Δεν τσίμπησα... θα περιμένω να κατέβει περαιτέρω η τιμή. ;)

Άλλη ανεξάρτητη στο μασάζ, που δέχεται στο χώρο της, παραπονείται ότι έχουν λογιστέψει οι συνεδρίες.

Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Και σε λίγο καιρό θα έχουμε υπερπροσφορά!!!
Αντε να το δουμε και αυτο !!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom